PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرانچار:جای کاشانی بودم به زلاتکو اعتماد می کردم

Victor007
28th December 2009, 10:00 AM
سرمربی کروات پرسپولیس در مصاحبه با گل تاکید می کند که هیچ کس درباره برکناری کوچکتربن جمله ای به وی نگفته است

http://i.media.goal.com/g/57639_news.jpg

سایت گل - زلاتکو کرانچار در خانه مشغول استراحت است و اعتنای چندانی به اخبار و شایعات ندارد، البته این چیزی است که از صدای او به نظر می رسد.
زلاتکو در باره شایعه برکناری اش می گوید: من هیچ چیزی در این باره نشنبده ام و از مسئولان یاشگاه هم هیچ کس کوچکترین اظهار نظری در این زمینه نکرده است. من سرمربی پرسپولیس هستم و فردا هم به تمرین خواهم رفت.
کرانچار که روزگذشته در مصاحبه مفصلی با سایت گل شرکت کرده است ، در پاسخ یه این سئوال که آیا اگر به جاب کاشانی بود ؛ درباره سرمربی تیمش چه تصمیمی می گرفت ، می گوبد:این شاید غیرواقع بینانه باشد اما به یک مربی باید زمان داد . لوئیس ون گال که یک کارشناس و یک سرمربی یزرگ فوتبال است ، امسال در بایرم عبن مشکلات ما را داشته و تیمش تازه دارد نتبجه می گیرد، و این مثل مسائلی است که لئوناردو در میلان و پیگرینی در رئال با آن روبه رو بوده اند ، چون پیشرفت و ساخت یک تیم حتی با بهترین های دنیا یک روند است نه یک امر ناگهانی...»
او ادامه می دهد:«من در پرسپولیس این رشد تدریجی را که بعد از نیم فصل آغاز شده می بینم و یک گام کوچک باقی ماند که همان نتیجه گیری است. من اگر جای رئیس باشگاه بودم به سرمربی ام وقت می دادم گرچه من به عنوان یک مربی می دانم که در شغل ما اگر انتظارات را برآورده نکنی ، تغییرات صورت خواهد گرفت.»
اما جمله پایانی کرانچار(که از دایی به عنوان یکی از اسطوره های واقعی فوتبال یاد می کند) که جالب و قابل تعمق است:« تغییرات گاهی غبرقابل حذر هستند اما اگر شتایزده باشند ... بادمان نرود که سکه همیشه دو رو دارد و در مواقعی نتیجه عکس حاصل می شود.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد