PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.

صفحه ها : 1 [2]

میلاد صفری
23rd July 2013, 03:32 PM
سلام دوستان توی این گوشی من چه جوری مخاطبام رو ایکسپورت کنم که اگه خواستم گوشیمو عوض کنم دوباره مخاطبام بمونن و حذف نشن جیگرمو خون کرده ایمپورن داره اونو نداره گوشی اکسپریا t هست آندرویدشم 4.1.2

vahid5835
24th July 2013, 07:19 AM
سلام دوستان توی این گوشی من چه جوری مخاطبام رو ایکسپورت کنم که اگه خواستم گوشیمو عوض کنم دوباره مخاطبام بمونن و حذف نشن جیگرمو خون کرده ایمپورن داره اونو نداره گوشی اکسپریا t هست آندرویدشم
4.1.2

سلام همشهری خوبی عزیز
داداش گلم برو تو این لینک حله فقط به عشقه شیراز (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?159179-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AC%D8%B1-%D9%88-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE)

parastoo89
28th July 2013, 11:59 AM
سلام. من یه گوشی E72 دارم. رم رو از توش در اوردم و وقتی دوباره گذاشتم داخل دیگه نمی خونتش. اول گیر کرده بود داخل نمیشد. بعدش که جا افتاد چند بار اطلاعاتشو نشون داد بعد یهو پیغام بسته شدن همه برنامه ها رو داد.و بعد هم دیگه بهیچ عنوان نخوندش.خاموش و روشن هم کردم اما قایده ای نداشت. امکانش هس که خارهای داخل سوکتش آسیب دبده باشه؟یا از چیز دیگس؟؟؟[tafakor][negaran]

s..n..a
28th July 2013, 12:20 PM
سلام. من یه گوشی E72 دارم. رم رو از توش در اوردم و وقتی دوباره گذاشتم داخل دیگه نمی خونتش. اول گیر کرده بود داخل نمیشد. بعدش که جا افتاد چند بار اطلاعاتشو نشون داد بعد یهو پیغام بسته شدن همه برنامه ها رو داد.و بعد هم دیگه بهیچ عنوان نخوندش.خاموش و روشن هم کردم اما قایده ای نداشت. امکانش هس که خارهای داخل سوکتش آسیب دبده باشه؟یا از چیز دیگس؟؟؟[tafakor][negaran]
شما اول یه رم دیگه بندازید داخلش اگه خوند که خدارو شکر رمه قبلی خراب بوده و گوشی مشکلی نداره مگر نه یه ریست فکتوری بکنید 90 در صد درست میشه

mohammad hossin79
28th July 2013, 04:06 PM
سلام به همهی دوستان گوشی منYendo هست می خواستم ببینم برنامه می شه روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]

- - - به روز رسانی شده - - -

[entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar]

parastoo89
29th July 2013, 10:44 AM
ممنونم ریست کردم اما نشد. رم رو گذاشتم توی مموری ریدر سالم هست و مشکلی نداره اما گوشی معیوب شده مخش [negaran]

s..n..a
29th July 2013, 12:05 PM
ممنونم ریست کردم اما نشد. رم رو گذاشتم توی مموری ریدر سالم هست و مشکلی نداره اما گوشی معیوب شده مخش [negaran]
ببرید تعمیر گاه مشکل حادی نیست

s..n..a
29th July 2013, 12:07 PM
سلام به همهی دوستان گوشی منYendo هست می خواستم ببینم برنامه می شه روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]

[entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar]
تشریف بیارید به این لینک http://www.sefr.ir/Products/GetDownloads.aspx?q=&productid=3028&s=0&t=7&fi=&p=3

m@some
29th July 2013, 12:35 PM
سلام ممنون یه سوال گوشیx6دکمه سوئیچش شکسته باشه اگه بازش کنن براتعمیرخراب میشه؟

s..n..a
29th July 2013, 12:43 PM
سلام ممنون یه سوال گوشیx6دکمه سوئیچش شکسته باشه اگه بازش کنن براتعمیرخراب میشه؟
خیر برا چی خراب بشه فوقش قابشو و شاسی شو عوض میکنن

m@some
29th July 2013, 12:49 PM
من هرجا میبرمش میگن دکمه روندارن ونمیشه بازبشه بخاطرهمین دیگه ازش استفاده نمیکنم مجبورشدم یه گوشی دیگه بخرم

خیر برا چی خراب بشه فوقش قابشو و شاسی شو عوض میکنن

من هرجا میبرمش میگن دکمه روندارن ونمیشه بازبشه بخاطرهمین دیگه ازش استفاده نمیکنم مجبورشدم یه گوشی دیگه بخرم

s..n..a
29th July 2013, 12:50 PM

بخاطر یه دکمه رفتی یه گوشی خریدی یا خداااااااااااااااا برو بده تعمیرگاه بگو قابو شاستیشو عوض کنه

m@some
29th July 2013, 12:53 PM
یه سوال دیگه چطورمیشه بلک لیست برای گوشی x6نصب کردوبرنامه شوازکجابایدگرفت؟وچطورمیشه فقط نام مخاطب موقع تماس نمایش داده بشه وشمارش نمایش داده نشه آخه تواین گوشی هم نام نمایش داده میشه هم شماره؟ممنون

m@some
29th July 2013, 12:57 PM
بخاطر یه دکمه رفتی یه گوشی خریدی یا خداااااااااااااااا برو بده تعمیرگاه بگو قابو شاستیشو عوض کنه

آخه گوشی قفل نمیشدوچون لمسی بود تاتوکیفم میذاشتم یاجیبم تماس میگرفت یاپیام میفرستادبخاطرهمین کنارگذاشتمش بعدم چندتا سوال پرسیدم توپست بعدی بخاطراون برنامه ها کلی پول دادم ولی هیچ کدوم ازبرنامه ها کارنکردن من دیگه کنارگذاشتمش

s..n..a
29th July 2013, 12:58 PM
آخه گوشی قفل نمیشدوچون لمسی بود تاتوکیفم میذاشتم یاجیبم تماس میگرفت یاپیام میفرستادبخاطرهمین کنارگذاشتمش بعدم چندتا سوال پرسیدم توپست بعدی بخاطراون برنامه ها کلی پول دادم ولی هیچ کدوم ازبرنامه ها کارنکردن من دیگه کنارگذاشتمش
خانوم جان تاچ پدش خراب بوده حدود 100 تومن یه تاچ جدید براش میخریدید

سروه74
29th July 2013, 01:39 PM
[esteress]smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee _new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1s milee_new1​من گوشیم شکسته

s..n..a
29th July 2013, 01:42 PM
[esteress]smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee _new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1s milee_new1​من گوشیم شکسته
کجاش شکسته

سروه74
29th July 2013, 01:47 PM
کجاش شکستهکلا همش شکسته

s..n..a
29th July 2013, 01:49 PM
کلا همش شکسته
اگه روشه قابشو عوض کن اگه توشه بندازیش صتل اشغال اگه گرون نیست بهتره

سروه74
29th July 2013, 01:51 PM
اگه روشه قابشو عوض کن اگه توشه بندازیش صتل اشغال اگه گرون نیست بهترهگه مرسی دوست عزیز ولی دیگه ازش قطع امید کردم

s..n..a
29th July 2013, 01:52 PM
گه مرسی دوست عزیز ولی دیگه ازش قطع امید کردم

میگم شما بگو کجاش شکسته راهنماییتون کنم

سروه74
29th July 2013, 02:01 PM
میگم شما بگو کجاش شکسته راهنماییتون کنم
بابا بادختر خالم حرفم شد خورده به دیوار کلا ازتو بیرون همه جاش شکسته
مرسی بیخیال

parastoo89
31st July 2013, 11:26 AM
خیلی خیلی ممنون
چند جا که بردم بهم گفتن سوکت رم سوخته و باید عوض شه و هزینه ای ین هشت تا پانزده هزار تومن ورمیداره
من هنوز نبردم درستش کنم[soal] اما همچنان همونجوریه وضعش..

david77
18th August 2013, 09:52 PM
سلام

مدل گوشیم سامسونگ و هر کی بهم اس ام اس متنو بهم نشون نمیده فقط بعضی موقع ها نشون میده، مشکلش چیه؟

مدیر تالار تلفن همراه
19th August 2013, 05:45 PM
سلام

مدل گوشیم سامسونگ و هر کی بهم اس ام اس متنو بهم نشون نمیده فقط بعضی موقع ها نشون میده، مشکلش چیه؟

برنامه gosms رو نصب کن اگه درست نشد اپراتور سیم کارتتون رو در جریان مشکل قرار دهید
میتونی قبلش با یه گوشیه دیگه هم تست کنید

david77
20th August 2013, 10:57 AM
برنامه gosms رو نصب کن اگه درست نشد اپراتور سیم کارتتون رو در جریان مشکل قرار دهید
میتونی قبلش با یه گوشیه دیگه هم تست کنید

اشکال از خط نیست چون روی یه گوشی دیگه امتحان کردم درست بوده، اشکال از گوشیم. گوشیم در اون حد نیست که روش برنامه نصب شه.

maryam kia
20th August 2013, 08:38 PM
سلام.ببخشید من یه سوال درمورد رم گوشی دارم[shaad]
من یه رم2گیگ خریدم یه مدت ازش استفاده میکردم به جای رم اولم ک 4گیگ بود.
ولی الان خراب شده و اطلاعاتش روی گوشیم نمیاد[nadanestan]
باید چیکارش کنم؟

vahid5835
20th August 2013, 08:55 PM
سلام.ببخشید من یه سوال درمورد رم گوشی دارم[shaad]
من یه رم2گیگ خریدم یه مدت ازش استفاده میکردم به جای رم اولم ک 4گیگ بود.
ولی الان خراب شده و اطلاعاتش روی گوشیم نمیاد[nadanestan]
باید چیکارش کنم؟

اول با گوشی فرمتش کن 90درصد درست میشه
اگه نشد با کامپیوتر با فرمت fat فرمت کن انشالله درست میشه به شرطی که قبلا رمز نگذاشته باشی

maryam kia
20th August 2013, 08:58 PM
اول با گوشی فرمتش کن 90درصد درست میشه
اگه نشد با کامپیوتر با فرمت fat فرمت کن انشالله درست میشه به شرطی که قبلا رمز نگذاشته باشی

نه رمز نذاشتم.فقط ببخشید چطوری فرمتش کنم؟!

vahid5835
20th August 2013, 09:12 PM
نه رمز نذاشتم.فقط ببخشید چطوری فرمتش کنم؟!

باید برید تو قسمت کارت حافظه اونجا گزینه فرمت هست

my dream
20th August 2013, 09:15 PM
سلام...
راستش یه سوال در مورد شارژ گوشی...
گوشی من 1 بار شارژ میشه دفعه بعد که میخوام شارژ کنم اصن نمیشه....شارژر عوض کردم گوشیمم دادم تست کردن گفتن مشکلی نیس...!! الان من دیگه نمیدونم چیکار کنم :|

معمار حانیه
20th August 2013, 10:23 PM
سلام

گوشی سونی اکسپریا نئول

بعضی فیلمها که روی سیستمم میخوام بزارم رو گوشیم ، توی گوشیم نمیخونه... باید چه برنامه بزارم که اینجور فیلم ها بخونه

چکار کنم؟؟؟؟

vahid5835
21st August 2013, 01:03 AM
سلام...
گوشی من 1 بار شارژ میشه دفعه بعد که میخوام شارژ کنم اصن نمیشه....شارژر عوض کردم گوشیمم دادم تست کردن گفتن مشکلی نیس...!! الان من دیگه نمیدونم چیکار کنم :|

سلام
موقع شارژ حتما باید گوشی خاموش باشه
اگه شارژر شما مشکل نداره احتمال داره باطری خراب شده باشه
در غیر اینصورت قطعه محافظ شارژر برق ورودی موبایل سوخته

vahid5835
21st August 2013, 01:06 AM
سلام

گوشی سونی اکسپریا نئول

بعضی فیلمها که روی سیستمم میخوام بزارم رو گوشیم ، توی گوشیم نمیخونه... باید چه برنامه بزارم که اینجور فیلم ها بخونه

چکار کنم؟؟؟؟

سلام
شما باید از پلایرهای اندروید استفاده کنید مثل
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?159321-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C&p=437121&viewfull=1#post437121

my dream
21st August 2013, 02:05 PM
سلام
موقع شارژ حتما باید گوشی خاموش باشه
اگه شارژر شما مشکل نداره احتمال داره باطری خراب شده باشه
در غیر اینصورت قطعه محافظ شارژر برق ورودی موبایل سوخته

شارژر که سالمه نمیدونم والا....
ولی خیلی ممنون دوست عزیز...[golrooz]

تبسم 222
21st August 2013, 02:37 PM
سلام از دوستان کسی هست درباره گوشی glx مدل x1 چیزی بدونه؟

vahid5835
22nd August 2013, 08:33 PM
سلام از دوستان کسی هست درباره گوشی glx مدل x1 چیزی بدونه؟

به این لینک مراجعه کنید (http://www.digikala.com/?Products=Mobile&Product=Mobile-GLX-X1&Type=Specifications#Tab)

...آلوین...
23rd August 2013, 04:22 AM
سلام.

تب من (گلکسی تب 2) وقتی وارد بعضی از برنامه ها میشه یهو وسط کار از برنامه میپره بیرون...

ممکنه از کمبود حافظه باشه ؟؟؟

چون تا بنا گوش پر از برنامس....

vahid5835
23rd August 2013, 12:16 PM
سلام.

تب من (گلکسی تب 2) وقتی وارد بعضی از برنامه ها میشه یهو وسط کار از برنامه میپره بیرون...

ممکنه از کمبود حافظه باشه ؟؟؟

چون تا بنا گوش پر از برنامس....

برنامه link2sd رو نصب کن برنامه ها رو انتقال بده به رم
اگه روت کنی که دیگه معرکه میشه

mohammad hossin79
31st August 2013, 04:03 PM
سلام بر دوستان عزیز من می خواهم تبلت بخرم چه تبلتی خوبه؟؟؟
میشه با هاش sms و زنگ زد؟؟؟

...آلوین...
31st August 2013, 04:44 PM
سلام بر دوستان عزیز من می خواهم تبلت بخرم چه تبلتی خوبه؟؟؟
میشه با هاش sms و زنگ زد؟؟؟

واسه چه کاری میخوای؟؟؟
اگه میخوای بری بازی کنی و وبگردی خلاصه میخوای جای لبتابو واست بگیره>>> (تقریبا) گلکسی تب 2 (10.1)
هم قیمتش خوبه هم سیمکارت میخوره...

یاس شب
8th September 2013, 12:32 PM
باسلام. مدل گوشی من نوکیا x2 است. برنامه واتس اپ دانلود شد اما باز نمیشه. خطا میده فرمت فایل پشتیبانی نمی شود.میشه لطفا راهنمایی کنین چطوری درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر

مدیر تالار تلفن همراه
9th September 2013, 12:41 AM
باسلام. مدل گوشی من نوکیا x2 است. برنامه واتس اپ دانلود شد اما باز نمیشه. خطا میده فرمت فایل پشتیبانی نمی شود.میشه لطفا راهنمایی کنین چطوری درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر
شما باید برنامه های جاوا رو نصب کنید

david77
3rd October 2013, 08:21 PM
سلام...

شاید شارژرت اتصالی داره، منم همین مشکلو داشتم اگه اتصالی داشته باشه یه موقع شارژ می کنه یه موقع شارژ نمیکنه

david77
3rd October 2013, 08:23 PM
سلام به دوستان

چطوری میشه فهمید باتری موبایلو عوض کردن؟ آیا راهی وجود دارد؟

my dream
3rd October 2013, 08:34 PM
شاید شارژرت اتصالی داره، منم همین مشکلو داشتم اگه اتصالی داشته باشه یه موقع شارژ می کنه یه موقع شارژ نمیکنه

شارژر و عوض کردم درست نشد [narahat]
مرسی دوست عزیز...[golrooz]

narges12
26th November 2013, 09:10 AM
سوالات موبايل را اينجا بپرسيد ، در كوتاه ترين زمان به شما پاسخ را خواهم داد;)

narges12
26th November 2013, 09:13 AM
سلام من گوشی گلکسی پاکت خریدم از روز اول که خریدم خود به خود خاموش میشد.چون بهم کادو داده بودن نمیدونم گارانتی داشت یا نه
الان حدود یکساله که دارم ونمیتونم ازش استفاده کنم.یه جابرای تعمیربردم خرابتر شد.توروخدا راهنمایی کنید
در ضمن من ساکن بروجردم.اگه جای مطمئنی باشه با پست ارسال میکنم برای تعمیر

vahid5835
27th November 2013, 11:39 PM
سلام من گوشی گلکسی پاکت خریدم از روز اول که خریدم خود به خود خاموش میشد.چون بهم کادو داده بودن نمیدونم گارانتی داشت یا نه
الان حدود یکساله که دارم ونمیتونم ازش استفاده کنم.یه جابرای تعمیربردم خرابتر شد.توروخدا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
گوشیهای سامسونگ فقط به دست تیم سام کلیک واقع در زیر زمین علاالدین تعمیر میشود
بهتر از اونجا من جایی رو سراغ ندارم
موفق باشید

...آلوین...
27th November 2013, 11:47 PM

دوست عزیز باتری مبایل رو نگا کنید ببینید که قسمتی ازش باد کرده؟؟؟
اگه باد کرده که مشکل از باتری اگه باد نکرده بود باز من پیشنهاد میدم ببرید باتریشو عوض کند...
داداشم هم همین مشکل رو داشت و عیب از باتری بود یعنی همش خاموش میشد (در همه حال مثل صحبت کردن!)

vahid5835
28th November 2013, 12:08 AM
دوست عزیز باتری مبایل رو نگا کنید ببینید که قسمتی ازش باد کرده؟؟؟
اگه باد کرده که مشکل از باتری اگه باد نکرده بود باز من پیشنهاد میدم ببرید باتریشو عوض کند...
داداشم هم همین مشکل رو داشت و عیب از باتری بود یعنی همش خاموش میشد (در همه حال مثل صحبت کردن!)

نه مشکل آیسی پاور یا ایتوپرام هست چون چسبی هست کار همه کس نیست باید جای معتبر ببره برای تعمیر
اگه مشکل باطری بود تعمیرکارها میدیدن البته شایدم مورد مدنظر شما باشه چون حرف شما کاملا درست هست خرابی باطری موجب آزار گوشی میشه که هنگ و خاموشی رو در پی داره

soroosh78
28th December 2013, 06:19 PM
سلام من یک تبلت htc p715 دارم که تازگی ها وقتی میخوام به شبکه وایرلس وصلش کنم این پیغام رومیده not in range در حالی که از محدوده وایرلس هم دور نیستم حالا باید چه کار کنم؟؟؟؟

mashaadl
6th January 2014, 12:43 PM
باسلام.عضو جدیدم و نا وارد.لذا چنانچه هرگونه اشتباهی در روش طرح وارسال پرشسم ،پیش آمد ضمن عذرخواهی درخواست راهنمایی دارم.مدل گوشیم 5800 s60v5 است وچند وقتی است که صفحه نمایش زمان استفاده از دوربین ،سیاه میشود وجز نمادهای مربوط به صفحه چیزی نشان نمیدهد.اگرزمان استفاده از دوربین گزینه تنظیمات دوربین را انتخاب ومجددأ برگردم به دوربین حتمأ همین مشکل پیش میاید که هربار با خاموش وروشن نمودن گوشی درست میشود.لطفأ راهکاری معرفی نمایید.

vahid5835
7th January 2014, 12:53 AM
سلام من یک تبلت htc p715 دارم که تازگی ها وقتی میخوام به شبکه وایرلس وصلش کنم این پیغام رومیده not in range در حالی که از محدوده وایرلس هم دور نیستم حالا باید چه کار کنم؟؟؟؟

سلام
شما تنظیمات وایرلستون بهم ریخته یا مطابق با دستگاه فرستنده نیست
اگه نتونستی تطبیق بدی تبلت رو ریست کن

vahid5835
7th January 2014, 12:54 AM
باسلام.عضو جدیدم و نا وارد.لذا چنانچه هرگونه اشتباهی در روش طرح وارسال پرشسم ،پیش آمد ضمن عذرخواهی درخواست راهنمایی دارم.مدل گوشیم 5800 s60v5 است وچند وقتی است که صفحه نمایش زمان استفاده از دوربین ،سیاه میشود وجز نمادهای مربوط به صفحه چیزی نشان نمیدهد.اگرزمان استفاده از دوربین گزینه تنظیمات دوربین را انتخاب ومجددأ برگردم به دوربین حتمأ همین مشکل پیش میاید که هربار با خاموش وروشن نمودن گوشی درست میشود.لطفأ راهکاری معرفی نمایید.

آیا تعداد اس ام اس هاتون زیاده
چون از مورد بالا این اتفاق میفته
بهتره که گوشی رو آپدیت کنی ضمنا ریست فکتوری هم لازمه انجام بدی

mohammad.1
28th February 2014, 09:07 PM
سلام و خشته نباشد
چظور میشه نرم افزار software update رو در گوشی گلکسی (ادونس) غیرفعال کرد؟
هروقت به اینترنت وصل میشم فعال میشه. خیلی دردسر داره. یه بار آپدیت کردم و گوشیم دد شد
لطفا کمکم کنید از شر این برنامه خلاص شم
پا کردنش جواب نمیده. هی پاکس میکنم ولی وقتی وای فایم فعال میشه دوباره برنامه فعال میشه

vahid5835
1st March 2014, 12:00 PM
سلام و خشته نباشد
چظور میشه نرم افزار software update رو در گوشی گلکسی (ادونس) غیرفعال کرد؟
هروقت به اینترنت وصل میشم فعال میشه. خیلی دردسر داره. یه بار آپدیت کردم و گوشیم دد شد
لطفا کمکم کنید از شر این برنامه خلاص شم
پا کردنش جواب نمیده. هی پاکس میکنم ولی وقتی وای فایم فعال میشه دوباره برنامه فعال میشه

از توی قسمت aboute این قسمت رو غیر فعال کن

zagorakis
6th March 2014, 10:10 PM
سلام. گوشی من (Nokia C7) در حالتی که لاک کد داشت، به سرقت رفت. من در حافظه ی داخلی گوشی (رم نداشت) عکسهای شخصی زیاد داشتم. 3تا سوال دارم:

1- آیا سارق میتونه با مراجعه به مراکز حرفه ای و تخصصی موبایل، بدون فلش کردن، کد قفل رو برداره؟

2- در صورت فلش گوشی، آیا عکسهاوفیلمها هم پاک میشه؟ اگه پاک میشه آیا میتونه عکسارو ریکاوری کنه بعدش؟ [negaran]

3- من یه شکوائیه برای برای ردیابی گوشیم نوشتم و تحویل دادم. آیا وقتی سیمکارتی داخل گوشی نیس هم میشه گوشی رو ردیابی و پیداکرد؟

vahid5835
7th March 2014, 01:06 AM
سلام. گوشی من (Nokia C7) در حالتی که لاک کد داشت، به سرقت رفت. من در حافظه ی داخلی گوشی (رم نداشت) عکسهای شخصی زیاد داشتم. 3تا سوال دارم:

1- آیا سارق میتونه با مراجعه به مراکز حرفه ای و تخصصی موبایل، بدون فلش کردن، کد قفل رو برداره؟ بله میتونه

2- در صورت فلش گوشی، آیا عکسهاوفیلمها هم پاک میشه؟ اگه پاک میشه آیا میتونه عکسارو ریکاوری کنه بعدش؟ [negaran] اگه بصورت درایو باشه بله اما اگه موقع اتصال بنویسه نوکیا c7 بعد داخل اون رم و مشخصاتش بیاد نه
اما اگه سریع درایو بیاد بله
3- من یه شکوائیه برای برای ردیابی گوشیم نوشتم و تحویل دادم. آیا وقتی سیمکارتی داخل گوشی نیس هم میشه گوشی رو ردیابی و پیداکرد؟ باید گوشی روشن شه
همه این مسائل بستگی به شانس شما داره که گوشی دسته چطور آدمی بیفته

erfaya
31st March 2014, 12:04 AM
سلام , من گوشیم گالاکسی پاکت هست و صفحش کوچیکه بازی هارو راحت اجرا میکنه .لی در بغضی مواقع به مشکل برخورد میکنم
http://up.webcheh.ir/up/webcheh/Pictures/Screenshot_2014-03-30-18-45-14.png
و همچی در هم میشه !!!!!!!!! میشه کاری کرد که کلیدا کوچیک بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [khabalood][khabalood][bihes][bihes][gerye][gerye]
اسم بازی : slalom racing
کسی اگه میتونه راهنمایی کنه [shaad]

پیمان چ
17th December 2014, 12:43 AM
سوالات موبايل را اينجا بپرسيد ، در كوتاه ترين زمان به شما پاسخ را خواهم داد;)

سلام من با موبایلم نمی تونم دانلود کنم ، چکار کنم؟
کمکم کنید

فرید دهباشی
23rd December 2014, 06:58 PM
باسلام
قبلا روی موبایلم گوگل ارت نصب نمودم واستفاده میکردم بدلیلی آن را حذف کردم حال مجددا که این نرم افزار را نصب میکنم درموقیکه برنامه بالاآمد پس از گردش کره زمین متن سیاه شده درقسمت بالای متن ایتم جستجو ودرپایین فقط عکس محل جستجو را نشان میدهد ودروسط متن کاملا سیاه است لطفا دراین مورد راهنمایی ومساعدت شود درضمن مدل گوشیsamsng gt-s7272 duosمیباشد

raha8080
26th January 2015, 12:57 AM
سلام
من سیم کارت رایتل دارم و مدتی هست که در ارسال پیام دچار مشکل شدم
یعنی پیامک ها به مخاطبان به صورت ناقص میرسه.چه کوتاه و چه بلند
ممنون میشم از کمکتون

Asghar2000
3rd February 2015, 11:52 PM
سلام
من سیم کارت رایتل دارم و مدتی هست که در ارسال پیام دچار مشکل شدم
یعنی پیامک ها به مخاطبان به صورت ناقص میرسه.چه کوتاه و چه بلند
ممنون میشم از کمکتون

مشکلتون رو با دفتر های خدماتی که خدمات مربوط به سیم کارتتون رو ارایه میدن در میون بزارین، اگه حل نشد مدل گوشیتون رو ذکر کنید

MSMOMEN
4th February 2015, 09:16 AM
سلام. اگه موبایلی فرمت بشه، میشه اطلاعات موبایل (دفترچه تلفن و اسمس هاش ) را دوباره برگرداند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob][taajob]
تو روخدا زود جواب بدید[soal]

Asghar2000
15th February 2015, 06:36 PM
سلام. اگه موبایلی فرمت بشه، میشه اطلاعات موبایل (دفترچه تلفن و اسمس هاش ) را دوباره برگرداند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob][taajob]
تو روخدا زود جواب بدید[soal]

تا جایی که اطلاع دارم، نمیشه دوست عزیز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد