PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اهانت یک خواننده حامی موسوی به مقدسات دینی

Victor007
21st December 2009, 10:45 PM
به گزارش شبکه ایران،"محسن نامجو" که سال گذشته اقدام مشابهی را با آیات قرآن انجام داده و با استفاده توهین آمیز از آیات قرآن در یک کلیپ موسیقی موجب خشم مسلمانان و متدینین کشورمان شده بود، در بخشی از آلبوم جدید خود به نام "گلادیاتور"، با تمسخر ارادت ایرانیان به حضرت امام(ره)، به ساحت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی توهین روا داشته است.
پیش از این و در حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نیز نامجو با ساختن کلیپ هایی با مضمون توهین به مسئولین نظام عملا خودرا به "سبزها" پیوند داده بود.
با این حال اقدام اهانت بار جدید او از آن جهت که با توهین اخیر حامیان کم شمار موسوی به ساحت امام(ره)، همراه شده، قابل تامل است.
گفتنی است نامجو که چندین سال است در خارج از کشور زندگی می کند سال گذشته و پس از شکایت "عباس سلیمی" از او به دلیل اهانتش به قرآن، مجبور به عذرخواهی شده بود.
در این راستا پس از آنکه عباس سلیمی، از چهره‌های شناخته‌شده‌ قرآنی، از محسن نامجو به دلیل «قرائت توهین‌آمیز آیاتی از قرآن و انتشار آن» به دادستان عمومی انقلاب شکایت کرد، حمید نامجو، برادر «محسن نامجو» در مقام پاسخگویی، با انتشار نامه‌ای عنوان کردکه این اتفاق «ناخود آگاه» و «غیرعمد» روی داده است.

AvAstiN
21st December 2009, 10:51 PM
محسن نامجو؟؟؟؟؟؟:-o

Victor007
21st December 2009, 10:57 PM
دلیله تعجب چیه؟

AvAstiN
21st December 2009, 10:58 PM
دلیله تعجب چیه؟

آخه محسن نامجو شعراي سنتي مي خونه :-??

Victor007
21st December 2009, 11:03 PM
خوب کاری نداره
می تونید اسم موسیقی که گذاشته رو
از اینترنت دانلود کنید
اگر همچین چیزی صحت نداشت
تو همین تاپیک خبر رو تکذیب کنید ;)

AvAstiN
21st December 2009, 11:04 PM
خوب کاری نداره
می تونید اسم موسیقی که گذاشته رو
از اینترنت دانلود کنید
اگر همچین چیزی صحت نداشت
تو همین تاپیک خبر رو تکذیب کنید ;)

نه من نگفتم خبر صحت نداره
فكر نمي كردم محسن نامجو اين طوري باشه
فكر مي كردم سرش تو كار خودشه {big green}

Victor007
21st December 2009, 11:40 PM
دوست عزیز من قسط جواب دادن به بحثی رو که شما کردید رو ندارم :-?
این خبر رو من از خودم در نیاوردم:-o
این خبر منبعی داره که در خود خبر هم ذکر شده
در ستی یا نادرستی خبر به عهده خبر گزاری هست که اون رو روی خروجیش اورده ;)

SaSaMc2
22nd December 2009, 06:19 AM
با سلام.
آلبوم آخر محسن نامجو يه جور تلافي كردن هست.
عمل و عكس العمل.
هيچ كس اجازه اعتراض نداره.
ريشه اش توي وزارت ارشاد داره آب ميخوره.
در حقيقت اين توهين از طرف وزارتخونه هاي دولت فعلي پايه سازي شده.
متاسفانه كساني كه نه امام خميني نه مهندس موسوي و نه محسن نامجو رو ميشناسن
مستند سازي ميكنند . آب كه گل هست پس خدا بده بركت.
شاد و موفق و واقع بين باشيد @};-

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد