PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شمس: به مربي‌اي كه تيم ملي را به جام‌جهاني نبرده 800 ميليون مي‌دهند

Victor007
20th December 2009, 09:39 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتسال گفت: رقم قرارداد مربيان و كمك‌مربيان تيم‌هاي ملي جوانان، اميد و بزرگسالان روي‌هم به 200 ميليون تومان نمي‌رسد؛ اما يك مربي به خاطر اينكه تيم فوتبال را به جام‌جهاني نبرده يك فقره چك 800 ميليوني مي‌گيرد.

http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0681/A0681815.jpg

حسين شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: فدراسيون فوتبال بايد تكليف ما را مشخص كند. آنها اگر مرا نمي‌خواهند اين را اعلام كنند تا به پيشنهادات خارجي‌ام جواب بدهم. حسين شمس آدم بزرگي نيست؛ اما اسمش در دنيا مطرح است. مدرس فيفا و AFC هستم. مربي‌اي هستم كه تيمم جزء 8 تيم برتر دنيا قرار گرفته است. علاوه بر تيم‌هاي حاشيه خليج فارس، تيم‌هاي مطرحي چون ژاپن و استراليا هم خواهان به خدمت‌گيري من هستند.
اين مربي در مورد مشكل كوچكي كه گفته‌ مي‌شود سد راه عقد قرارداد وي با فدراسيون شده، اظهار داشت: اين‌ها فكر مي‌كنند محتاج پول‌شان هستيم. رقم قرارداد مربيان و كمك مربيان تيم‌هاي ملي جوانان، اميد و بزرگسالان روي هم به 200 ميليون تومان هم نمي‌رسد؛ اما در فوتبال يك مربي به خاطر اينكه تيم را به جام‌جهاني نبرده يك فقره چك 800 ميليون توماني از فدراسيون مي‌گيرد. از اين مسائل بايد به چه كساني شكايت كنيم؟

شمس تاكيد كرد: فوتسال مظلوم است. حق تيمي كه در رنكينگ سال 2008 فيفا، چهارم جهان شده اين برخوردها نيست. در آخرين رنكينگ نيز رده ششم جهان را به خود اختصاص داده‌ايم؛ اما فوتبال ما در آسيا ششم است. اميدهاي‌مان هم در بازي‌هاي داخل سالن آسيا (ويتنام) قهرمان شدند.
سرمربي تيم ملي فوتسال يادآور شد: قرارداد صانعي 5 ماه است كه تمام شده، قرارداد من هم 15 روز، نه بابت سال گذشته تسويه حسابي صورت گرفته و نه قرارداد جديدي منعقد شده است. صانعي ماه‌هاست بلاتكليف است، او چطور بايد زندگي كند؟ شايد به دنبال مربي جديد و گزينه ديگري هستند. حداقل اين را بگويند، ما هم با آنها همكاري خواهيم كرد. ابتدا دوست دارم تيم ملي كشورم را همراهي كنم؛ اما اگر آنها نخواهند با يك تيم خارجي قرارداد مي‌بندم.

شمس در مورد اينكه گفته مي‌شود به عنوان سرمربي تيم فولادماهان اصفهان را همراهي خواهد كرد، خاطرنشان كرد: اين خبر به هيچ وجه صحت ندارد. فولاد ماهان خودش سرمربي دارد و فقط قرار است در جام باشگاه‌هاي آسيا به عنوان مشاور در كنار اين تيم باشم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد