PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زوج جوان به اتهام قتل دستگير شدند

سلوى
11th December 2009, 06:24 PM
پس از گذشت 21 روز
زوج جوان به اتهام قتل دستگير شدند

http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/01/31/100904671250.jpg
جام جم آنلاين: زوج جواني پس از 21 روز از حادثه قتل مرد 43 ساله به عنوان متهم دستگير شدند.

به گزارش فارس، ساعت 5:45 دقيقه صبح روز 27 مرداد امسال مأموران كلانتري 171 شهرك مصطفي خميني از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تهران از كشف جسد سوخته يك مرد جوان با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل وقوع حادثه واقع در محوطه زمين‌هاي پشت دانشگاه آزاد واحد يادگار امام دريافتند جسد مرد جواني به شدت سوخته و به قتل رسيده است.
اصغرزاده، بازپرس شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران بزرگ درباره اين پرونده گفت: ‌تحقيقات آغاز شد تا اينكه مشخص شد جسد توسط يك خودرو به اين محدوده انتقال داده شده و سپس به آتش كشيده شده است.
وي ادامه داد: آلت قتاله در لحظه آغاز تحقيقات در سر صحنه قتل كشف نشد و همچنين هويت اين مرد جوان نيز براي مأموران و بازپرس پرونده نامعلوم بود. تحقيقات ادامه يافت تا اينكه مشخص شد خانواده مرد ميانسالي به نام مراد 43 ساله روز قبل اعلام فقدان اين مرد را به كلانتري 170 كهريزك كرده‌اند.
بازپرس شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران بزرگ گفت: بررسي از اين فرد و شماره تلفن وي انجام شد تا اينكه مشخص شد اين فرد در آخرين لحظه با يك زن در تماس بوده است.
وي اضافه كرد: اين زن به نام نسرين و شوهر وي بازداشت شدند اما مدعي شدند اين فرد را نمي‌شناسند و از چگونگي مرگ وي با اطلاع نيستند.
نسرين پس از مدتي لب به اعتراف گشود و مدعي شد چند ماه پيش زن جواني به نام پري با وي در تماس بود و مدعي شد همسرم به نام فرهاد براي دختر پري مزاحمت ايجاد كرده است.
وي مدعي شد به پري گفتم امكان ندارد فرهاد براي دختر شما مزاحمت ايجاد كرده است اما وي اصرار كرد كه اين اتفاق افتاده و براي همين قصد دارد تا كسي را اجير كند تا شوهر من را اذيت كنند. من به زور شماره اجير شده پري را از وي گرفتم و مدتي با وي در تماس بودم تا بتوانم وي را از اذيت كردن فرهاد منصرف كنم اما بعد از مدتي متوجه شدم وي به قتل رسيده است.
اصغرزاده گفت: اين زوج از به قتل رساندن مراد خود را مبري مي‌دانند در صورتي كه تمام شواهد نشان دهنده اين است كه اين افراد مراد را به قتل رسانده‌اند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد