PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عنايتي: باشگاهي كه نمي‌تواند دو اتاق براي بازيكنانش بگيرد چه توقعي دارد؟

Victor007
10th December 2009, 11:50 AM
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال پس از محروميت 8 جلسه‌اي و جريمه 10 ميليون توماني گفت: باشگاهي كه نمي‌تواند دو اتاق براي بازيكنان تيمش بگيرد چه توقعي از آنها دارد؟

http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0754/A0754942.jpg

رضا عنايتي پس از محروميت 8 جلسه‌اي و جريمه 10 ميليون توماني از سوي باشگاه استقلال در خصوص اين راي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت‌وگو كرد.
مصاحبه فارس با عنايتي را در زير مي‌خوانيد:

* نظرت درباره حكم كميته انضباطي باشگاه چيست؟
به هرحال تصميم خودشان را گرفتند. ديشب در جلسه به آنها گفتم كه حكم بين من و آنها كتاب خدا است.

* اين حكم را قبول نداري؟
به اين دليل كه سال‌ها براي استقلال زحمت كشيدم و حالا به خاطر يك اتفاق با من اين‌گونه برخورد مي‌كنند اين حكم را قبول ندارم. در صحبت‌هايم با مسئولان كميته انضباطي اعلام كردم هر تصميمي بگيرند مي‌پذيرم اما اين حكم را قبول ندارم و آنها را به خدا واگذار مي‌كنم.

* چرا به منزل مهدي رحمتي رفتيد؟
اول از همه بگويم كه كارمان اشتباه بود و به اشتباه‌مان در جلسه كميته انضباطي اعتراف كرديم اما سئوال مي‌كنم باشگاهي كه نمي‌تواند دو اتاق براي بازيكنانش در يك هتل بگيرد چه توقعي از آنها دارد؟ من 8 سال است با مهدي رحمتي رفيق هستم و پس از پايان بازي حدود 40 دقيقه به منزل وي رفتيم. قبول دارم من، اكبرپور و كاظمي بدون اجازه اين كار را كرديم ولي واقعا حكم 8 جلسه محروميت و 10 ميليون تومان جريمه عجيب بود.

* حتما شنيده‌اي كه مي‌گويند عنايتي براي استقلال كم‌كاري مي‌كند؟
من رضا عنايتي هستم و همه مرا خوب مي‌شناسند. عنايتي حرف نمي‌زند بلكه عمل مي‌كند. اگر يك سر سوزن نان حرام به خانه‌ام ببرم شب‌ها خوابم نمي‌برد. من 4 فرزند دارم و از طريق فوتبال مخارج زندگي‌ام‌ را تامين مي‌كنم. به جان فرزندانم حتي يك سر سوزن به كم‌كاري و اين‌جور مسائل فكر نكردم.

* اما به خاطر نيمكت‌نشيني‌هاي اخير اين شايعات مطرح شده، اين مسئله را قبول نداري؟
اين حرف‌ها و وصله‌ها به من نمي‌چسبد. حاضرم فوتبال ايران زير و رو شود اما به خاطر اين فوتبال جان خانواده‌ام را قسم نخورم. كساني كه اين حرف‌ها را مي‌زنند مي‌خواهند كاستي‌هاي ديگر را لاپوشاني كنند وگرنه رضا عنايتي هميشه پيش از حد توانش تلاش كرده و اين مسئله را با درخشش در سال‌هاي گذشته ثابت كرده است.

* در مورد كنار گذاشتن تو مرفاوي تصميم گرفت يا مديرعامل استقلال؟
واقعا از اين موضوع اطلاعي ندارم و فرقي هم نمي‌كند، چون ما محروم شديم. باشگاه استقلال اين تصميم را گرفته و ما هم به اين مسئله احترام مي‌گذاريم ولي نمي‌توانم ناراحتي‌ام را پنهان كنم. يك ناراحتي ديگر هم دارم و آن اين است كه نمي‌توانم به استقلال كمك كنم.

* فكر نمي‌كني غيبت 3 بازيكن تاثيرگذار به تيم ضربه بزند؟
اگر به تيم ضربه مي‌خورد چنين تصميمي نمي‌گرفتند. حتما آنها به فكر جاي خالي ما هستند كه به خاطر 45 دقيقه ترك اردو اين چنين ما را محروم كردند.

* قصد نداري به راي صادره اعتراض كني؟
قرار است به اتفاق اكبرپور و كاظمي متني را تنظيم كنيم و از كميته استيناف نيز خواهش مي‌كنم براي راي صادرشده تخفيف قائل شوند.

* چه صحبتي با هواداراني كه نگران تيمشان هستند داري؟
فقط مي‌توانم بگويم عاشق هواداران استقلال هستم و از آنها خواهش مي‌كنم تيمشان را تنها نگذارند.
گفت‌وگو: ميثم رحماني

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد