PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سانچز: پنالتی رئال تمام بازی را تغییر داد

mahdi9067
6th December 2009, 04:43 PM
آلمریا در بازی مقابل رئال در برنابئو 2-1 پیش افتاده بود، اما به خاطر یک پنالتی در نهایت بازی را 4-2 واگذار کرد.
هوگو سانچز بعد از بازی با Marca صحبت کرده و ماجرا را این گونه شرح داده است «از جایی که من ایستاده بودم، دیدن این که حین پنالتی چه اتفاقی افتاد، بسیار سخت بود، اما تمام بازیکنانم می‌گویند که دیه‌گو آلوس توپ را زد. جدا از این، بنزما نیز ناگهان به هجده قدم حمله کرد. بعضی از دوستانم هم تلفنی به من گفتند که پنالتی نبوده.این پنالتی اساسا به شدت در بازی تاثیر گذار بود.»
سانچز از بازیکنان‌اش نیز تعریف می‌کند و ادامه می‌دهد «فوق‌العاده است که توانتسیم یک شگفتی کوچک بیافرینیم. تساوی منصفانه بود. باید به بازیکنانم به خاطر تلاش‌هایشان تبریک بگویم. آن‌ها در بازی از جان و دل مایه گذاشتند.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد