Bl@ck*roz
30th December 2009, 05:08 AM
انصاری فرد ادامه داد: با یک برد مشکلاتمان حل می شود. متاسفانه عده ای با اهداف خاص خود در طول سه سال گذشته که من مدیرعامل راه آهن بوده ام سعی در شایعه پراکنی بوده اند اما چون در سال های گذشته تیم نتیجه گرفته این شایعه ها اثری در تیم نداشته اما اکنون که تیم نتیجه نگرفته، این شایعات گسترش پیدا کرده است. هر بار یک بحثی را مطرح می کنند و هر گاه یکی از این مباحث خنثی می شود مسئله جدید دیگری را منتشر می کنند.
انصاری فرد تصریح کرد: این شایعات این روزها بیشتر در مورد مدیریت باشگاه است و می خواهند به باشگاه لطمه بزنند. من تمامی این جریانات را می دانم و به موقع در موردش صحبت می کنم. چون می خواهند من را برکنار کنند هر روز یک شایعه می سازند. یک روز می گویند مدیریت جدید راه آهن نمی خواهد با انصاری فرد کار کند. وقتی از این طریق راه به جایی نمی برند می گویند به من اخطار داده اند که اگر بازی را نبرم برکنار خواهم شد.
مدیرعامل راهآهن خاطر نشان کرد: با وجود همه این شایعات چنین مسائلی در باشگاه وجود ندارد و امیدوار هستیم تیم از این شرایط خارج شود.
انتهای خبر / خبرگزاری فوتبال ایران / footballiran.ir
انصاری فرد تصریح کرد: این شایعات این روزها بیشتر در مورد مدیریت باشگاه است و می خواهند به باشگاه لطمه بزنند. من تمامی این جریانات را می دانم و به موقع در موردش صحبت می کنم. چون می خواهند من را برکنار کنند هر روز یک شایعه می سازند. یک روز می گویند مدیریت جدید راه آهن نمی خواهد با انصاری فرد کار کند. وقتی از این طریق راه به جایی نمی برند می گویند به من اخطار داده اند که اگر بازی را نبرم برکنار خواهم شد.
مدیرعامل راهآهن خاطر نشان کرد: با وجود همه این شایعات چنین مسائلی در باشگاه وجود ندارد و امیدوار هستیم تیم از این شرایط خارج شود.
انتهای خبر / خبرگزاری فوتبال ایران / footballiran.ir