PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر باقری: دستیار دایی نمی شوم

Bl@ck*roz
29th December 2009, 09:12 AM
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من تنها بازیکن این تیم خواهم بود و دستیار "علی دایی" نخواهم شد.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من تنها بازیکن این تیم خواهم بود و دستیار "علی دایی" نخواهم شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، کریم باقری در پایان تمرین امروز دوشنبه پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که آیا با حضور دایی احتمال دارد شما هم بازیکن باشید و هم به کادر فنی اضافه شوید، افزود: من فقط بازیکن هستم و دستیار دایی نمی شوم، خوشبختانه پرسپولیس مربی زیاد دارد!
وی در مورد مصدومیتش اظهار داشت: مشکل مصدومیتم در ناحیه آشیل پاست و باید صدرصد خوب شوم تا بتوانم در تمرینات حضور یابم، امیدوارم در اردوی امارات بتوانم به سلامتی کامل دست پیدا کنم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حضور دایی در این تیم اظهار داشت: خبر داشتم وی می آید اما در طول این یک هفته با او صحبتی نکردم.
وی با بیان اینکه مدیریت تیم تصمیم و تشخیص به ایجاد تحولات گرفت، تصریح کرد: همه چیز بستگی دارد این تغییرات خودش را چگونه نشان دهد. بعضی وقتها شانس یار تیم می شود و نتایج بهتری بدست می آید و شاید هم برعکس این اتفاق بیفتد.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه افزود: دایی کار سختی پیش رو دارد چرا که امروز پرسپولیس در رده سوم قرار دارد و دایی باید ضمن اینکه تیم را در این رده نگه می دارد انتظارات هواداران که صعود به رده های بالاتر است را هم برآورده کند.
وی در پایان گفت: امیدوارم این تغییرات باعث شود همه شاهد روند رو به رشد تیم باشیم.

mahdi9067
30th December 2009, 03:55 AM
اينا رو بزار تو اخبار ورزشي

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد