PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برف آمد و فغانی نجات یافت

Victor007
19th December 2009, 01:40 PM
برف به داد علیرضا فغانی و تیم های سپاهان و مقاومت سپاسی رسید و از یک بازی جنجالی در نیمه دوم جلوگیری کرد.

http://i.media.goal.com/g/62571_news.jpg

پنالتی های مشکوکی که به نفع دو تیم در این بازی گرفته شد اگر بگذریم به گل مقاومت می رسیم که در صحت کامل به ثمر رسید اما نه تنها مورد قبول واقع نشد بلکه مهابادی هم بابت آن اخراج شد. البته اوج هنرنمایی فغانی در صحنه ای بود که مصطفی صبری بازیکن مقاومت را طوری هل داد که نزدیک بود این بازیکن نقش بر زمین شود و یکی از لحظه های استثنایی در داوری رقم خورد...خلاصه اینکه شانس آوردیم گه برف آمد! عنایت:فغانب در دفاع از خود صبری را هل داد عنایت ، رییس کمیته داوران که پیش از این اعلام کرده بود محسن ترکی به دلیل آنفلونزای خوکی در لیگ برتر حضور ندارد حال تغییر عقیده داده و بر نازکردنهای این داور صحه می گذارد. سایت گل- عنایت در مورد شایعاتی که این روزها در مورد محسن ترکی وجود دارد می گوید:« من در تماسی که با او داشتم به من گفت که فعلا از لحاظ جسمی و روحی آمادگی قضاوت کردن در لیگ برتر را ندارد و من هم حرف او را قبول کردم. به هر حال ما کسی را به زور مجبور به قضاوت کردن نمی کنیم و فکر می کنم کمیته داوران آنقدر داور دارد که با غیبت یک نفر مشکلی برایش بوجود نیاید. در این مدت با کارهای زیربنایی که انجام داده ایم آنقدر داور جوان داریم که با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد. ما صبر خواهیم کرد تا آقای ترکی از هر نظر آمادگی قضاوت را پیدا کند.» وی در مورد قضاوت پر حرف و حدیث علیرضا فغانی در دیدار نیمه برگزارشده سپاهان و مقاومت که یک گل مقاومت را مردود اعلام کرده و داود مهابادی را اخراج کرد و دو پنالتی مشکوک به نفع هر دو تیم اعلام کرد ادامه می دهد:« من قضاوت آقای فغانی را دیدم و هیچ مشکلی در آن وجود نداشت. ضمن اینکه در آن آب و هوا قضاوت کردن کار بسیار سختی است و فغانی با استفاده از تجربه اش به خوبی از پس آن برآمد.» عنایت از برخورد فغانی که در یک صحنه مصطفی صبری را هل داد و او را به زمین انداخت هم حمایت کرده و می گوید:« بازیکن مقاومت به داور حمله کرد و او می خواست از خودش دفاع کند و به همین دلیل آن حرکت را انجام داد.» رییس کمیته داوران در مورد انتقاداتی که به سفرهای بیش از حد او وجود دارد نیز می گوید:« من نمی دانم اگر من در تهران باشم چه تغییری در قضاوت ها به وجود خواهد آمد؟ مثلا داورها می گویند که چون عنایت در تهران نیست اشتباه سوت بزنیم. در ضمن این طور نیست که وقتی من در سفر هستم هیچ اطلاعی از داوری ها نداشته باشم بالاخره من هم نایب رییس و نماینده دارم و دائما با آنها در تماسم.» و حرف آخر اینکه سروکله زدن با مسعود عنایت کوچکترین فایده ای ندارد!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد