آبجی
11th December 2009, 01:39 PM
براي شستن ليوان ها وفنجان هاي شيشه اي که براثر خوردن چاي، کدر و بدمنظره شده اند، ميتوانيد هفته اي يک بار همه ليوان ها را در محلول سرکه و نمک خيسانده..
کپسول آتش نشاني:
اگر در منزل تجهيزات اطفاي حريق نداريد، در اولين فرصت به فکر تهيه يک کپسول آتش نشاني باشيد. مطمئن باشيد که هزينه آن در برابر پول هايي که براي خريد لوازم بي مصرف دور ميريزيد، بسيار ناچيز است.
استفاده بهينه از سبزي خشک:
چناچه قصد استفاده از سبزي خشک را در غذاها داريد، توصيه ميکنم حدود سه چهار ساعت قبل سبزي ها را در آب سرد خيس کنيد تا به تدريج نرم شده، به صورت سبزي تازه در آيد.
قابلمه هاي صحرايي:
اگر در سفرهاي تفريحي خواستيد روي زغال هاي صحرايي، در قابلمه ، ماهيتابه يا کتري خود غذا درست کنيد، براي جلوگيري از سياه شدن ظروف، به پشت ظروف خود گل بماليد. با اين تدبير سياهي ناشي از دود زغال و اجاق به راحتي پاک خواهد شد. موقع شست و شو دقت کنيد که ظروف خش برندارند. (براي اين منظور خمير ريش هم توصيه شده است.)
سرکه ونمک در فنجان چايي:
براي شستن ليوان ها وفنجان هاي شيشه اي که براثر خوردن چاي، کدر و بدمنظره شده اند، ميتوانيد هفته اي يک بار همه ليوان ها را در محلول سرکه و نمک خيسانده، بعد شسته، آبکشي نماييد تا درخشندگي روز اول خود را پيدا کنند .
قند ادکلني:
براي خوشبو شدن فضا ومحيط خانه ميتوانيد به روش زير عمل کنيد :
در يک نعلبکي کميادکلن خوشبو ريخته ويک حبه قند چهار گوش در آن بيندازيد ، طوري که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خيس شود ، سپس قند را آتش بزنيد ووقتي ادکلن تمام شد قند را خاموش کنيد . با اين تدبير فضاي خانه بسيار معطر خواهد شد. (توصيه: اگر در خانه تنها هستيد و از کپسول آتش نشاني در خانه خبري نيست، به فکر خوشبو کردن منزل نباشيد.)
فساد ميوه ها:
لابد براي شما هم پيش آمده که وقتي ميوه ها را در قسمت جا ميوه اي پايين يخچال قرار ميدهيد، بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده، خراب ميشوند .علت آن رطوبت دائمييخچال و آبي است که به تدريج در جا ميوه اي جمع ميشود.
براي رفع مشکل يک قطعه اسفنج (طبيعي يا مصنوعي) را در جاميوه اي قرار دهيد تا رطوبت و آب ها را جذب کند و از کپک زدگي جلوگيري نمايد .
سماور :
براي زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نيمه از آب پر کنيد و پس از گرم شدن، بقيه آب را به آن اضافه کنيد.
کپسول آتش نشاني:
اگر در منزل تجهيزات اطفاي حريق نداريد، در اولين فرصت به فکر تهيه يک کپسول آتش نشاني باشيد. مطمئن باشيد که هزينه آن در برابر پول هايي که براي خريد لوازم بي مصرف دور ميريزيد، بسيار ناچيز است.
استفاده بهينه از سبزي خشک:
چناچه قصد استفاده از سبزي خشک را در غذاها داريد، توصيه ميکنم حدود سه چهار ساعت قبل سبزي ها را در آب سرد خيس کنيد تا به تدريج نرم شده، به صورت سبزي تازه در آيد.
قابلمه هاي صحرايي:
اگر در سفرهاي تفريحي خواستيد روي زغال هاي صحرايي، در قابلمه ، ماهيتابه يا کتري خود غذا درست کنيد، براي جلوگيري از سياه شدن ظروف، به پشت ظروف خود گل بماليد. با اين تدبير سياهي ناشي از دود زغال و اجاق به راحتي پاک خواهد شد. موقع شست و شو دقت کنيد که ظروف خش برندارند. (براي اين منظور خمير ريش هم توصيه شده است.)
سرکه ونمک در فنجان چايي:
براي شستن ليوان ها وفنجان هاي شيشه اي که براثر خوردن چاي، کدر و بدمنظره شده اند، ميتوانيد هفته اي يک بار همه ليوان ها را در محلول سرکه و نمک خيسانده، بعد شسته، آبکشي نماييد تا درخشندگي روز اول خود را پيدا کنند .
قند ادکلني:
براي خوشبو شدن فضا ومحيط خانه ميتوانيد به روش زير عمل کنيد :
در يک نعلبکي کميادکلن خوشبو ريخته ويک حبه قند چهار گوش در آن بيندازيد ، طوري که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خيس شود ، سپس قند را آتش بزنيد ووقتي ادکلن تمام شد قند را خاموش کنيد . با اين تدبير فضاي خانه بسيار معطر خواهد شد. (توصيه: اگر در خانه تنها هستيد و از کپسول آتش نشاني در خانه خبري نيست، به فکر خوشبو کردن منزل نباشيد.)
فساد ميوه ها:
لابد براي شما هم پيش آمده که وقتي ميوه ها را در قسمت جا ميوه اي پايين يخچال قرار ميدهيد، بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده، خراب ميشوند .علت آن رطوبت دائمييخچال و آبي است که به تدريج در جا ميوه اي جمع ميشود.
براي رفع مشکل يک قطعه اسفنج (طبيعي يا مصنوعي) را در جاميوه اي قرار دهيد تا رطوبت و آب ها را جذب کند و از کپک زدگي جلوگيري نمايد .
سماور :
براي زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نيمه از آب پر کنيد و پس از گرم شدن، بقيه آب را به آن اضافه کنيد.