PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصاري‌فرد: قرار نيست به كاشاني جواب بدهم

Victor007
15th December 2009, 03:19 PM
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: به كاشاني توضيح نمي‌دهم و تنها در مورد كارهايم به سازمان تربيت‌بدني جوابگو هستم.

http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0734/A0734530.jpg

عباس انصاري‌فرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در واكنش به سخنان حبيب كاشاني درباره هزينه كردن درباره بازيكنان اظهار داشت: حدوداً يك ماه است كه با هيچ رسانه‌اي مصاحبه نكردم. به خاطر اينكه دوست دارم پرسپوليس به آرامش برسد و هيأت مديره قدرتمندي براي اين باشگاه تشكيل شود. به همين منظور حتي برنامه‌هاي مهم ورزشي را هم نمي‌بينم.
مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس افزود: به كاشاني مي‌گويم نام من را در اظهار نظراتش نياورد. تمام كارهايم مشخص و با برنامه بوده است. به كاشاني توضيح نمي‌دهم و تنها در مورد كارهايم به سازمان تربيت‌بدني جوابگو هستم.
وي در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس عنوان كرد: ايشان از اين بازيكنان انتقاد مي‌كند. اگر اين بازيكنان را جذب نمي‌كردم، معلوم نبود كه تيم در همين رده‌اي كه هست نيز باشد. اگر اين بازيكنان را جذب نمي‌كردم و نتيجه نيز از اين بدتر مي‌شد معلوم نبود چه مي‌گفتند.
انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: من يك تيم جوان را تحويل دادم كه مي‌توانست بهتر از اين نتيجه بگيرد. من اين مسائل را گفتم تا مردم بدانند و به كاشاني توصيه مي‌كنم تا در مصاحبه‌هايش از من اسمي نبرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد