PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف ميوه بعد از غذا عمل هضم را دچار مشكل مي كند



matrix
2nd January 2010, 09:49 AM
يك متخصص تغذيه گفت: با توجه به اين كه بعد از غذا خوردن معده پر و سنگين است خوردن ميوه اين سنگيني را افزايش مي دهد و در عمل هضم اشكال ايجاد مي كند.
سيدضياءالدين مظهري در گفتگو با فارس، افزود: همچنين نوشيدن آب بلافاصله پس از صرف غذا باعث رقيق شدن شيره معده مي شود و اثر آنزيم هاي هضمي را به تعويق مي اندازد، به اين ترتيب در هضم غذا اختلال ايجاد مي شود.
وي گفت: بهتر است مصرف آب هنگام غذا خوردن به حداقل برسد و اين عمل يك تا 2 ساعت قبل و بعد از صرف غذا انجام شود. يادآوري اين نكته هم ضروري است كه نوشيدن آب قبل از غذا باعث تحريك اشتها مي شود. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: حركت و تغذيه مناسب دو روي سكه سلامت هستند. حركت قبل از غذا اشتهاآور است و حركت آهسته چند دقيقه پس از صرف غذا باعث سهولت عمل هضم در معده مي شود، به طوري كه احساس سنگيني و حتي اشكال در تنفس ناشي از سنگيني معده را از بين مي برد.
اين متخصص تغذيه گفت: برخي افراد به علت حساسيت نداشتن گيرنده هاي انسولين، پرخوري يا تحريك پذيري پانكراس، بعد از خوردن غذا تمايل به مصرف ماده شيرين دارند، كه تنها به اين افراد توصيه مي شود بعد از صرف غذا، به جاي مصرف شيريني و مربا از ميوه استفاده كنند. مظهري اضافه كرد: خوردن ميوه و ساندويچ هاي سبك، به مقدار كم در ميان وعده ها، باعث كاهش ولع افراد براي وعده بعد مي شود و از افت فشارخون و خستگي زودهنگام جلوگيري مي كند و به اين ترتيب قدرت فكر و كار افزايش پيدا مي كند و از رفتارهاي تنش زاي فرد با ديگران جلوگيري مي شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد