PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تركي: حرف زياد دارم اما فعلا سكوت مي‌كنم

Victor007
19th December 2009, 04:28 PM
خبرگزاري فارس: داور بين‌المللي فوتبال ايران گفت: حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم ولي در اين شرايط نمي‌خواهم عليه كميته داوران حرفي بزنم.

http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0735/A0735642.jpg

محسن تركي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره موضع گيري هاي اخير كميته داوران در مورد وي و اينكه گفته مي شود او به حالت قهر حاضر به انجام قضاوت در ليگ برتر نيست، اظهار داشت: حرف براي گفتن زياد دارم اما فعلا ترجيح مي دهم سكوت كنم. به خاطر جامعه داوري صلاح نمي دانم حرفي بزنم.
وي درباره اينكه گفته مي شود از اينكه عنايت نام او را به عنوان نفر اول در ليست بين المللي قرار نداده است، ناراحت است؛ گفت: من در هيچ رسانه اي مصاحبه نكردم كه چنين موضوعي را گفته باشم و نمي دانم چرا اين موضوع را از قول من نوشته اند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد