*میترا*
29th December 2009, 04:15 AM
تمام انواع فلفل از گروه سبزيجات هستند و اين دسته از سبزيها از فلفل سبز دلمهاي گرفته تا فلفل تند قرمز همگي در يك گروه غذايي جاي ميگيرند و تقريبا داراي خواص مفيد بسياري براي بدن هستند.
به گزارش ايسنا، پژوهشگران ميگويند ؛ اين ماده غذايي يكي از منابع سرشار ويتامين ث و كاروتنهاست.
متخصصان از مدتها پيش معتقدند كه از اين سبزي خوراكي ميتوان براي افزايش جريان خون، تحريك سيستم عصبي ، افزايش اشتها و رهايي از سوءهاضمه استفاده كرد حتي بسياري از محققان و متخصصان طب سنتي در چين توصيه ميكنند كه زنان براي تسكين دردهاي ناشي از دوره عادت ماهانه ميتوانند از فلفل استفاده كنند.
نوعي از اين سبزي به نام فلفل دلمهاي به رنگهاي سبز، نارنجي، زرد و قرمز وجود دارند كه اصلا تند نيستند و ما اغلب آنها را با غذا يا در سالاد استفاده ميكنيم.
مطالعات نشان ميدهد «كاپسيسين» مادهاي در فلفل است كه سبب گرم بودن اين گياه ميشود. هر چند فلفل، گياهي گرم است، اما كاپسيسين موجود در آن سبب كاهش درجه حرارت بدن شده كه يكي از دلايل اصلي تمايل مردم مناطق آب و هواي گرم به مصرف زياد فلفل محسوب ميشود.
تحقيقات نشان داده است كه كاپسيسين به عنوان فعالترين عنصر موجود در فلفل، سبب كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن ميشود. اين ماده همچنين خاصيت آنتياكسيداني دارد و سلولها را از آسيب مولكولهاي راديكال آزاد محافظت ميكند و در عين حال خاصيت ضدباكتريايي نيز دارد.
اين ماده به بسياري از خواص درماني فلفل كمك ميكند و سيستم قلبي عروقي را تحريك و سيستم هاضمه را تقويت كرده و درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسكين بخشيده و براي مثانه به عنوان داروي ضداحتقان و ضدباكتري موثر است.
به گفته محققان ، فلفل ميزان كلسترول خون را پايين ميآورد كه اين امر باعث كاهش فشارخون نيز ميشود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگها جلوگيري ميكند و اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماريهاي قلبي نظير آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك فراواني ميكند.
هر چند فلفل سبب سوزش زبان ميشود، اما اين گياه واقعا مسكني قوي است. اين گياه ابتدا سبب تحريك درد ميشود ، اما بعد از مدتي شدت علائم درد را در بدن كاهش ميدهد.
به گزارش ايسنا، پژوهشگران ميگويند ؛ اين ماده غذايي يكي از منابع سرشار ويتامين ث و كاروتنهاست.
متخصصان از مدتها پيش معتقدند كه از اين سبزي خوراكي ميتوان براي افزايش جريان خون، تحريك سيستم عصبي ، افزايش اشتها و رهايي از سوءهاضمه استفاده كرد حتي بسياري از محققان و متخصصان طب سنتي در چين توصيه ميكنند كه زنان براي تسكين دردهاي ناشي از دوره عادت ماهانه ميتوانند از فلفل استفاده كنند.
نوعي از اين سبزي به نام فلفل دلمهاي به رنگهاي سبز، نارنجي، زرد و قرمز وجود دارند كه اصلا تند نيستند و ما اغلب آنها را با غذا يا در سالاد استفاده ميكنيم.
مطالعات نشان ميدهد «كاپسيسين» مادهاي در فلفل است كه سبب گرم بودن اين گياه ميشود. هر چند فلفل، گياهي گرم است، اما كاپسيسين موجود در آن سبب كاهش درجه حرارت بدن شده كه يكي از دلايل اصلي تمايل مردم مناطق آب و هواي گرم به مصرف زياد فلفل محسوب ميشود.
تحقيقات نشان داده است كه كاپسيسين به عنوان فعالترين عنصر موجود در فلفل، سبب كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن ميشود. اين ماده همچنين خاصيت آنتياكسيداني دارد و سلولها را از آسيب مولكولهاي راديكال آزاد محافظت ميكند و در عين حال خاصيت ضدباكتريايي نيز دارد.
اين ماده به بسياري از خواص درماني فلفل كمك ميكند و سيستم قلبي عروقي را تحريك و سيستم هاضمه را تقويت كرده و درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسكين بخشيده و براي مثانه به عنوان داروي ضداحتقان و ضدباكتري موثر است.
به گفته محققان ، فلفل ميزان كلسترول خون را پايين ميآورد كه اين امر باعث كاهش فشارخون نيز ميشود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگها جلوگيري ميكند و اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماريهاي قلبي نظير آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك فراواني ميكند.
هر چند فلفل سبب سوزش زبان ميشود، اما اين گياه واقعا مسكني قوي است. اين گياه ابتدا سبب تحريك درد ميشود ، اما بعد از مدتي شدت علائم درد را در بدن كاهش ميدهد.