PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نكونام: مي‌خواهم جزء بهترين بازيكنان تاريخ اوساسونا باشم

Victor007
12th December 2009, 10:20 AM
خبرگزاري فارس: ستاره ايراني تيم فوتبال اوساسونا اسپانيا از اراده جدي براي تمديد قراردادش خبر داد و گفت: مي‌خواهم جزء بهترين بازيكنان تاريخ اوساسونا باشم.

http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0769/A0769913.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي اوساسونا، جواد نكونام مهره كليدي اين تيم پرهوادار اسپانيايي در نشست خبري ويژه خود خطاب به خبرنگاران اسپانيايي گفت: بدون هيچ ترديدي قراردادم را با اوساسونا تمديد مي كنم و در فصل تابستان پس از استراحتي كوتاه براي اين مهم اقدام خواهم كرد.
نكونام افزود: از حضورم در اوساسونا بسيار خوشحالم و احساس بسيار خوبي نسبت به شرايط محيطي خود دارم.
دومين گلزن فصل اوساسونا در مورد مردم پامپلونا عنوان كرد: هرگز مهرباني مردم اين منطقه را فراموش نمي‌كنم و اطمينان دارم اين هواداران در هيچ جاي دنيا پيدا نمي‌شوند.

نكونام خاطرنشان كرد: در پامپلونا مي‌مانم و دوست دارم به درخشش خود در اين منطقه و در اين تيم بزرگ و قديمي ادامه بدهم. مردم مرا مي خواهند و من نيز به درخواست آنها پاسخي مناسب خواهم داد.
كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران يادآور شد: هرگز نمي‌توانم مهرباني مردم را فراموش كنم. نمي‌توانم همه چيز را رها كرده و راهي تيم ديگري شوم. موقعيت‌هاي زيادي براي ادامه كار خود در جهان فوتبال حرفه‌اي دارم اما به اوساسونا تا زماني كه مرا بخواهند پايبند خواهم بود.

نكونام در مورد باشگاه اوساسونا گفت: اين باشگاه نسبت به من لطف زيادي داشته و هرگز به آن خيانت نمي‌كنم. مي‌كوشم هر روز بهتر از روز قبل باشم و به يكي از بهترين بازيكنان تاريخ فوتبال باشگاه اوساسونا تبديل شوم.
نكونام در مودر كاماچو و رابطه‌اش با او گفت: هرگاه بد بازي كرده‌ام مربي مرا بيرون كشيده و يا به من ميدان نداده است. كاماچو فاميل من نيست و به عنوان مربي هر كار كه كرده از ديد من منطقي و قابل احترام بوده است.

نكونام در قسمت پاياني سخنان خود به توانايي هاي اوساسونا اشاره كرد و گفت: مي‌توانيم اروپايي شويم و امسال با اين هدف فصل را شروع كرديم، اين مسئله هرگز دور از دسترس نيست و اميدوارم به اين هدف بزرگ دست پيدا كنيم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد