PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كفاشيان: براي حل اختلافات خودم وارد عمل مي‌شوم‌

Victor007
13th December 2009, 12:25 PM
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در اينكه عليه رئيس هيئت فوتبال اصفهان در ورزشگاه‌ها شعار مي‌دهند حتما پيش زمينه‌اي وجود دارد اما در مجموع از عملكرد ابرقويي‌نژاد راضي هستم.

http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0735/A0735214.jpg

علي كفاشيان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: كارهاي خوبي در هيئت فوتبال اصفهان رخ داده اما بزرگ‌ترين ايراد اين هيئت اختلاف‌ها با باشگاه‌هاي خوب اصفهان بوده كه سبب بروز حاشيه‌هايي شده است.
وي ادامه داد: براي حل اين اختلاف‌ها ديگر لازم است خودم وارد عمل شوم و هر چه سريع‌تر اين موضوع را حل كنم زيرا باشگاه‌هاي اصفهاني جزو موفق‌ترين باشگاه‌هاي ايران هستند و نبايد گذاشت اين اختلافات به فوتبال پرقدرت اصفهان لطمه وارد كند.
رئيس فدراسيون فوتبال با تاكيد بر موفقيت‌هاي باشگاه‌هاي سپاهان و ذوب آهن از فراهم آمدن جلسه‌اي براي حل اختلاف‌هاي موجود ميان اين باشگاه‌ها و هيئت فوتبال اصفهان در آينده‌اي نزديك با حضور خود خبر داد.
كفاشيان با اشاره به بازديد چند ماه پيش خود از اصفهان خاطرنشان كرد: در اين بازديد رئيس هيئت فوتبال استان نامه كنفدراسيون فوتبال آسيا را به من نشان داد كه در آن از زحمات وي تقدير شده بود و اصفهان را يكي از فعال‌ترين استان‌ها در زمينه طرح آسيا ويژن قلمداد كرده بود، اين نشان مي‌دهد هيئت فوتبال اصفهان عملكرد خوبي از خود بر جاي گذاشته است.
وي عملكرد هيئت فوتبال اصفهان را نسبت به ساير استان‌ها خوب عنوان كرد و ادامه داد: ارزيابي‌هاي ما نيز نشان مي‌دهد هيئت فوتبال اصفهان خوب فعاليت مي‌كند و قصد بركناري وي را به دليل شعارهاي تماشاگران نداريم.
رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به حضور ابرقويي‌نژاد در سازمان ليگ تصريح كرد: هيئت فوتبال اصفهان در بخش‌هاي مختلف فدراسيون فوتبال حضوري فعال دارد و بايد از اين زحمات نيز تشكر كرد.
صحبت‌هاي رئيس فدراسيون فوتبال در حالي از تاييد عملكرد رئيس هيئت فوتبال اصفهان حكايت مي‌كند كه تماشاگران باشگاه‌هاي سپاهان و ذوب آهن طي يكي دو سال سال اخير و در بازي‌هاي حساس عليه ابرقويي‌نژاد شعار سر داده و خواستار بركناري وي از صحنه فوتبال اصفهان شده‌اند.
در تازه‌ترين مورد و در جريان ديدار هفته گذشته ذوب آهن اصفهان و تراكتورسازي تبريز تماشاگران تيم فوتبال ذوب آهن با شعار «ابرقويي حيا كن اصفهانو را رها كن» خواستار كناره‌گيري وي از رياست هيئت فوتبال اصفهان شده بودند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد