PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «مت ديمون» براي بازي در «بورن4» شرط گذاشت

Victor007
13th December 2009, 10:17 AM
خبرگزاري فارس: «مت ديمون» بازيگر اصلي مجموعه فيلم افشاگرانه و دلهره آور «بورن» اعلام كرد به شرطي در قسمت چهارم آن بازي مي‌كند كه «پل گرينگراس» كارگردان آن باشد.

http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0550/A0550655.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اين موضع گيري ديمون به معني ان است كه با هيچ كارگردان ديگري در اين مجموعه فيلم همكاري نخواهد كرد.
ديمون در يك مصاحبه مطبوعاتي گفت: خيلي متأسف شدم وقتي شنيدم گرينگراس نمي‌خواهد با قسمت جديد اين مجموعه فيلم همكاري كند. اما اين فيلم بدون او هيچ هويتي ندارد. اميدوارم او دوباره روي صندلي كارگرداني اين مجموعه فيلم بنشيند. تا وقتي او سر كار خود برنگردد، خبري از توليد قسمت جديد نخواهد بود. ما منتظر بازگشت او هستيم . زماني كه او براي كارگرداني فيلم اعلام آمادگي كرد، ما هم آمادگي حضور و همكاري با آن را خواهيم داشت.
اين بازيگر در پاسخ به خبرنگاري كه پرسيد اگر گرينگراس نباشد خبري هم از دنبال مجموعه فيلم «بورن» نخواهد بود، به صراحت پاسخ داد: «بله! من هميشه اين مسئله را در مصاحبه‌هايم بيان كرده‌ام. ولي من مطمئن هستم كه او برمي‌گردد.»
پل گرينگراس هفته قبل به صورت رسمي اعلام كرد چهارمين قسمت اين مجموعه فيلم را كارگرداني نخواهد كرد.
اگر چه او دليل اين كار را اعلام نكرد، اما گفته مي‌شود از تغييراتي كه در متن فيلمنامه ايجاد شده ناراضي است.
شنيده مي‌شود كمپاني «برادران وارنر» كه فيلم را تهيه مي‌كند موضع نويسندگان فيلمنامه عليه سازمان سيا را تعديل كرده است.
در قصه فيلم ديمول نقش جيسن بورن يك مامور سابق سازمان سيا را بازي مي‌كند كه حين فرار از دست همكاران قديمي خود يك سري افشاگري عليه مسئولان فرصت طلب خود مي‌كند.
سه قسمت قبلي فيلم نمايش موفقيت آميزي در سطح جهاني داشته و بيش از 800 ميليون دلار فروش كرده‌اند.
اين فيلمها بر اساس قصه كتاب سه جلدي «رابرت لودلوم» ساخته شدند.
قصه فيلمنامه قسمت چهارم يك كار اريژينال است كه با نگاهي به كاراكتر اصلي اين مجموعه كتاب خلق شده است.
گرينگراس در حال حاضر درام ضد جنگ «منطقه سبز» را با بازي مت ديمون آماده نمايش دارد كه قصه‌اش در كشور عراق رخ مي‌دهد و نگاهي انتقادي به عملكرد پنتاگون وزارت دفاع آمريكا در دوران جنگ عراق دارد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد