PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرد عنكبوتي دستگير شد

سلوى
11th December 2009, 06:29 PM
با بالا رفتن از برج‌هاي دوقلوي پتروناس
مرد عنكبوتي دستگير شد

http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/04/19/100943302161.jpg

جام جم آنلاين: مرد فرانسوي كه به مرد عنكبوتي معروف است، ديروز بر فراز برج‌هاي دو قلوي
پتروناس در مالزي صعود كرد ولي پس از صعود دستگير شد.

به گزارش فارس، آلن روبرت براي بالا رفتن از برج‌هاي 80 طبقه‌اي پتروناس در مالزي به پرداخت 2 هزار رينگيت معادل 350 پوند محكوم شد.
يك مسئول قضايي كوالالامپور با بيان اينكه روبرت امروز متهم شناخته شد، گفت: وي ديروز پس از اينكه خود را از چشم مأموران امنيتي پنهان كرد به نوك برج دوم برج‌هاي دوقلو صعود كرد ولي بلافاصله پس از انجام اين كار بزرگ دستگير شد.
اين مرد فرانسوي به خبرگزاري مالزي (برناما) گفت: ديوارنوردي زندگي من است و من به آن علاقه و اشتياق شديد و اعتياد دارم.
روبرت يك بار در سال 1997 و بار ديگر در سال 2007 سعي كرد از برج‌هاي دوقلو بالا برود اما در طبقه شصتم دستگير شد.
اين مرد 47 ساله بر فراز بيش 70 آسمان خراش در جهان از جمله ساختمان امپاير استيت در آمريكا و تايپه 101 در تايوان صعود كرده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد