PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مادربزرگ با عصا ، حساب سارق را رسيد!

سلوى
11th December 2009, 06:37 PM
مادربزرگ با عصا ، حساب سارق را رسيد

http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/06/04/100915744907.jpg

جام جم آنلاين: مردي كه با فريب زنان و مردان سالخورده، كارت‌هاي اعتباري آنها را به سرقت
مي‌برد، در آخرين اقدام گرفتار مادربزرگ زيركي شد و پس از كتك خوردن از وي، دستگير شد.

به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته زن سالخورده‌اي با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تهران تماس گرفت و گفت: موفق به دستگيري مردي سارق در مقابل يكي از دستگاه‌هاي خودپرداز شهرك غرب تهران شده است.
پس از اين تماس و عزيمت ماموران انتظامي تهران به محل حادثه معلوم شد، جواني زخمي در كنار يك دستگاه خودپرداز افتاده و فقط ناله مي‌كند و كمي آن سوتر، پيرزني عصا به دست ايستاده است.
ماموران جوان زخمي را همراه زن شاكي براي انجام تحقيقات به مركز پليس انتقال دادند.

هوشياري پيرزن ،سارق را نقره‌داغ كرد

پيرزن در اظهاراتش به پليس گفت: براي دريافت مبلغي پول به خودپرداز يكي از بانك‌هاي حوالي خانه‌ام در شهرك غرب تهران رفتم و چند مرتبه كارتم را داخل دستگاه قرار دادم تا مبلغي پول برداشت كنم، اما هر كاري كردم بي‌فايده بود. در همين موقع مردي جوان به من نزديك شد و وقتي فهميد دستگاه خراب است و نمي‌توانم از آن مبلغي برداشت كنم، گفت كه مي‌تواند دستگاه را درست كند، كه من هم پذيرفتم. شاكي ادامه داد: در همين موقع مرد جوان، از من خواست كارتم را به او بدهم تا آن را امتحان كند، من هم پذيرفتم و بعد از من خواست، به داخل شعبه بانك بروم و علت را از مدير آن جويا شوم. به اوضاع مشكوك شدم و از وي خواستم كارتم را بدهد كه توجهي به حرف‌هايم نكرد و ادعا كرد، به او كارت اعتباري نداده‌ام.
به اين ترتيب، بشدت از مرد جوان عصباني شدم و با عصايم كتكش زدم تا نتواند فرار كند. تا اين كه پليس سررسيد. به دنبال اظهارات زن شاكي، متهم سعيد مورد بازجويي قرار گرفت و به 12 فقره سرقت از افراد سالمند اعتراف كرد.

اعتراف به 12 فقره سرقت

سعيد متهم در اظهاراتش به پليس گفت: از چند ماه قبل با پرسه زدن در مقابل بانك‌هاي مختلف، زنان و مردان سالخورده را كه براي دريافت حقوق ماهانه به دستگاه خودپرداز مراجعه مي‌كردند شناسايي مي‌كردم و با فريب آنها به بهانه اين كه دستگاه‌ها خراب است يا كارت خود را به من دهيد تا آن را دوباره امتحان كنم، كارت‌هاي اعتباري را تحويل مي‌گرفتم و آنها را به سراغ مدير بانك مي‌فرستادم و پيش از بازگشت موجودي حساب آنها را به سرقت مي‌بردم و فرار مي‌كردم. تاكنون 12 زن و مرد سالخورده را فريب داده و ميليون‌ها تومان از اين سرقت‌ها به دست آورده‌ام.
بنابراين گزارش، متهم با قرار قانوني روانه زندان شد و تحقيقات تكميلي از وي ادامه دارد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد