PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر قطبی: تمام لب‌خوانی‌های نیکبخت را با گوشم شنیدم

diamonds55
8th October 2008, 01:40 AM
قطبی: تمام لب‌خوانی‌های نیکبخت را با گوشم شنیدم

فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با توجه به حساسیت دربی پس از تعویض نیکبخت تمام حرفهایش را با گوش خود شنیدم.

افشین قطبی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بعد از بازی استقلال که متاسفانه 3 امتیاز حساس را به نگرفتیم کمی سعی کردیم بچه‌ها را به روحیه اصلی برگردانیم.‌به همین دلیل تمرینات پرسپولیس در هفته جاری را آسان‌تر برگزار کردیم تا انرژی لازم را دوباره به بازیکنان تزریق کنیم.
وی ادامه داد:‌سعی می‌کنیم مقابل ابومسلم در نوبت‌های مختلف تعویض‌هایی را داشته باشیم تا بهتر شویم . من برای این کار برنامه‌ریزی‌های قبلی دارم و فکر می کنم بعد از بازی با استقلال بهترین موقع است تا در سیستم و نفرات تغییراتی را انجام دهیم. البته هنوز تصمیم نهایی رانگرفته‌ام و امیدوارم فردا بتوانم به تصمیمی که گرفته ام افتخار کنم.
قطبی یادآور شد: فیلم بازی ابومسلم را آنالیز کرده ام و چند نفر از نزدیکان ما بازی ابومسلم را از نزدیک دیده‌آند و مطمئن هستم بعد از 2 باخت آنها انگیزه زیادی دارند و در مقابل ما خواهند جنگید.
سرمربی پرسپولیس همچین در مورد مصدومان پرسپولیس گفت: چند بازیکن مصدوم، اما فکر می کنم آنها در بازی فردا بدون مشکل بتوانند ما را همراهی کنند. متاسفانه بازیکنان خوبی مثل الونگ و خلیلی را نداریم که من از این بابت ناراحت هستم.
وی در خصوص برخورد نامناسب برخی بازیکنان با خبرنگاران گفت: بازیکنان ما خوشبختانه هیچ مشکلی با خبرنگاران ندارند. بازیکنان و خبرنگاران باید حرفه‌ای باشند چون وظیفه خبرنگاران خبررساندن از طریق رسانه‌های گروهی است و بازیکنان باید اخلاق را به خوبی رعایت کنند، اما به نظرم استقلالی‌ها با توجه به اینکه فکر می‌کردند در مقابل ما برنده قطعی هستند بعد از گل خوردن از پرسپولیس در دقیقه87 کمی احساسی شدند چون بازی برده را مساوی کردند.
وی افزود: در این کار احتیاج به تجربه و آموزش داریم امیدوارم تیم‌های مختلف در رده جوانان این موارد را حتماً به بازیکنان خود یادآوری کنند تا فوتبال ایران موفق شود. هر بازیکن وظیفه‌اش فقط خدمت داخل زمین نیست بلکه در بیرون زمین نیز مانند زندگی باید حرفه‌ای عمل کنند.
قطبی همچنین درباره اظهارات اخیر سرمربی ابومسلم گفت: تیم من پرسپولیس است نه کهکشانی. ابومسلمی‌ها تیم بسیار خوبی دارند و در حال حاضر زیر فشار هستند و مطمئن هستم به هر دری خواهند زد تا ما را متوقف کنند.
وی راجع به شرایط مارکو نیز اظهار داشت: مارکو یک مربی حرفه‌ای است و در فصل جاری سه بار به برزیل رفته است. 2بار برای پیدا کردن دیکارمو بود و یک بار هم به علت سکته مغزی پدرش که متاسفانه پدر او فوت کرد و مشغله کاری او زیاد شد.
وی افزود: متاسفانه مارکو تک پسر خانواده است و مادرش نیز بسیار پیر است پس باید به او فرصت داد که حداقل 10 روز به خانواده‌اش برسد، اما مطمئنم با توجه به صحبت‌های روز گذشته مارکو تا سه روز آینده به تهران برمی‌گردد.
قطبی ادامه داد: در چارچوب باشگاه قرار بود که مارکو حقوق عقب‌افتاده و آپارتمان خود را هر چه زودتر بگیرد اما باشگاه ما مثل تمام باشگاه‌های ایرانی کمی در این خصوص فرصت خواست. من هم به مارکو گفتم به ایران بیاید تا در چند روز آینده مشکل وی حل شود.
قطبی همچنین درخصوص علیرضا نیکبخت واحدی تاکید کرد:من نیکبخت واحدی را به کمیته انضباطی نفرستادم، اما همه بدانند که پس از تعویض نیکبخت که فکر کنم او دوست نداشت پرسپولیس بازنده باشد تمام لب‌خوانی‌های او را با گوشم شنیدم، اما ما مثل یک خانواده هستیم و اگر کمیته انضباطی قرار باشد در باشگاه تشکیل شود باید من در آن حضور داشته باشم.
وی افزود: من فردا می‌توانم از نیکبخت استفاده کنم چون از وی ناراحت نیستم و فکر می کنم نیکبخت نیز از من ناراحت نیست.
سرمربی تیم پرسپولیس در پایان در خصوص طلبش از باشگاه پرسپولیس نیز اظهار داشت: من به بعضی از چیزها پس از 2 سال در ایران عادت کردم، اما در این خصوص هیچ حرفی نمی‌زنم و همه را به مسئولان باشگاه پرسپولیس واگذار می کنم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد