PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرگوسن : به نفع پسر رئيس پارتي بازي نمي كنيم

mahdi9067
8th December 2009, 08:15 PM
سر آلکس فرگوسن اصرار داد که با اولیویر گیل، فرزند دیوید گیل، یکی از مدیران اجرایی باشگاه من یونایتد، هیچ برخورد ویژه‌ای نمی‌شود.
قرار است این بازیکن 19 ساله به خاطر غیبت بسیاری از مدافعان اصلی تیم، در بازی سه‌شنبه شب یونایتد مقابل ولفسبورگ در آلمان ظاهر شود. مصدومیت و غیبت مدافعان فرگوسن را مجبور کرده تا به سراغ بازکنان مدرسه فوتبال من یونایتد برود و گیل که بر خلاف انتظارات مدرسه انتخاب شده تا وارد فوتبال حرفه‌ای شود، قرار است به جای یکی از دو مدافع اصلی تیم بازی کند.
اما سر آلکس، نخبه تکنیکی اولد ترافورد، که فرزند خودش، دارن، سال‌های سال است نامش در لیست بازیکنان باشگاه دیده می‌شود، تاکید دارد که تبعیض به سود خویشاوند هیچ تاثیری در انتخاب بازیکنان و کسانی که در تیم توپ می‌زنند، ندارد.
فرگوسن در کنفرانسی خبری پیش از بازی چهارشنبه شب به خبرنگاران گفته «به من ربطی ندارد، اگر بازی‌اش خوب باشد، بازی خواهد کرد. این بازیکن در بازی چهارشنبه برای منچستر توپ خواهد زد. چهار یا پنج سال است که پسر خود من هم در این باشگاه است و با او همان رفتاری می‌شود که با باقی بازیکنان. برای اولیویر نیز وضع همین گونه خواهد بود.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد