PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفت‌وگوی اختصاصی آهنگتو با بهنام صفوی درباره‌ی شايعه‌ی غيرمجاز

LaDy Ds DeMoNa
8th December 2009, 02:02 PM
گفت‌وگوی اختصاصی آهنگتو با بهنام صفوی درباره‌ی شايعه‌ی غيرمجاز بودن آلبوم‌اش

http://dl.sdh.ir/ax/rapid/1/behnam.jpg

با انتشار آلبوم «عشق من باش» و استقبال فوق‌العاده از این آلبوم بار دیگر موسیقی پاپ ایران رنگ تازه‌ای به خود گرفت اما ماجرا در همین جا به اتمام نرسید بلکه با گذشت زمان شایعه‌های مختلفی اطراف این خواننده جوان اما با‌تجربه پاپ (بهنام صفوی پیش‌تر تنظیم هم کرده) را گرفت شایعه‌هایی مبنی‌بر غیر‌مجاز بودن این آلبوم و نداشتن اعتبار رسمی. پخش این شایعه‌ها باعث شد به سراغ او برویم تا از زبان خودش ماجرا رابشنویم‌:

الان مدت کوتاهی‌ست که از انتشار آلبوم «عشق من باش» می‌گذرد و در این مدت کوتاه در اینترنت و سایت‌های مختلف، شایعه‌هاى زیادی در رابطه با غیرمجاز بودن این آلبوم شنیده می‌شود. ماجرایش حقیقت دارد؟
باید همین‌جا بگویم که این خبر تنها مربوط به یک سایت اینترنتی می‌شد که بعد از آن به چندین سایت دیگر هم انتقال یافت. برای من شخصا اهمیت زیادی نداشت، بیشتر تهیه‌کننده این اثر آقای مشایخی جواب‌گو بودند و حتی گفتند که این اثر تمامی مراحل دریافت مجوز را به‌طور کامل طی کرده و شماره کتاب‌خانه ملی آن به ثبت رسیده است و روی کاور سی‌دی هم درج شده است، این کار در شهریور 1387 مجوز خود را دریافت کرده و این آلبوم کاملا مجاز است.

خودت برای این‌گونه شایعه‌ها جوابیه‌ای نداری؟
نه! اصلا برای من مهم نیست! من صرفا به‌خاطر دریافت ای‌میل‌های مختلف و پرسش‌های دوستان‌ام این خبررسانی را انجام دادم تا همه نسبت به این امر اطمینان خاطر داشته باشند.

از فروش آلبوم تا الان راضی هستی؟
بله، خیلی زیاد. فروش تا الان خیلی خوب بوده.

مدت کوتاهی‌ست این آلبوم به بازار آمده، خودت از لحاظ موسیقایی چه‌طور آن‌را ارزیابی می‌کنی؟
طبق گفته‌های تهیه‌کننده کار و هم‌چنین مخاطبانی که کار را گوش داده‌اند، عمر این آلبوم کوتاه نخواهد بود و قطعه‌های این آلبوم را جوری ساختم که همیشه قابل شنیدن باشند.

کدام‌یک از آهنگ‌های این آلبوم را بیش‌تر از همه دوست داری؟
من قطعه‌ى سوم با عنوان «برو» را خیلی دوست دارم.

چرا؟
خب دوست‌اش دارم (با خنده)

صدای‌ات شباهت زیادی به رضا صادقی دارد، فکر نمی‌کنی این قضیه روی محبوبیت‌ات تاثیر بگذارد، با توجه به این‌که تازه اولین آلبومت به بازار آمده؟
خب مسلما نه! این‌را حتی از خود رضا هم پرسیده بودند که او هم آن‌را به طور کل رد کرد، به‌نظرم این فقط شباهت است نه تقلید!

پس چرا تقاضای یک گفت‌وگوی رودررو با رضا صادقی را رد کردی؟
این کار صلاح‌دید مدیر برنامه من بود نه الزاما خود من! قطعا من تابع او خواهم بود.

نظرت را راجع به شخص رضا صادقی بگو.
رضا پسر گلی‌ست که نه تنها من بلکه همه مردم دوست‌اش دارند، رضا حتی توی همان گفت‌وگو خیلی به من اظهار لطف کرد اما خب، آن خبرنگار هم توی آن مصاحبه شیطنت زیادی کرده (با خنده)

قصد برگزاری کنسرت هم داری؟
بله، در حال حاضر من به هم‌راه گروه ارکستری که تعیین کرده‌ام درحین انجام تمرین هستیم اما فعلا نمی‌توانم تاریخ دقیق آن را اعلام کنم.

حرف خاص دیگری برای گفتن داری؟
فقط می‌خواهم تشکر کنم از علاقه‌مندان به موسیقی کشور که من را با خریدن سی‌دی‌های اریژینال حمایت کردند و استقبال فوق‌العاده‌ای داشتند و در آخر از سایت معتبر «آهنگتو» تشکر می‌کنم که از همان ابتدای انتشار آلبوم تا به الان خبررسانی درست را انجام داده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد