PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلاهبرداري 200 ميليوني، نتيجه زودباوري 25 متقاضي وام

ارمين
17th December 2009, 12:33 PM
http://www.iranianuk.com/uk87/pic21/5088350.jpg

كلاهبرداري با وعده پرداخت وام به رغم هشدارهاي مكرر پليس همچنان ادامه دارد. اين بار اعضاي يك باند كه وعده وام هاي ميلياردي مي دادند 25 متقاضي را فريب دادند و ميليون ها تومان به چنگ آوردند. به گزارش خبرنگار ما تحقيقات درباره فعاليت هاي اين گروه زماني آغاز شد كه كارآگاهان پايگاه هفتم پليس آگاهي دريافتند شركتي با انتشار آگهي در سطح وسيع ادعا مي كند تسهيلات مالي از جمله وام را با شرايطي ويژه به متقاضيان واگذار مي كند. تبليغات اين شركت حتي در روزنامه هاي كثيرالانتشار نيز درج شده بود و بسياري از مردم با ديدن اين آگهي جذب آن شده و به دفتر شركت مراجعه كرده بودند.

بررسي هاي اوليه حاكي از آن بود كه مسوولان اين شركت پس از دريافت مبالغ كلاني از مشتريان شان مدتي آنها را با وعده و وعيد سرگرم مي كنند و در نهايت پاسخ روشني درباره وام به آنها نمي دهند. بنابراين در حالي كه چند نفر از طعمه هاي اين شركت در شعبه 6 بازپرسي دادسراي ناحيه 12 اعلام جرم كرده و مدعي بودند قادر نيستند پول شان را پس بگيرند، تحقيقات به طور جدي تر ادامه يافت. يكي از شاكيان به افسر پرونده گفت؛ من نياز شديدي به پول داشتم براي همين به دفتر اين شركت كه از طريق آگهي روزنامه با آن آشنا شده بودم، رفتم. آنجا ظاهر شيكي داشت و چهار مرد و يك زن مشغول كار بودند. يكي از آنها جدولي را مقابل من گذاشت كه در آن نوشته شده بود شركت قادر است از يك تا 15ميليارد تومان وام بدهد.

من وام يك ميليارد توماني را انتخاب كردم و در مقابل 10 ميليون تومان به آنها دادم. در مرحله دوم همراه دو نفر از كارمندان مرد و زني كه آنجا كار مي كردند به بانكي در بازار تهران رفتيم. آنها گفتند با رئيس بانك آشنا هستند و او به خاطر اين آشنايي وام را حداكثر تا دو ماه ديگر آماده مي --

*مینا*
17th December 2009, 03:07 PM
http://www.iranianuk.com/uk87/pic21/5088350.jpg

... به گزارش خبرنگار ما ....

می شه لطف کنید بگید که خبر نگار شما در چه سایت یا مرکزی فعالیت می کنند ، چون این طوری که شما نوشتید به نظر میرسه خبرنگار مال سایت علمی نخبگان جوان هست ، ولی تا اون جایی که می دونم خبر نگاری که برا این سایت باشه نداریم :-/!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد