PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در جلسه كاشاني و عابدزاده چه گذشت؟!

Victor007
31st December 2009, 04:42 AM
چگونه براي جدايي كرانچارمراسم گذاشتيد اما من كه شب تاسوعا با شما بودم به من چيزي نگفتيد· حتي مسوولان تداركات تيم هم زمان سفر تيم به دبي را به من گفتند اما يكدفعه اعلام شد نبايد به دبي بروم· فرق من و كرانچار چه بود؟!

http://i.media.goal.com/g/53510_news.jpg

سایت گل -احمدزاده عابدزاده گلايه ها و انتقادات خود را نسبت به نحوه بركناري اش در نشست با حبيب كاشاني مطرح كرد·
عابدزاده در اين جلسه به كاشاني اعلام كرد: شما با كرانچار جلسه مي گذاريد و تغيير در كادر فني را به او اطلاع داده و برايش مراسم مي گذاريد اما من كه سال ها براي پرسپوليس زحمت كشيده ام و زانويم در اين تيم خرد شده بايد از زبان ديگران بشنوم كه اخراج شده ام·
بر اساس اخبار دريافتي كاشاني در پاسخ به عابدزاده اعلام كرده چون با دايي به توافق قطعي نرسيده بود اين موضوع را به او اعلام نكرده كه عابدزاده نيز در پاسخ گفته است: پس چگونه به كرانچار اين موضوع را گفتيد و براي جدايي اش مراسم گذاشتيد اما من كه شب تاسوعا با شما بودم به من چيزي نگفتيد· حتي مسوولان تداركات تيم هم زمان سفر تيم به دبي را به من گفتند اما يكدفعه اعلام شد نبايد به دبي بروم· فرق من و كرانچار چه بود؟!
عابدزاده درباره انتقاداتش از سعيدلو نيز به كاشاني گفته من شما را مي شناسم و كاري با آقاي سعيدلو ندارم چرا كه با باشگاه پرسپوليس قرارداد دارم و دليلي ندارد درباره سعيدلو حرفي بزنم!
عابدزاده در اين نشست گفته است اگر من را اخراج كرده ايد پس لطف كنيد و نامه بركناري ام را به من بدهيد تا بدانم كه براي دريافت حق و حقوقم بايد چه كاري انجام دهم·
كاشاني نيز در پاسخ به درخواست عابدزاده اعلام كرد نامه مذكور را به سازمان ليگ ارائه خواهد كرد·
حبيب كاشاني امروز با خوردبين و كرانچار نيز جلسه اي برگزار كرد كه نتايج اين نشست منجر به بازگشت خوردبين به پرسپوليس و سفر او به دوبي مشخص شدن چگونگي نحوه پرداخت مطالبات كرانچار بود·

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد