PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث كدوم يك ...؟!



امير آشنا
12th December 2009, 11:49 PM
سلام

با درنظرگرفتن همه شرايط اعم از مسايل تغذيه اي ، بهداشتي ، مطلوبيت فردي و مسايل اقتصادي شما مصرف كدوم گوشت رو توصيه مي كنيد ؟
مرغ ، گوسفند ، گوساله و يا ...؟







8->

ØÑтRдŁ§
13th December 2009, 12:25 AM
اوووم..
سوال سختیه...هرچی باشه میخوریم..بگو نون خالی ;)
بوقلمون هم جزو اینا هست؟
خب اگه باشه بوقلمون میخوریم..
چطور؟ میخوای شام بدی؟{big green}

moji5
13th December 2009, 02:14 AM
سلام دوسته من میشه بیشتر توضیح بدید.
تاپیک نظر سنجی فردیه یا جواب باید علمی باشه.
اگه فردیه خوب همه موارد.
علمیش رو دقیق نمیدونم ولی بازم فکر کنم مصرف ماهی بهترین انتخاب باشه.

SaSaMc2
13th December 2009, 05:27 AM
با سلام.
به ترتيب:

ماهي.
خوش مزه.پرملات.سالم.قيمت متوسط.بودار.
كم ياب.حجم مصرف بالا. سرعت فاسد شدن زياد.

ميگو.
خوش مزه.سالم.حجم مورد مصرف هر وعده كم.
بودار.خيلي كم ياب.قيمت بالا.كم ملات. سرعت فسد شدن زياد. پاك كردن سخت.

مرغ. ( رون)
مزه متوسط.نيمه سالم.پرملات.قيمت پايين.به وفور يافت ميشود.
زياد خوردن.مصرف بالا.

گوسفندي با چربي.
خوش مزه.مصرف كم.به وفور يافت ميشود.
زياد خوردن در هفته.قيمت تقربياً بالا.نا سالم.كم ملات.

دل و جيگر.
خوش مزه.ناسالم.قيمت بالا.دنگ و فنگ آشپزي.زود فاسد ميشود.

..........................

در كل (( كله پاچه )) يه چيز ديگست.
خيلي خوش مزه.خيلي پرملات.
خيلي ناسالم.قيمت بالا.كمياب.بودار.
..........................

سويا.
حرفشم نزن.

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
شاد و موفق باشيد @};-

تاری
13th December 2009, 08:45 AM
یارب
با سلام

بنده اطلاعاتم خوب نیست ولی تا اونجایی که می دونم هر چه رنگ گوشت سفیدتر باشه بهتره.

مثل ماهی. مرغ بعد گوشتهای سیاه...
البته ماهی به طعم ماهی خوش آید.!!!

یا علی

schrodinger
13th December 2009, 12:51 PM
به نظر من فرق نمی کنه چی باشه
مهم اینه که طبیعی باشه نه از اینا که تو ماشین به دنیا میان!!!
مثلا مرغایی که ما می خوریم بدنشون پر از هورمونه که تاثیرات خیلی بدی روی سیستم های بدن می زاره
همین طور ماهی ها که در طول چند ماه اندازه یک ماهیه چند ساله رشد می کنن(اینو از پولکشون میشه فهمید)
پس در کل هر چی که به طور طبیعی رشد کنه هم خوبه، هم مفیده، هم خوشمزه
اما بعد از در نظر گرفتن این مسائل و جوانب دیگه (که شما مطرح کردید) خوردن جوجه و بره به نظرم بهتره

صبا محمدي
13th December 2009, 02:36 PM
سلام ماهی رو خیلی دوست دارم ولی تو وعده های غذایی از مرغ و گوشت قرمز هم کمی استفاده میکنم .

بانوثریا
13th December 2009, 04:18 PM
همه در حد تعادل

well spoken
13th December 2009, 04:58 PM
همش
البته گوشت گوسفند که بوش من یکی رو می کشه!!:(({feeling beat up};;);;);;):-&:((
کاش به جاش ماهی رو پیشنهاد می دادی............

امير آشنا
13th December 2009, 07:57 PM
:-?
ساير دوستان چي ؟ كدوم رو پيشنهاد مي كنيد ؟

امير آشنا
13th December 2009, 08:00 PM
سلام دوسته من میشه بیشتر توضیح بدید.
تاپیک نظر سنجی فردیه یا جواب باید علمی باشه.
اگه فردیه خوب همه موارد.
علمیش رو دقیق نمیدونم ولی بازم فکر کنم مصرف ماهی بهترین انتخاب باشه.

سلام مجتبي جان
نظر شخصي دوستان برام ملاكه . كه البته حتما اون بر يه مبنايي استواره ( حالا يا علمي و يا غير علمي )
وقتي دوستان نظرشون رو بيان كردن يه پيشنهادم اينجا ارائه مي كنيم كه هم از نظر اقتصادي و هم از نظر تغذيه اي قابل قبول باشه {happy}

امير آشنا
13th December 2009, 08:02 PM
اوووم..
سوال سختیه...هرچی باشه میخوریم..بگو نون خالی ;)
بوقلمون هم جزو اینا هست؟
خب اگه باشه بوقلمون میخوریم..
چطور؟ میخوای شام بدی؟{big green}

:))
همه انواع گوشت اعم از ماهي ،‌مرغ ، بوقلمون ، گوسفند و ... مدنظرن
شامم ميديم به وقتش ;)

امير آشنا
13th December 2009, 08:04 PM
البته ماهی به طعم ماهی خوش آید.!!!



:)):))

امير آشنا
13th December 2009, 08:06 PM
کاش به جاش ماهی رو پیشنهاد می دادی............

اونم پيشنهاد شده داداش ;)

AvAstiN
13th December 2009, 08:33 PM
من گوشت گاو رو دوست ندارم خيلي
گوشت گوسفند هم فقط يه قسمت از ماهيچه اشو دوست دارم ;;)و در به صورت چرخ كرده هم خوشم مياد .
ماهي رو خيلي دوست دارم
گوشت مرغ رو بدم نمياد (بستگي به غذاييه كه باهاش پخته ميشه )

امير آشنا
15th December 2009, 04:35 PM
ممنون از همه دوستاني كه انتخاب خودشون رو مطرح كردن {happy}

صرفنظر از همه نكات مثبت و منفي كه ذكر شد فكر كنم همه ما مي دونيم سالمترين فرآورده هاي گوشتي ؛ فرآورده هاي دريايي مثل ماهي و ميگو هستن ...
اين مواد باعث كاهش كلسترول نامطلوب و افزايش كلسترول مطلوب ميشن
اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در اين فرآورده ها تاثير بي نظيري در كاهش موارد سكته قلبي داره
ميزان كالري ماهي پايينه
ميشه با قيمت نسبتا مناسب اين فرآورده ها رو تهيه كرد و ادويه هاي مخصوصي هم وجود دارن كه حتي ماهي هاي با طعم معمولي رو بسيار خوش طعم مي كنند
و ...

خب ؛ اين انتخاب خوبيه كه همه ما مي تونيم اون رو در برنامه غذايي خودمون قرار بديم ولي طبيعتا به گوشت هاي غير از آبزيان هم در رژيم غذايي روزانمون احتياج داريم ؛ خصوصا ما ايرانيا كه بسياري از غذاهاي سنتي مون رو با انواع گوشت هاي گوسفند و گوساله طبخ مي كنيم ... اما اين قبيل گوشت ها برخلاف ماهي مي تونن مضرات زيادي داشته باشن كه سلامتي ما رو تهديد كنه مثلا :

كلسترول نامطلوب بالا
ميزان آهن پايين
چربي بالا
كالري بالا و ...

حالا سوال اينجاست كه چجوري ميشه فرآورده گوشتي مصرف كنيم كه هم قيمت خيلي بالاتري نسبت به گوشت گوسفند يا گوساله نداشته باشه ؛ طعم مناسب و قابل استفاده در غذاهاي سنتي ما رو داشته باشه ؛ كلسترول نامطلوب ؛ چربي و كالري اون پايين باشه و ميزان آهن اون بالا باشه ...؟

آيا به واقع چنين گوشتي وجود داره ...؟!


پاسخ مثبته ...

گوشت شترمرغ كه در چند سال اخير تدريجا وارد بازار شده به خوبي تمامي ويژگي هاي مثبت ذكر شده رو داره ؛ با وجود اينكه اين گوشت از گوشت هاي قرمز محسوب ميشه حتي به واسطه كلسترول و چربي پايين براي افراد مبتلا به مشكلات قلبي و افزايش فشار خون انتخاب مناسبيه ضمن اينكه به دليل كالري پايين در افرادي كه تحت رژيم هاي درمان چاقي هستند قابل استفاده خواهد بود ...

توصيه علمي اينه كه مصرف گوشت گوسفند و گوساله به حداقل ممكن برسه و به جاي اون از فرآورده هاي دريايي و گوشت شترمرغ استفاده بشه ... هرچند هنوز اين فرآورده در بسياري از مناطق كشور بازار مصرف نداره ولي تدريجا با افزايش آگاهي هاي عمومي اين تغيير فرهنگ مصرف هم اتفاق ميفته



با آرزوي سلامتي براي همه عزيزان ;)@};-




@};-@};-@};-

moji5
15th December 2009, 04:56 PM
شترمرغ رو عشق است

آبجی
15th December 2009, 05:07 PM
:))
همه انواع گوشت اعم از ماهي ،‌مرغ ، بوقلمون ، گوسفند و ... مدنظرن
شامم ميديم به وقتش ;)

اول بگو كي شام ميدي تا من تا سه روز قبلش چيزي نخورم{big green}

آبجی
15th December 2009, 05:13 PM
گوشت شترمرغ




اخ جون پس معلومه گوشت شتر مرغ ميخوريم خدا كنه فقط خوشمزه باشه

حالا امير اقا كي دعوت داريم براي شام :">

kab
15th December 2009, 05:37 PM
سلام
من گوشت شتر خوردم
گوشت مرغ هم خوردم
ولی تا حالا مخلوتشون رو نخوردم
فکر کنم جالب و ... باشه نه:">

A.L.I
15th December 2009, 06:03 PM
حالا ما گوشت شترمرغ رو از کجا گیر بیاریم ؟! البته میشه گوشت مرغ رو با گوشت شتر قاطی کرد که میشه گوشت شترمرغ !!! {big green}

نه خداوکیلی حیوون به این خوشگلی رو دلتون میاد گوشتشو بخورید ؟!

http://fancies.files.wordpress.com/2007/10/t1ostrich-funny-face.jpg

حالا از اینا گذشته ! اصولاً چجوری بخوریمش ؟! من یکی که همین گوشت گوسفند علیه السلام رو به زور میخورم ! مگه با چیزی قاطی کنند یا بصورت کتلت یا کبابی باشه ! {tongue}

matrix
15th December 2009, 08:42 PM
مثلکه دیر اومدم همه نظر دادن جواب هم معلوم شده که شتر مرغ هست.
خوب شام چی تمومه ما بریم یا نه؟
اگه در راه هست که ما اقدام به خوردن روزانه یک متر مکعب آب نمک کنیم...

گذشته از شوخی گوشت شترمرغ واقعا خوشمزه هست من یه چند دفعه جاتون خالی ...

امير آشنا
15th December 2009, 11:40 PM
اول بگو كي شام ميدي تا من تا سه روز قبلش چيزي نخورم{big green}

بذار مصطفي برگرده جشن مي گيريم {big green}

امير آشنا
15th December 2009, 11:42 PM
اخ جون پس معلومه گوشت شتر مرغ ميخوريم خدا كنه فقط خوشمزه باشه

حالا امير اقا كي دعوت داريم براي شام :">

شايدم ماهي داديم :-?

امير آشنا
15th December 2009, 11:55 PM
حالا ما گوشت شترمرغ رو از کجا گیر بیاریم ؟! البته میشه گوشت مرغ رو با گوشت شتر قاطی کرد که میشه گوشت شترمرغ !!! {big green}

نه خداوکیلی حیوون به این خوشگلی رو دلتون میاد گوشتشو بخورید ؟!



حالا از اینا گذشته ! اصولاً چجوری بخوریمش ؟! من یکی که همین گوشت گوسفند علیه السلام رو به زور میخورم ! مگه با چیزی قاطی کنند یا بصورت کتلت یا کبابی باشه ! {tongue}

راستش علي جون منم اصلا اهل گوشت نيستم . بيشتر لبنيات مصرف مي كنم تقريبا گياهخوارم ولي در هر صورت الان تو خيلي فروشگاههاي زنجيره اي يا حتي قصابيها گوشت شترمرغ هست هرچند هنوز خيلي مونده تا جا بيفته استفاده از اين گوشت .
منم حق مي دم بهت كه دلت نياد بخوري ولي گوسفندم خيلي نازه آدم دلش براش كباب ميشه :">

حالا از شوخي گذشته شما كتلتي كبابي هر چي بدي بچه ها در خدمتن و سپاسگزار از خان كرمت {big green}

امير آشنا
15th December 2009, 11:57 PM
مثلکه دیر اومدم همه نظر دادن جواب هم معلوم شده که شتر مرغ هست.
خوب شام چی تمومه ما بریم یا نه؟
اگه در راه هست که ما اقدام به خوردن روزانه یک متر مکعب آب نمک کنیم...

گذشته از شوخی گوشت شترمرغ واقعا خوشمزه هست من یه چند دفعه جاتون خالی ...



قراره شام مهمون علي آقا باشيم به صرف كتلت . شما هم بي زحمت از اون گوشت شترمرغ همراهت بيار دوستان مي خوان طعمشو امتحان كنن ;)

Mina_Mehr
16th December 2009, 12:19 AM
راستش من ماهي رو ترجيح ميدم و بعد از اون گوشت گوساله ;;)

taranom
16th December 2009, 07:59 AM
سلام.من که خودم خیلی کم گوشت مصرف میکنم .خدا کنه خیلی زود جا بیفته برا پدرا مادرا پدربزرگا مادربزرگا ...{worried}

كيارش
16th December 2009, 08:25 AM
سلام من اينو ميدونم كه دكترها ميگن استفاده از گوشت سفيد از گوشت قرمز بهتره
بهر حال اگه شام ميدين خيلي فرقي نميكنه:))

آبجی
16th December 2009, 11:13 AM
شايدم ماهي داديم :-?


اخ جون پس بالاخره قبول كردي كه شام رو بدي من از كي چيزي نخورم؟؟؟؟;))

ماهي هم خوبه من خيلي دوست دارم {big green}

آبجی
16th December 2009, 11:22 AM
نه خداوکیلی حیوون به این خوشگلی رو دلتون میاد گوشتشو بخورید ؟!
حالا از اینا گذشته ! اصولاً چجوری بخوریمش ؟! من یکی که همین گوشت گوسفند علیه السلام رو به زور میخورم ! مگه با چیزی قاطی کنند یا بصورت کتلت یا کبابی باشه ! {tongue}


اره خب چشماش دو برابر مغزشه {big green} گردنشم كه اوه نگو سه متره;))

اوه اوه چه لقبي هم براي اقا گوسفنده گذاشتي http://www.informatiquegifs.com/moutons/gifs-5.gif

آبجی
16th December 2009, 11:39 AM
بذار مصطفي برگرده جشن مي گيريم {big green}

من نميدونم به من قول دادايد بايد يه شام بديد حالا چه مصطفي بياد يا نه {tongue}


شايدم ماهي داديم :-?

اونم خوبه راضيم {big green}



قراره شام مهمون علي آقا باشيم به صرف كتلت . شما هم بي زحمت از اون گوشت شترمرغ همراهت بيار دوستان مي خوان طعمشو امتحان كنن ;)


فرقي نميكنه كه كتلت باشه يا ماهي يا شتر مرغ 8-> فقط چون بهمون قول داديد بايد ببريمون يه رستوران {big green} حالا فرقي نمي كنه بوقلمون باشه يا كباب بريون ;;)

آبجی
16th December 2009, 11:42 AM
من خودم به شخصه گوشت سفيد رو ترجيح ميدم

بیگ زاده
16th December 2009, 10:28 PM
گوشت ماهی به دلیل وجود فسفر وامگا 3بهتر از سایر گوشتها میباشد در درجه بعد گوشت مرغ و در آخر گوشت قرمز.

تاری
17th December 2009, 12:28 PM
شايدم ماهي داديم :-?

یارب
سلام
چرا دیگه به ماهی ها رحم نمی کنید.! اینهمه موجود خداااااااااااااااااا



قراره شام مهمون علي آقا باشيم به صرف كتلت .

چرا زیر حرفتان می زنید. جناب امیر آشنای گرامی!
بی زحمت سر یکی دیگه نندازین.
ما منتظریم.

آخر کلام...... جدی نگیرید چون اگه به اون بالا نگاه کنین نوشته :

بحث: كدوم يك ...؟!

بحثه بحث

پس توی جلسات و بحثهای این زمان فقط باید صلوات فرستاد شما هم یه صلوات جمع بفرسید تا سیر بشید از رحمت الهی
آخیش @};-

یا علی

faridehsarvi
18th December 2009, 10:17 AM
سلام
انگار خيلي خيلي دير رسيدم
آقا امير يه سوال
در مورد گوشت گوساله هايي كه فقط باشير تغيه مي كنن شرايط فرق ميكنه؟ البته در مقايسه با گوشت قرمز البته ازينكه تو ايران پرورش داده ميشه يانه اطلاعي ندارم
گوشت شتر مرغ واقعا غنيه
اما به دليل كم بودن پرورش هنوز با ضائقه ايرانيا سازگار نيست
بهتره اداره دامپزشكي رو اين قضيه كار كنه
گوشت بلدرچين هم از نظر پروتئين ها ي ضروري ونيز ويتامين ها غنيه و موارد استفاده جالبي داره دوستان اگر وسعشون به مرغ وشتر نميرسه تا شتر مرغ درست كنن برن بلدرچين بگيرن با ماهي مخلوش كنن درسته شتر مرغ از آب درنمياد اما اااااييييييييييييييييييي بدك هم نميشه{big green}
اينقدر فكر شكم نباشين يه ظهر جمعه اي بيايين خوابگاه ما براتون يه نيمرو تخم شتر مرغ درست مي كنم بخورين
الته پول تخم شترمرغ رو بايد دنگي حساب كنيم خدايي خيلي گرونه

امير آشنا
18th December 2009, 11:17 AM
سلام
انگار خيلي خيلي دير رسيدم
آقا امير يه سوال
در مورد گوشت گوساله هايي كه فقط باشير تغيه مي كنن شرايط فرق ميكنه؟ البته در مقايسه با گوشت قرمز البته ازينكه تو ايران پرورش داده ميشه يانه اطلاعي ندارم
گوشت شتر مرغ واقعا غنيه
اما به دليل كم بودن پرورش هنوز با ضائقه ايرانيا سازگار نيست
بهتره اداره دامپزشكي رو اين قضيه كار كنه
گوشت بلدرچين هم از نظر پروتئين ها ي ضروري ونيز ويتامين ها غنيه و موارد استفاده جالبي داره دوستان اگر وسعشون به مرغ وشتر نميرسه تا شتر مرغ درست كنن برن بلدرچين بگيرن با ماهي مخلوش كنن درسته شتر مرغ از آب درنمياد اما اااااييييييييييييييييييي بدك هم نميشه{big green}
اينقدر فكر شكم نباشين يه ظهر جمعه اي بيايين خوابگاه ما براتون يه نيمرو تخم شتر مرغ درست مي كنم بخورين
الته پول تخم شترمرغ رو بايد دنگي حساب كنيم خدايي خيلي گرونه


نه اتفاقا به موقع رسيدي ;)

فريده خانم اين گوساله ها رو همون طور كه مي دوني كلا 4تا 5 ماه نگهداري مي كنن و تو اين مدت فقط با شير تغذيه ميشن
بنابراين گوشت اونها سفيد رنگ ميشه
در بعضي كشورها مثل فرانسه بازار خوبي دارن ولي تو ايران تا اونجايي كه اطلاع دارم هنوز كسي شروع به اين سيستم پرورشي نكرده .به اين گوساله ها veal calf گفته ميشه و مشخص نيست به خاطر رنگ سفيد گوشتشون بازار مناسبي تو ايران پيدا كنن

بله واقعا بايد براي گوشت شترمرغ به عنوان يه گوشت قرمز غني و ممتاز و كم ضرر فرهنگ سازي بشه

faridehsarvi
18th December 2009, 11:34 AM
درمورد ويژگيهاش چي آيا اين گوشت هاي گوساله از نظر كلسترو ل آنتي اكسيدان و.......... مشابه گوشتها ي قرمز هستم يا بهترن؟

faridehsarvi
18th December 2009, 12:30 PM
بين همه ي اينا قزل آلاي رنگين كمان واقعا يه چز ديگه اس

AvAstiN
18th December 2009, 12:55 PM
ماهي ساردين چطور؟!

يه مشكلي كه واسه گوشت شتر مرغ هست اينه كه تو بازار خيلي كمه
تو مشهد كه هر چي گشتم موفق نشديم !

Amir
18th December 2009, 01:31 PM
با تشكر از امير خان به خاطر اطلاعات عالي.. شيراز هم من نديديم جايي گوشت شتر مرغ رو بفروشند .. گوشت سفيد رو نميشه مداوم استفاده كرد غير از ماهي كدوم غذايي هاي دريايي به نظرتون مفيد و كامله ؟ از نظر امگا3 و.. در مورد ميگو چي ؟ اگه ارزش غذايي هر كدوم رو بگيد ممون ميشم .. در مورد ماهي هم پيشنهادتون خودتون كدوم ماهيه /

آبجی
18th December 2009, 01:46 PM
من فکر میکنم میگو هم خیلی خوبه ;;)ولی یه جورایی بد مزه هست من که زیاد از طعمش خوشم نمیاد

خاویار چطور ؟ :-?فکر کنم اونم خیلی خوب باشه ;)

آبجی
18th December 2009, 01:54 PM
در مورد خاویار میگو هم فکر کنم :-? که دیگه همه جا هست مثل گوشت شتر مرغ نیست که کم باشه و تقریبا هم قیمت هم هستن ;) اینجا زیاده ادرس بدید براتون بفرستم {big green}


راستی گوشت شتر چی ؟؟؟ شنیدم که اونم خیلی خوبه ، درسته؟:-/

بوقلمون چی ؟ اونم زیاده ؟؟؟ اونم مثل گوشت شتر مرغ خواص داره؟؟؟ به اندازه اون ؟؟:-/

SaSaMc2
19th December 2009, 07:44 AM
با سلام.
هشت پا خورده كسي؟
توي بوشهر بود!
شاد و موفق باشيد @};-

امير آشنا
19th December 2009, 06:37 PM
درمورد ويژگيهاش چي آيا اين گوشت هاي گوساله از نظر كلسترو ل آنتي اكسيدان و.......... مشابه گوشتها ي قرمز هستم يا بهترن؟


البته veal calf انواع مختلفي داره ولي اون نوعي كه كاملا با شير تغذيه ميشه مدنظر ماست چون ساير انواع كه به نحوي با علوفه هم علاوه بر شير تغذيه ميشن ديگه گوشت سفيد به اين كيفيت ندارن ...
حتي در همين نوع گوساله ها كه صرفا با شير تغذيه ميشن ؛ تنها تفاوت موجود در رنگ سفيد ؛ طعم مطلوب تر و تردتر بودن گوشته و به اون صورت در ميزان كلسترول و ساير تركيبات موجود در گوشت ( البته غير از ميوگلوبين كه علت قرمز بودن گوشتهاي معموله ) تفاوتي با گوشت گوساله معمولي ندارن

امير آشنا
19th December 2009, 06:52 PM
ماهي ساردين چطور؟!

يه مشكلي كه واسه گوشت شتر مرغ هست اينه كه تو بازار خيلي كمه
تو مشهد كه هر چي گشتم موفق نشديم !


ماهي ساردين و به طور كلي انواع ماهي ها مناسب ترين گوشت ها از نظر ارزش غذايي هستند ولي خب ماهي ساردين ميزان پروتئين و چربي نسبتا بالاتري در مقايسه با اغلب ماهيها داره

در خصوص گوشت شترمرغ هم كاملا فرمايشتون صحيحه ولي تدريجا با تغيير فرهنگ تغذيه اي ان شاالله اين مشكل حل ميشه

امير آشنا
20th December 2009, 11:00 PM
غير از ماهي كدوم غذايي هاي دريايي به نظرتون مفيد و كامله ؟ از نظر امگا3 و.. در مورد ميگو چي ؟ اگه ارزش غذايي هر كدوم رو بگيد ممون ميشم .. در مورد ماهي هم پيشنهادتون خودتون كدوم ماهيه /


ببينيد انواع آبزيان مثل ماهي ، ميگو و خاويار غذاهاي مفيدي هستند . البته هيچ غذايي كامل نيست ولي در اين بين معمولا با رعايت همه جوانب ميگو ماده غذايي بسيار مفيديه چون كالري بسيار پايين و پروتئين ، قابليت هضم ، اسيد چرب امگا 3 ، سلنيوم ، آهن ، ويتامين a و ويتامين d بالايي داره ...
البته تقريبا همه اين موارد در ماهي هم وجود داره منتهي ممكنه در مورد بعضي از فاكتورها ماهي ضعيف تر باشه اما اون چيزي كه بسيار مهمه اينه كه به طور كلي فرآورده هاي دريايي به عنوان يه غذاي بسيار سالم و مفيد مدنظر هستن و تفاوت بين هر كدوم از اين فرآورده ها به اندازه اي نيست كه ما رو ترغيب به استفاده از تنها يك نوع خاص بكنه ... بين ماهي ها هم بعضا تفاوت هايي وجود داره مثلا ماهي ساردين و كيلكا ميزان كلسيم بالايي دارن ، انواع ماهي كپور ( مثل آمور ، فيتوفاگ ، بيگ هد ) فسفر بالايي دارن و يا ماهي قزل آلا اسيد چرب امگا 3 بالايي داره ... به همين دليل در برخي از موارد مثلا براي درمان كمبود كلسيم توصيه به مصرف ماهي كيلكا ميشه و ... اما به طور كلي براي حفظ سلامت عمومي بدن اونچه كه اهميت حياتي داره مصرف فرآورده هاي دريايي به طور عامه نه مثلا يك نوع ماهي خاص ؛ چون عمدتا بين ماهي هاي مختلف همون طور كه ذكر شد ممكنه هر كدوم در يه بخش از بقيه ماهيي ها قوي تر و در بخش ديگه ضعيف تر باشن

هیوا
20th December 2009, 11:26 PM
با تشکر از اطلاعات خوبی که میدید.می خواستم بپرسم ارزش غذایی فراورده های دریایی اماده در بازار مثل میگوهایی که در بسته بندی های متنوع با آردهای مخصوص آغشته می کنند و در بازار هم هست چطور هست؟چون من شخصا غذاهای دریایی اصلا دوست ندارم اما میگوهای این شکلی رو بدم نمی یاد .می خواستم ببینم اینها از نظر ارزش غذایی مثل همون میگوهای غیرفراوری شده هستند؟

SaSaMc2
20th December 2009, 11:53 PM
با تشکر از اطلاعات خوبی که میدید.می خواستم بپرسم ارزش غذایی فراورده های دریایی اماده در بازار مثل میگوهایی که در بسته بندی های متنوع با آردهای مخصوص آغشته می کنند و در بازار هم هست چطور هست؟چون من شخصا غذاهای دریایی اصلا دوست ندارم اما میگوهای این شکلی رو بدم نمی یاد .می خواستم ببینم اینها از نظر ارزش غذایی مثل همون میگوهای غیرفراوری شده هستند؟

.............
با سلام.
اصولاً فرق چنداني نداره.
مهم اينه كه تازه باشه.
و بيشتر بسته بنديها نوع پرورشي هستند.
كه از نظر مزه يكم تفاوفت دارن.
حواستون باشه كه رگ پشت ميگو رو قبل از پختن با چاقو در بياريد.
وگرنه ماسه هاي درون سيستم گوارشش مياد زير دندونتون.
مزه ميگو هم عاليه. اگر خوشت نيومد يعني بد درست شده.
خرچنگ هم خيلي عالي هست ولي گوشت كمي داره و صيد براي 10 گرم گوشت نامرديه.
شترمرغ هم همه جا هست بايد بگردي ولي توي هر شهري هست.
چون چربي نداره زياد حال نميده خوردنش ولي براي سالمندان خيلي خوبه.
سعي كنيد با گوشت شترمرغ باقالي پلو ماهيچه درست كنيد تا حداقل يكم آبدار شه.
شاد و موفق باشيد @};-

امير آشنا
20th December 2009, 11:57 PM
من فکر میکنم میگو هم خیلی خوبه ;;)ولی یه جورایی بد مزه هست من که زیاد از طعمش خوشم نمیاد

خاویار چطور ؟ :-?فکر کنم اونم خیلی خوب باشه ;)

ميگو هم غذاي بسيار سالميه هرچند به شخصه تا حالا مصرف نكردم

خاويار هم ارزش غذايي بسيار بالايي داره ولي خب قيمت اون يه فاكتور نامطلوب محسوب ميشه و واقعا به عنوان يه ماده غذايي كه تو رژيم هفتگي گنجونده بشه مقرون به صرفه و حتي عمدتا عملي نيست

امير آشنا
21st December 2009, 12:19 AM
راستی گوشت شتر چی ؟؟؟ شنیدم که اونم خیلی خوبه ، درسته؟:-/

بوقلمون چی ؟ اونم زیاده ؟؟؟ اونم مثل گوشت شتر مرغ خواص داره؟؟؟ به اندازه اون ؟؟:-/

گوشت شتر هم خواص زيادي داره . البته مشروط بر اينكه از شترهاي جوان استفاده بشه كيفيت گوشت مشابه گوشت گوساله هستش البته ميزان كلسيم و فسفر اون بالاتره ... البته خواص منحصربفرد گوشت شترمرغ رو نداره

كيفيت گوشت بوقلمون هم بسيار بالاست ، ميزان كلسيم و فسفر اون حتي از آبزيان بيشتره ، حاوي مقادير زيادي امگا 3 هستش و كلسترول اون هم پايينه . ضمن اينكه بوقلمون استثنائا گوشت سفيد و قرمز رو با هم داره ... اين فرآورده هم مي تونه جايگزين مناسبي براي گوشت گوسفند و مرغ باشه

امير آشنا
21st December 2009, 12:23 AM
هشت پا خورده كسي؟
توي بوشهر بود!
شاد و موفق باشيد @};-

حرام نيست مگه ؟
غير از اين ظاهرش هم خيلي غم انگيزه براي خوردن {i dont want to see}:-&
روحيه آدم خراب ميشه {big green}

امير آشنا
21st December 2009, 12:30 AM
با تشکر از اطلاعات خوبی که میدید.می خواستم بپرسم ارزش غذایی فراورده های دریایی اماده در بازار مثل میگوهایی که در بسته بندی های متنوع با آردهای مخصوص آغشته می کنند و در بازار هم هست چطور هست؟چون من شخصا غذاهای دریایی اصلا دوست ندارم اما میگوهای این شکلی رو بدم نمی یاد .می خواستم ببینم اینها از نظر ارزش غذایی مثل همون میگوهای غیرفراوری شده هستند؟


قابل شما رو نداره ;)
فرآورده هاي آماده چند نوعن ، بخشي از اون ها به صورت نيمه سرخ شده هستن و برخي ديگه تنها آغشته به آرد و ادويه هاي خاص ... تبعا نوع دوم سالمترن و ميشه اونها رو با اطمينان مصرف كرد ... ارزش غذايي اونها هم مشابه ميگو هاي بدون افزودنيه با اين تفاوت كه بعضا آرد اضافه شده به اين ميگو ها مي تونه ميزان كالري اونها رو تا حدودي بالاتر ببره

آبجی
21st December 2009, 12:42 AM
حرام نيست مگه ؟
غير از اين ظاهرش هم خيلي غم انگيزه براي خوردن {i dont want to see}:-&
روحيه آدم خراب ميشه {big green}



چرا حرامه {worried} جای تعجب داره که میفروختن :-?

اه حال ادم هم بد میشه همین طوری زنده اش رو میبینه چه برسه به اینکه بخوای بخوریش :-&

SaSaMc2
21st December 2009, 05:18 AM
با سلام.

حلال یا حرامیش رو نمیدونم.

ولی 8 پا یا همون ماهی مرکب:

یه گوشت سفید شبیه ماهی با بوی بسیار .....!

با مزه ای شبیه به ته دیگ.

خاصیت داش یا نه رو نمیدونم!

...................................

ولی میگو هم توی آب چندان زیبا نیست! :-"

با اون چشمایی که با نخ وصل کردن به پیشونیش.

و اون 100 تا دست و پای پروانه ایش. {big green}
.................................

شکل اولیه جانوران خوراکی زیاد مهم نیست!

چون عادی میشه.

مهم اخلاقشه :))

................................

کوسه هم بد نبود مزش ولی خیلی چرب بود.

................................

در کل هیچ غذایی به قلیه ماهی نمیرسه. {big hug} قسم میخورم [-O<

شاد و موفق باشید @};-

AvAstiN
21st December 2009, 08:00 AM
گوشت شتر هم خواص زيادي داره . البته مشروط بر اينكه از شترهاي جوان استفاده بشه كيفيت گوشت مشابه گوشت گوساله هستش البته ميزان كلسيم و فسفر اون بالاتره ... البته خواص منحصربفرد گوشت شترمرغ رو نداره

كيفيت گوشت بوقلمون هم بسيار بالاست ، ميزان كلسيم و فسفر اون حتي از آبزيان بيشتره ، حاوي مقادير زيادي امگا 3 هستش و كلسترول اون هم پايينه . ضمن اينكه بوقلمون استثنائا گوشت سفيد و قرمز رو با هم داره ... اين فرآورده هم مي تونه جايگزين مناسبي براي گوشت گوسفند و مرغ باشه

ما از كجا بايد تشخيص بديم كه گوشت مال شتر جوان يا ميانسال يا پير ؟

AvAstiN
21st December 2009, 08:10 AM
چرا حرامه {worried} جای تعجب داره که میفروختن :-?



خيليم جاي تعجب نداره ها
اول مي فروشنش بعدشم يه توجيهي مي كنن كه فلان خاصيت رو داره و اصلا اين اون 8 پا نيست و اين 5 تا پا داره و 2 تاش دستشه و ...
آخرشم حلالش مي كنن !

SaSaMc2
21st December 2009, 03:59 PM
ما از كجا بايد تشخيص بديم كه گوشت مال شتر جوان يا ميانسال يا پير ؟

با سلام.

گوشت شتر اگه جوون نبود نخوريد.

من اصلاٌ خوشم نيومد.

جيگرش هم كه مثل پاكن و لاستيك بود.

جوونش زياد با گوشتهاي قرمز ديگه فرق نداره.

فكر كنم از روي اندازه و سايز اندامش بشه حدود جوون بودن رو تشخيص داد!

شاد و موفق باشيد @};-

SaSaMc2
21st December 2009, 04:16 PM
خيليم جاي تعجب نداره ها
اول مي فروشنش بعدشم يه توجيهي مي كنن كه فلان خاصيت رو داره و اصلا اين اون 8 پا نيست و اين 5 تا پا داره و 2 تاش دستشه و ...
آخرشم حلالش مي كنن !


و از اونجايي كه 5 با 2 ميشه هفت!:-?

نتيجه ميگيريم كه يه عمر به ما دروغ گفتن!{i dont want to see}

و همه چي حلاله {big green}

هرچند اگه بپرسي ميگن اين موجود در اصل هفت پاست!

يه پاش زاپاس هست و نر آن حلال و ماده آن حلالتر ميباشد :-??

شاد و موفق باشيد @};-

faridehsarvi
22nd December 2009, 08:43 AM
:-o:-o{i dont want to see} حالم به هم خورد ووووووووووووووووووووووووو ووووووووييييييييييييييييي يييييي

امير آشنا
22nd December 2009, 10:25 AM
ما از كجا بايد تشخيص بديم كه گوشت مال شتر جوان يا ميانسال يا پير ؟

گوشت حيوان جوان معمولا روشن تره چون ميوگلوبين كمتري داره ولي اين مساله خيلي اختصاصي و دقيق نيست و به واقع صرفا با مشاهده گوشت بدون استخوان تشخيص جوان يا پير بودن حيوان خيلي عملي نيست . بهتره براي اين منظور از قصابي هاي مطمئن خريداري بشه

آبجی
22nd December 2009, 07:40 PM
سلام امیر اقا ممنون از اطلاعاتتون ولی اگه بخوایم گوشتها رو اینجوری طبقه بندی کنیم کدومشون بهتر هست ؟؟؟

گوشت قرمز :
گوشت گاو
گوشت گاو میش ( راستی امیر اقا این چطوره؟؟ تا بحال چیزی راجب این گوشت نگفتی )
گاو کوهان دار امریکایی
گوساله
شتر
گوسفند
بره ( که فکر کنم این از همه شون بهتره؟ درسته ؟ )

پرندگان :
مرغ
شتر مرغ
اردک
مرغابی
بلدرچین
قرقاول ( فکر کنم اینم خوب باشه ها چون تو یانگوم سرش دعوا بود {big green})
غاز
کبک ( که اینم تو بازار خیلی هست قدیما هم زیاد استفاده میشده )

غذاهای دریایی :
ماهی
کوسه ( این چطوریه ؟ خوبه؟ دوستمون میگفت مزه ته دیگ میده {big green}
اختاپوس یا همون هشت پا خودمون که طبق تقسیم بندی فریبا جون شد هفت پا ;) )
خرچنگ ( که غذاهاش تو رستوران های چینی زیاده {worried}) که مثل اینکه دو نوع داره یه نوع دیگه شم مال اب شیرینه فرق این دوتا چیه؟؟؟
میگو
صدف
حلزون

راستی گوشت اهو چطوریه ؟؟؟؟شنیده بودم که تو کردستان گوشت اهو هم میفروشن که خیلی هم گرون هست وخیلی خوش مزه ( اخه نامردا چطور دلشون میاد اهو به اون خوبی رو بکشن ؟؟؟{worried}تازه اونم غیر قانونی )

امير آشنا
22nd December 2009, 10:43 PM
سلام امیر اقا ممنون از اطلاعاتتون ولی اگه بخوایم گوشتها رو اینجوری طبقه بندی کنیم کدومشون بهتر هست ؟؟؟

گوشت قرمز :
گوشت گاو
گوشت گاو میش ( راستی امیر اقا این چطوره؟؟ تا بحال چیزی راجب این گوشت نگفتی )
گاو کوهان دار امریکایی
گوساله
شتر
گوسفند
بره ( که فکر کنم این از همه شون بهتره؟ درسته ؟ )

پرندگان :
مرغ
شتر مرغ
اردک
مرغابی
بلدرچین
قرقاول ( فکر کنم اینم خوب باشه ها چون تو یانگوم سرش دعوا بود {big green})
غاز
کبک ( که اینم تو بازار خیلی هست قدیما هم زیاد استفاده میشده )

غذاهای دریایی :
ماهی
کوسه ( این چطوریه ؟ خوبه؟ دوستمون میگفت مزه ته دیگ میده {big green}
اختاپوس یا همون هشت پا خودمون که طبق تقسیم بندی فریبا جون شد هفت پا ;) )
خرچنگ ( که غذاهاش تو رستوران های چینی زیاده {worried}) که مثل اینکه دو نوع داره یه نوع دیگه شم مال اب شیرینه فرق این دوتا چیه؟؟؟
میگو
صدف
حلزون

راستی گوشت اهو چطوریه ؟؟؟؟شنیده بودم که تو کردستان گوشت اهو هم میفروشن که خیلی هم گرون هست وخیلی خوش مزه ( اخه نامردا چطور دلشون میاد اهو به اون خوبی رو بکشن ؟؟؟{worried}تازه اونم غیر قانونی )

اختيار دارين
البته گوشت شتر مرغ هم از گوشت هاي قرمز محسوب ميشه منتها مضرات گوشت هاي قرمز رو نداره

در بين گوشت هاي قرمز همونطور كه ذكر شد گوشت شترمرغ و البته گوشت بوقلمون در صدر قرار دارن ( جالبه كه عضلات راني بوقلمون گوشت قرمز و عضلات سينه اي اون گوشت سفيد هستن )
پس از اون گوشت شتر و در نهايت گوشت گوسفند ، گوساله و گاو قرار داره

گوشت گاوميش هم بسيار شبيه گوشت گاوه منتها بعضا ميزان چربي بالاتري داره . شير گاوميش هم نسبت به شير گاو چرب تره . در استان هاي جنوبي به خصوص خوزستان و همچنين در استان هاي آذري زبان به ويژه آذربايجان غربي گوشت و شير گاوميش هم مصرف ميشه و حتي از اونها فرآورده هاي لبني مثل ماست و بستني هم تهيه ميشه ( بستني فوق العاده خوشمزه اي داره {big green} )

حالا گاوميش كوهان دار آمريكايي از كجا گير بياريم ؟:-/

پرندگان :

گوشت كبك در بين گوشت هاي سفيد پرندگان از اونجا كه اسيد اوريك كمتري توليد مي كنه در جايگاه مناسبي قرار داره بنابراين در افراد مبتلا به بيماري نقرس كه مي بايست مصرف مواد گوشتي رو به حداقل ممكن برسونن مناسبه
گوشت بلدرچين هم به دليل داشتن پروتئين بسيار بالا و همچنين املاح و مواد معدني بسيار مناسبه
گوشت ها ي اردك و مرغابي و غاز هم منجر به تقويت سيستم عصبي ميشن ولي متاسفانه به دليل بوي بعضا نامناسب در بيشتر نقاط كشور خيلي بازارپسند نيستن


گوشت سفيد آبزيان :

البته صحبت از خواص هر كدوم خيلي بحث رو مفصل مي كنه ولي همين قدر بدونيم كه گوشت كوسه ماهي ارزش غذايي پايين تري نسبت به اغلب ماهي ها داره ضمن اينكه ميزان اوره اون خيلي بالاست به همين خاطر خصوصا در افراد دچار بيماري هاي قلبي توصيه نميشه
البته گوشت و فرآورده هاي بدست اومده از كوسه خواص دارويي زيادي دارن

ميگو هم كه از خرچنگ ها محسوب ميشه از نظر ارزش غذايي مشابه ماهي هاست البته مقداري بهتر
خرچنگ هاي آب شيرين مخصوص درياچه ها و رودخونه ها و خرچنگ هاي آب شور مخصوص دريا و اقيانوس ها هستن ولي از نظر ارزش غذايي تفاوت آنچناني با هم ندارن

صدف و حلزون رو هم بعضا به دليل خواص دارويي استفاده مي كنن ولي واقعا مي تونن آلودگي هاي انگلي رو به انسان منتقل كنن چون مرحله نوزادي بسياري از انگل هاي قابل انتقال به انسان در انواعي از صدف و حلزون طي ميشه

kab
22nd December 2009, 11:46 PM
ممنونم
بسیار عالی بود

آبجی
23rd December 2009, 12:51 AM
ممنون امیر اقا خیلی خوب بود ولی قرقاول رو نگفتی {tongue}

راستی یه سوال راسته که پنیر پیتزا رو با شیر گاو میش درست میکنند؟ من خیلی شنیدم {happy}

ولی متاسفانه برای ما ایرانی ها گوشت فقط تو سه چیز خلاصه شده
1 - گوشت گوساله
2 - گوشت گوسفند
3 - گوشت مرع
4 - که متاسفانه امار مصرفش خیلی خیلی پایین هست ماهی {worried}

امير آشنا
23rd December 2009, 01:24 AM
ممنون امیر اقا خیلی خوب بود ولی قرقاول رو نگفتی {tongue}

راستی یه سوال راسته که پنیر پیتزا رو با شیر گاو میش درست میکنند؟ من خیلی شنیدم {happy}



خواهش مي كنم

قرقاول هم كيفيت گوشتي مشايه كبك داره . ميزان پروتئين گوشت قرقاول بسيار بالا يعني بيش از 22 گرم در هر 100 گرم گوشته ضمن اينكه گوشت قرقاول برخلاف مرغ فاقد كلستروله

در خصوص پنير پيتزا هم فرمايشتون درسته ؛ بهترين كيفيت پنير پيتزا در دنيا از شير گاوميش حاصل ميشه ولي خب در اين خصوص كمبود زيادي وجود داره چون عمدتا پرورش گاوميش در ايران به صورت سنتيه و اين موضوع استفاده از از شير گاوميش براي چنين كاربردي رو با مشكل مواجه مي كنه به همين خاطر در ايران پنير پيتزا به طور معمول از شير گاو تهيه ميشه

SaSaMc2
23rd December 2009, 07:33 AM
سلام امیر اقا ممنون از اطلاعاتتون ولی اگه بخوایم گوشتها رو اینجوری طبقه بندی کنیم کدومشون بهتر هست ؟؟؟

گوشت قرمز :
گوشت گاو
گوشت گاو میش ( راستی امیر اقا این چطوره؟؟ تا بحال چیزی راجب این گوشت نگفتی )
گاو کوهان دار امریکایی
گوساله
شتر
گوسفند
بره ( که فکر کنم این از همه شون بهتره؟ درسته ؟ )

پرندگان :
مرغ
شتر مرغ
اردک
مرغابی
بلدرچین
قرقاول ( فکر کنم اینم خوب باشه ها چون تو یانگوم سرش دعوا بود {big green})
غاز
کبک ( که اینم تو بازار خیلی هست قدیما هم زیاد استفاده میشده )

غذاهای دریایی :
ماهی
کوسه ( این چطوریه ؟ خوبه؟ دوستمون میگفت مزه ته دیگ میده {big green}
اختاپوس یا همون هشت پا خودمون که طبق تقسیم بندی فریبا جون شد هفت پا ;) )
خرچنگ ( که غذاهاش تو رستوران های چینی زیاده {worried}) که مثل اینکه دو نوع داره یه نوع دیگه شم مال اب شیرینه فرق این دوتا چیه؟؟؟
میگو
صدف
حلزون

راستی گوشت اهو چطوریه ؟؟؟؟شنیده بودم که تو کردستان گوشت اهو هم میفروشن که خیلی هم گرون هست وخیلی خوش مزه ( اخه نامردا چطور دلشون میاد اهو به اون خوبی رو بکشن ؟؟؟{worried}تازه اونم غیر قانونی )


من فقط تجربياتم رو ميگم آ :)>-

گوشت قرمز :

گوشت گاو

خوب نيست از نظر من.هم چربيش بالاست هم سفت هست.

گوشت گاو میش

هيچ فرقي با گاو نداشت جز بيشتر بودن عيب هاش.

گاو کوهان دار امریکایی

شترش رو ديدم{big green}

گوساله

همون گاو هست فقط نرمتره گوشتش.

شتر

اگه جوون نباشه بايد با عنبردست بخوري.{big green}

گوسفند

بسته به نوع نژاد چربيش فرق داره و كلان زياد چربه. ولي مزه ي خوب و نرمتره.

بره

با كشتار حيوانات كوچيك كلاً مخالفم #:-s

پرندگان :

مرغ

از گوشت قرمز خيلي سالمتره ولي نميتونه جايگزين كاملي باشه.

شتر مرغ

هم گرونه هم كميابه هم خيلي سالمه و مزه ي گوسفندي رو نداره.

اردک

بوي لجن ميده لامسب {at wits' end}

مرغابی

چه مدليش رو ميگين؟

بلدرچین

خيلي خوش مزه بود ولي كوچيكه من بايد چندتا بخورم نميصرفه.

قرقاول

ته مزه تو پرندگان همينه. توپ توپ.

غاز

خودش رو نخوردم ولي تخمش بوي اردك ميده.

کبک

اينم حرف نداشت.

غذاهای دریایی :

ماهی

از همه لحاظ قيمت و سلامت و وفور و تنوع و مزه بهترين امتياز رو داره.

کوسه

انقدر چرب هست كه ميپزيش خيلي كوچيك ميشه. مزشم به ماهي نميرسه.

اختاپوس فكر كنم خواصشم مثل ته ديگ باشه {big green}

خرچنگ

نهايت مزه در آبزيان. اينا كه تو فيلم ميبينيد خرچنگ نيستا.
اينا ميگوي مولد هست كه بوميها شكار نميكنن تا منقرض نشه ميگو.
دولت شكار ميكنه و صادر ميكنه تا منقرض بشه بومي {at wits' end}
ولي خرچنگ بزرگ. نصف قاشق چايخوري گوشت داره!
زنده هم ميپزن حيوون رو.اگه بميرم هم ديگه نميخورم.

میگو

اينو خيلي پايم. ولي خالي خالي حال ميده.

صدف

دوست ندارم {worried} مثل آبريزش بيني ميمونه {i dont want to see}

حلزون

اينم كه يه كرمه منتها با پوست 8-|

اهو

همينجوريشم در حال انقراضه پس از نظر من حرامه.

جوجه تيغي : تشي.

گوشتش خوش مزه هست ولي خواصش رو نميدونم؟

گراز : خوك وحشي

يه چيزايي تو گوشتش بود كه نخوردم.

كبوتر و گنجشك هم خوب بودن.

اسب هم خوب نبود سفت بود.

...........

ولي غذايي كه بهتون پيشنهاد ميكنم:

قليه ماهي با ماهي سنگسر و يا هوور.

شاه ميگوي پفكي.

فسنجون كبك و قرقاول.

كباب اوزون برون با توري نه سيخ.

دم گاو آبپز.

شاد و موفق و واقع بين باشيد @};-

AvAstiN
23rd December 2009, 02:04 PM
گاو کوهان دار امریکایی


اردک
مرغابی
بلدرچین
قرقاول ( فکر کنم اینم خوب باشه ها چون تو یانگوم سرش دعوا بود {big green})
غاز
کبک ( که اینم تو بازار خیلی هست قدیما هم زیاد استفاده میشده )


کوسه ( این چطوریه ؟ خوبه؟ دوستمون میگفت مزه ته دیگ میده {big green}
اختاپوس یا همون هشت پا خودمون که طبق تقسیم بندی فریبا جون شد هفت پا ;) )
خرچنگ ( که غذاهاش تو رستوران های چینی زیاده {worried}) که مثل اینکه دو نوع داره یه نوع دیگه شم مال اب شیرینه فرق این دوتا چیه؟؟؟
حلزون

راستی گوشت اهو چطوریه ؟؟؟؟شنیده بودم که تو کردستان گوشت اهو هم میفروشن که خیلی هم گرون هست وخیلی خوش مزه ( اخه نامردا چطور دلشون میاد اهو به اون خوبی رو بکشن ؟؟؟{worried}تازه اونم غیر قانونی )

خداييش اينايي كه نوشتي رو كجا مي فروشن؟؟!

kab
23rd December 2009, 02:17 PM
والا ما از روزی که چشم مون رو باز کردیم
گوشت فقط گوشت گاو و گوسفند بود مرغ هم کنارش
حالا سالی یه بار ماهی شب عید
گاهی هم میگو
یکم هم کبک
یه ذره هم بوقلمون
اگه شکار هم بریم بز کوهی
اهو هم لذیذه
خرگوش هم با بعضی چیزا بد نیست ( اینو بگم من ندونسته گوشت خرگوش خوردم )
اها شتر هم اصلا خوب نبود مزه خاک میداد

AvAstiN
23rd December 2009, 02:30 PM
مگه گوشت خرگوش حرام نيست؟:-/

SaSaMc2
23rd December 2009, 04:04 PM
مگه گوشت خرگوش حرام نيست؟:-/

خرگوشي كه پاش سم داره به جاي پنجه حلال هست.
همون بزرگايي كه رنگ آهو هست.

AvAstiN
23rd December 2009, 04:48 PM
خرگوشي كه پاش سم داره به جاي پنجه حلال هست.
همون بزرگايي كه رنگ آهو هست.


بنابر احتياط وجوبى بلكه اقوى بايد از خوردن گوشت خرگوش حتى از گوشت سم دار آن ( بر فرض وجود داشتن آن )هم اجتناب شود .

گوشت خرگوش از نظر شيعه حرام است و از نظر مذاهب اهل سنت حلال است !
امام رضا علیه السلام می فرمایند : خوردن گوشت خرگوش حرام است

گوشت خرگوش داراى مقدارى زيادى پورين است ، و از همين رو هميشه بوى ادرار مى دهد و بسيار خطرناك است ، گوشت خرگوش باعث غلبه خون مى شوند زيرا حرارت بدن اين حيوان 39 تا 40 درجه است و 2 تا 3 درجه از حرارت بدن انسان بيشتر مى باشد.

kab
23rd December 2009, 09:57 PM
شرمنده
اون زمانی که ما این اشتباه رو کردیم می گفتن مکروه
تازه اون روزی که من گوشت خرگوش رو خوردم خودم نمیدونستم خرگوشه
بعدا فهمیدم که چی خوردم
خدایی دیگه نخوردم

AvAstiN
23rd December 2009, 10:03 PM
شرمنده
اون زمانی که ما این اشتباه رو کردیم می گفتن مکروه
تازه اون روزی که من گوشت خرگوش رو خوردم خودم نمیدونستم خرگوشه
بعدا فهمیدم که چی خوردم
خدایی دیگه نخوردم

{applause}
كار درستي كردين {happy}

آبجی
24th December 2009, 12:38 AM
مگه گوشت خرگوش حرام نيست؟:-/

خوبه اینا رو هم بخونی :
گوشت خرگوش:

آيا گوشت خرگوش حرام است ؟
گوشت خرگوش حرام است .
خوردن گوشت خرگوش چه حكمى دارد ؟ آيا فرقى بين خرگوش سم دار ، و خرگوش پنجه دار در حكم هست ؟
بنابر احتياط وجوبى بلكه اقوى بايد از خوردن گوشت خرگوش حتى از گوشت سم دار آن (بر فرض وجود داشتن آن ) هم اجتناب شود .
بهتره اینم اضافه کنم :
گوشت خرگوش و خرچنگ حرام است و فروختن آن نیز برای خوردن جایز نیست بلی چنانچه منافع محلله داشته باشد از قبیل خوراک طیور و غیره ، فروختن آن برای این جهت اشکالی ندارد.
(جامع الاحکام 317/2)

فکر کنم کم کم تاپیک پزشکی تبدیل به مذهبی داره میشه ;) .

آبجی
24th December 2009, 12:48 AM
راستی امیر اقا نظرتون در مورد گوشت های مصنوعی (هر نوع فراورده ی گیاهی است که از نظر بافت و مزه شبیه به گوشت طراحی شده باشد)چی هست ؟

اونا میتونن جایگزین خوبی بشن ؟؟؟

امير آشنا
24th December 2009, 01:24 AM
راستی امیر اقا نظرتون در مورد گوشت های مصنوعی (هر نوع فراورده ی گیاهی است که از نظر بافت و مزه شبیه به گوشت طراحی شده باشد)چی هست ؟

اونا میتونن جایگزین خوبی بشن ؟؟؟

ببينين اون چيزي كه مهمه فرآورده هاي حيواني يه موادي دارن كه بعضا در هيچ گياهي نيست و بدن هم نمي تونه اونها رو بسازه ... مثلا بعضي از اسيد هاي امينه كه براي بدن ضروري هستن در گياهان وجود ندارن ولي در فرآورده هاي گوشتي چرا ... البته منظور از فرآورده هاي حيواني فقط گوشت نيست ... لبنيات و تخم پرندگان هم هستن كه بعضا مي تونن ضررهاي كمتري نسبت به گوشت داشته باشن و نياز بدن رو هم تامين كنن ...

البته گياهان هم خواص منحصربفردي دارن كه نبايد ازشون غافل شد ولي فكر مي كنم هر كدوم جاي خودشون رو دارن

SaSaMc2
24th December 2009, 04:03 AM
منم يه بار 5-6 سال پيش توي جشنواره پژوهش ديدم طرف با كاه گوشت ساخته.

طبق معمول سريع رفتم امتحان كردم. بدك نبود. بيشتر به قارچ ميزد مزش.

ولي طرف ادعا ميكرد از نظر خواص از گوشت خيلي بهتره.

البته منم تازگيا تونستم از كاه كوه بسازم {big green}

SaSaMc2
24th December 2009, 04:16 AM
يه سوال از آقاي دكتر:

ديروز توي يه مقاله خوندم كه زنبور ملكه فرق ژنتيكي با باقي زنبورا نداره!

و به خاطر اينكه از نوعي عسل متفاوت تغذيه ميشه عمري 20 برابر ديگر زنبورا داره!

يه جا هم يه تبليغ ديدم كه اون نوع عسل رو ميفروختن!

و ادعا ميكردن كه عمر رو طولاني ميكه!

ژل رویال.

آيا حقيقت داره؟

مگر چه خاصيتي داره؟

چه فرقي با عسل زنبورهاي طبقه ي كارگر داره؟ {big green}

با تشكر.

شاد موفق و واقع بين باشيد @};-

faridehsarvi
24th December 2009, 09:54 AM
ميگن ملخ هم خوردنيه ؟

SaSaMc2
24th December 2009, 05:09 PM
ميگن ملخ هم خوردنيه ؟

آره متاسفانه {i dont want to see}
يه پليت فلزي ميذاشتن رو آتيش.sh_omomi119
پر و بال و دست و پا و شاخكهاش رو ميكندن.=:)

يه پا رو نگه ميداشتن به جاي دسته.:bz

مينداختن رو پليت داغ. اونم زنده زنده! smilee_new1 (13)
يه ثانيه اي مثل چستر فيلد پف ميكرد.sh_omomi118
بعد هم مثل چيپس خرت خرت كنان ميخوردن :-&sh_omomi122sh_omomi6

امير آشنا
24th December 2009, 07:19 PM
آره متاسفانه {i dont want to see}
يه پليت فلزي ميذاشتن رو آتيش.sh_omomi119
پر و بال و دست و پا و شاخكهاش رو ميكندن.=:)

يه پا رو نگه ميداشتن به جاي دسته.:bz

مينداختن رو پليت داغ. اونم زنده زنده! smilee_new1 (13)
يه ثانيه اي مثل چستر فيلد پف ميكرد.sh_omomi118
بعد هم مثل چيپس خرت خرت كنان ميخوردن :-&sh_omomi122sh_omomi6


:-&:-&:-&

امير آشنا
24th December 2009, 10:20 PM
يه سوال از آقاي دكتر:

ديروز توي يه مقاله خوندم كه زنبور ملكه فرق ژنتيكي با باقي زنبورا نداره!

و به خاطر اينكه از نوعي عسل متفاوت تغذيه ميشه عمري 20 برابر ديگر زنبورا داره!

يه جا هم يه تبليغ ديدم كه اون نوع عسل رو ميفروختن!

و ادعا ميكردن كه عمر رو طولاني ميكه!

ژل رویال.

آيا حقيقت داره؟

مگر چه خاصيتي داره؟

چه فرقي با عسل زنبورهاي طبقه ي كارگر داره؟ {big green}

با تشكر.

شاد موفق و واقع بين باشيد @};-





كاملا درسته . زنبور ملكه با زنبورهاي كارگر از نظر ژنتيكي هيچ تفاوتي نداره و تنها چيزي كه باعث ميشه يه زنبور عسل تبديل به ملكه ( با همه خصوصياتش مثل جثه وظاهر < طول عمر بسيار بالاتر ؛ توانايي باروري و ... ) و بقيه تبديل به زنبور كارگر بشن تفاوت در نوع تغذيه هستش . همه لاروها تا 3 روزگي با ژل رويال تغذيه ميشن ولي زنبور ملكه بعد از سه روزگي هم تا آخر عمر ؛ تنها با ژل رويال تغذيه ميشه ؛ به نحوي كه اگه ذره اي گرده به عنوان غذا به لارو داده بشه ديگه به هيچ عنوان اين لارو به ملكه تبديل نميشه و اين از نكات فوق العاده جالب در خصوص زنبورهاي عسله

ژل رويال ماده فوق العاده ايه كه حاوي آب ؛ مواد قندي ؛ چربي ؛ پروتئين ؛ ماده اي به نام فاكتور r و املاح مختلفه كه تركيب اين مواد به صورتيه كه خواص بسيار زيادي رو به اين ماده بي نظير ميده مثل جلوگيري از ايجاد بيماري هاي عصبي ؛ كاهش احتمال بروز سكته قلبي و ... به اين ژل اكسير جواني هم ميگفتن از قديما . خيلي مفيده ولي اينكه حالا انقدر عمر آدم رو طولاني مي كنه يا نه فكر كنم بخشيش اغراق باشه

البته قيمت اين ماده ترش مزه بسيار بسيار بالاست به همين دليل خيلي در دسترس مردم نيست :-??

SaSaMc2
25th December 2009, 01:51 AM
ممنونم از توضيحات كامل شما @};-

پس نتيجه ميگيريم اگر از بچگي تا 60 سالگي از آغوز تغذيه كنيم

يه روز شايد ملكه شديم {big green}

faridehsarvi
25th December 2009, 03:37 PM
خدا رو شكر ايراني هستيم ومهم تر اينكه مسلمان وگرنه چه چيزهايي كه نمي خورديم

سگ و گربه سوسك و مار و قورباغه و.....وووووووو8-x

آبجی
25th December 2009, 03:52 PM
خدا رو شكر ايراني هستيم ومهم تر اينكه مسلمان وگرنه چه چيزهايي كه نمي خورديم

سگ و گربه سوسك و مار و قورباغه و.....وووووووو8-x

اره واقعا خدا رو شکر

پس این چینی ها چطور همه چیز رو میخورن مورچه و زنبور و ....:-&:-& .

AvAstiN
17th May 2010, 10:34 AM
بعد ماه ها جستجو بالاخره به مغازه که گوشت شترمرغ رو داشته باشه یافتیم http://emo.huhiho.com/set/minimo/48.gif

حالا مشکل اینجاست که به مقدار کم نمی دن http://emo.huhiho.com/set/kittynbear/41.gif
می گن یا باید 6-7 کیلو بخرین یا نمی فروشیم http://www.33smiley.com/smiley5/emotions/2.gif

حالا ما از کجا بدونیم که از طعمش خوشمون میاد یا نه

امير آشنا
17th May 2010, 10:45 AM
حالا مشکل اینجاست که به مقدار کم نمی دن
می گن یا باید 6-7 کیلو بخرین یا نمی فروشیم

حالا ما از کجا بدونیم که از طعمش خوشمون میاد یا نه

افرادی که گوشت قرمز مصرف می کنن از طعم این گوشت هم خوششون میاد;)

AvAstiN
17th May 2010, 10:53 AM
افرادی که گوشت قرمز مصرف می کنن از طعم این گوشت هم خوششون میاد;)

:-/
هر مدل گوشت قرمز باشه؟

امير آشنا
17th May 2010, 11:08 AM
بله هر مدل
چون کیفیت این گوشت اگه بهتر از سایر گوشت های قرمز نباشه بدتر نیست . از ظر طعم هم مشابه گوشت گوساله هستش

atena-ati
17th May 2010, 11:37 AM
فریباجون امیرآقادرست میفرماین گوشت شترمرغ خوشمزس اگرازگوشت قرمز بدت نمیادمطمئن باش ازگوشت شترمرغ هم بدت نیاد

AvAstiN
17th May 2010, 11:44 AM
فریباجون امیرآقادرست میفرماین گوشت شترمرغ خوشمزس اگرازگوشت قرمز بدت نمیادمطمئن باش ازگوشت شترمرغ هم بدت نیاد

http://emo.huhiho.com/set/hellokitty/8.gif

مرسی عزیزم

پس برم بخرم {happy}

مهاجر
17th May 2010, 05:04 PM
سلام
فکر کنم گوشت مرغ بهتره و کلا گوشت سفید

atena-ati
17th May 2010, 05:31 PM
http://emo.huhiho.com/set/hellokitty/8.gif

مرسی عزیزم

پس برم بخرم {happy}


نوش جانت خانومی

AvAstiN
17th May 2010, 06:53 PM
سلام
فکر کنم گوشت مرغ بهتره و کلا گوشت سفید

چرا؟:-/

مهاجر
17th May 2010, 07:11 PM
فکر می کنم کلسترول کمتری داره و کلا مضراتش کمتر از گوشت قرمزه و همینطور قابل اعتماد تره

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد