PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال 2 IP برای 1 pc ؟

mrypt
22nd December 2009, 11:38 AM
سلام خدمت همگی عزیزان.
یک سوال خدمت عزیزانم گل این سایت دارم و آن هم این است که:

به یک pc میشه 2 تا IP یا mac address داد؟ اگر می شود چطوری باید انجام داد؟
{worried}
هرچند از نظر خودم در اولین باری که با این سوال مواجه شدم غیرمنطقی اومد ولی میدونستم حتما شما جواب آن را بلدید که سطح اطلاعات من به آن نمی رسد.

ممنون از این که وقت گرانبهایتان را برای سوال من صرف کردید......@};-sh_omomi76

بانوثریا
23rd August 2010, 10:49 AM
سلام
mac address یا همون ادرس فیزیکی
به هر کارت شبکه یه مک ادرس داده میشه که این شماره غیره تکراری و امکان نداره که 2 تا ادرس به یک کارت شبکه داده بشه
بعدا توضیحات کاملی میزارم الان باشید برم[nishkhand]

mrypt
23rd August 2010, 02:06 PM
خوب.... به یک کامپیوتر یا در واقع کارت شبکه... نمی توان دوتا mac address داد .... اما دوتا آی پی میشه.... آن هم بوسیله loop back adapter ..... اما راههای دیگه ایی هم داره که تا اونجایی که می دونم خیلی منطقی به نظر نمیرسه....[golrooz]

psoft
23rd August 2010, 09:58 PM
دوست عزیز باید بهت بگم که هم میتونی دوتا آدرس mac داشته باشی و هم میتونی دوتا آدرس آی پی داشته باشی .[nishkhand]
به این صورت که بانصب دوتا مودم و یا کارت شبکه ویا تلفیقی از این دو ، شما میتو نی دوتا آدرس mac داشته باشی.
و برای آدرس آی پی هم همون طوری که دوست عزیزمون قبلا گفت ، می تونی با استفاده از microsoft loopback adapter این کار رو انجام بدی. [cheshmak][cheshmak]

بانوثریا
23rd August 2010, 10:07 PM
دوست عزیز باید بهت بگم که هم میتونی دوتا آدرس mac داشته باشی و هم میتونی دوتا آدرس آی پی داشته باشی .[nishkhand]
به این صورت که بانصب دوتا مودم و یا کارت شبکه ویا تلفیقی از این دو ، شما میتو نی دوتا آدرس mac داشته باشی.
و برای آدرس آی پی هم همون طوری که دوست عزیزمون قبلا گفت ، می تونی با استفاده از microsoft loopback adapter این کار رو انجام بدی. [cheshmak][cheshmak]

خوبه من گفتم واسه یک کارت شبکه نمی تونی دو تا مک ادرس داشته باشی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد