آبجی
12th December 2009, 05:06 PM
- يك زن چيزي جز شوهرش نمي خواهد ولي وقتي كه به او رسيد، همه چيز ميخواهد.
- زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند. (فئودور داستايوسكي)
- زنها مثل ماهي هستند. بدست آوردن آنها آسان و نگهداشتن آنها مشكل است. (ولتر)
- زن اگر موافق باشد، رحمت الهي است والا بلاي آسماني. (روشني)
- اختلاف زن و مرد در اين است كه مردان هميشه آينده را مي نگرنند و زنان گذشته را بخاطر مي آورند.
- زن مخلوقي است كه عميق تر مي بيند و مرد مخلوقي است كه دورتر را مي بيند. عالم براي مرد يك قلب است و قلب براي زن عالمي است. (گرابه)
- زنهايي كه سر پيري مقدس و مؤمن ميشوند، چيزي را به خدا تقديم مي كنند كه از بخشيدن آن به شيطان شرم دارند.
- زبان زن به منزله شمشير اوست. هميشه آن را بكار مي برند تا زنگ نزند.
- چنين است طبيعت زن: دوستت ندارد تا دوستش داري و چو دوستش نداري، دوستت دارد. (ميگوئل بوفلر)
- شاهراه موفقيت پر است از زنهايي كه شوهران خويش را به پيش مي برند. (توماس دوار)
- زنها پنجاه برابر بيشتر به ازدواج اهميت ميدهند تا به منصب وزارت.
- زن گردنبند است. دقت كن چه چيزي را به گردن مي آويزي. (امام جعفر صادق (ع))
- مردان آفريننده كارهاي بزرگند و زنان بوجود آورنده مردان. (رومن رولان)
- دو چيز را دوست دارم و نميخواهم آني از آن منفك شوم: زن و عطر را. (حضرت محمد (ص))
- زنها هرگز نميگويند "تو را دوست دارم" ولي وقتي از تو پرسيدند "مرا دوست داري؟"، بدان كه درون آنها جاي گرفته اي. (رو شفوكو)
- من زني را كه از خانه براي شكايت از شوهرش بيرون مي آيد، دشمن دارم. (حضرت محمد (ص))
- آسياب و ساعت و زن هميشه نيازمند تعمير هستند. (پروربس)
- نه گفتن زن به معني پاسخ منفي نيست. (اس. پي. سيدني)
- زنان اميال خود را بهتر از مردان پنهان مي كنند. اما مردان بهتر از زنان اميال خود را كنترل مي كنند. (ريچارد استل)
- به قول قديمي ها: زن بلاست ولي هيچ خونه اي بي بلا نباشه.
- زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند. (فئودور داستايوسكي)
- زنها مثل ماهي هستند. بدست آوردن آنها آسان و نگهداشتن آنها مشكل است. (ولتر)
- زن اگر موافق باشد، رحمت الهي است والا بلاي آسماني. (روشني)
- اختلاف زن و مرد در اين است كه مردان هميشه آينده را مي نگرنند و زنان گذشته را بخاطر مي آورند.
- زن مخلوقي است كه عميق تر مي بيند و مرد مخلوقي است كه دورتر را مي بيند. عالم براي مرد يك قلب است و قلب براي زن عالمي است. (گرابه)
- زنهايي كه سر پيري مقدس و مؤمن ميشوند، چيزي را به خدا تقديم مي كنند كه از بخشيدن آن به شيطان شرم دارند.
- زبان زن به منزله شمشير اوست. هميشه آن را بكار مي برند تا زنگ نزند.
- چنين است طبيعت زن: دوستت ندارد تا دوستش داري و چو دوستش نداري، دوستت دارد. (ميگوئل بوفلر)
- شاهراه موفقيت پر است از زنهايي كه شوهران خويش را به پيش مي برند. (توماس دوار)
- زنها پنجاه برابر بيشتر به ازدواج اهميت ميدهند تا به منصب وزارت.
- زن گردنبند است. دقت كن چه چيزي را به گردن مي آويزي. (امام جعفر صادق (ع))
- مردان آفريننده كارهاي بزرگند و زنان بوجود آورنده مردان. (رومن رولان)
- دو چيز را دوست دارم و نميخواهم آني از آن منفك شوم: زن و عطر را. (حضرت محمد (ص))
- زنها هرگز نميگويند "تو را دوست دارم" ولي وقتي از تو پرسيدند "مرا دوست داري؟"، بدان كه درون آنها جاي گرفته اي. (رو شفوكو)
- من زني را كه از خانه براي شكايت از شوهرش بيرون مي آيد، دشمن دارم. (حضرت محمد (ص))
- آسياب و ساعت و زن هميشه نيازمند تعمير هستند. (پروربس)
- نه گفتن زن به معني پاسخ منفي نيست. (اس. پي. سيدني)
- زنان اميال خود را بهتر از مردان پنهان مي كنند. اما مردان بهتر از زنان اميال خود را كنترل مي كنند. (ريچارد استل)
- به قول قديمي ها: زن بلاست ولي هيچ خونه اي بي بلا نباشه.