PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر درایران زندگی در خارج!

Victor007
17th December 2009, 06:59 PM
جوان: محمود دولت آبادی، عضو قدیمی کانون منحله نویسندگان که چند ماه پیش برای حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت به آلمان سفر کرده بود طی مصاحبه‌ای با روزنامه «دی ولت» تغییر در ایران را یک ضرورت تاریخی دانست. دولت آبادی در این مصاحبه با روزنامه آلمانی در تشریح وضعیت ایران مدعی شده است.
«... اینکه در ایران وضع به تغییر کشیده شود یک ضرورت تاریخی است. اما باید صبر داشته باشیم...»
وی در خصوص اینکه چرا ایران را برای همیشه ترک نمی‌کند به خبرنگار آلمانی می‌گوید: «...هنوز یک پسر در ایران دارم. البته درباره اقامت طولانی مدت در خارج فکر کرده‌ام و هنوز که هنوز است با آن درگیر هستم. در عین حال این تصور که کارم در کشور ناتمام باقی بماند مرا از این کار باز می‌دارد. این احتمال هست که ایران را برای یک سال ترک کنم. ...»
به گزارش جوان آنلاین اینکه چرا وی قبل از انقلاب تغییر را ضرورت تاریخی نمی‌دانست بحث دیگری است اما مسأله تغییر که در شعار انتخاباتی برخی کاندیداها مطرح شدیک کلمه بسیار کلی، بی‌مفهوم و تعریف نشده است.
به نظر می‌رسد بعضی‌ها که با ملت خود رودربایستی دارند نمی‌توانند بگویند منظورشان از تغییر چیست. شاید اگر بگویند که آنها محتوای بحث «رژیم چنج» را مطرح می‌کنند بهتر باشد چرا که حداقل خود را پیرو افکار اوباما معرفی می‌کنند!
اما نکته جالب اینکه کسانی که در سر تمنای غرب را دارند و به آنجا برای زندگی کردن می‌اندیشند خواهان تغییر در ایران هستند و خود را همراه مردم دانسته و می‌گویند برای همراهی مردم باید صبر پیشه کرد!!!نمی دانیم کدام را باور کنیم دم خروس ایشان یا قسم حضرت عباس را!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد