PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کوتاه از ایتالیا

mahdi9067
1st December 2009, 09:14 PM
اشتهای خوب اینتر
بر اساس گزارش نشریه Gazzetta dello Sport، آرسنال برای به خدمت گرفتن ماریو بالوتلی پیشنهادی 30 میلیون یورویی به اینتر داده است اما مسئولان نرآتزوری گفته اند در صورتی پای میز مذاکره خواهند نشست که در این انتقال سسک فابرگاس نیز گنجانده شود.
امیدواری
هانتلار مهاجم هلندی میلان گفت:" درست است که ما 7 امتیاز از اینتر عقب هستیم اما فرصت کافی برای جبران این فاصله را داریم."
یکی مثل بقیه
مارکو ماتراتزی، مدافع اینتر گفت:" بازی با یوونتوس مثل بازی با لیوورنو است. برای ما یوونتوس تیمی است مثل بقیه!"
رم همچنان به دنبال مهاجم
جیالوروسی همچنان به دنبال خرید یک مهاجم در بازار نقل و انتقالات زمستانی است. لوکا تونی، رومن پاولیوچنکو و آدریانو (مهاجم سابق اینتر) گزینه های خرید رم هستند.
رویا
سینیشا میهایلوویچ گفت که تیم لاتزیو در دربی رم، جیالوروسی را شکست خواهد داد. او در پاسخ به شایعات حضورش روی نیمکت هدایت لاتزیو گفت:" این اتفاق مثل یک رویاست."
ما بهتریم اما اونا می برن!
فرانچسکو توتی، کاپیتان رم در مورد دربی پایتخت گفت:" ما بسیار بهتر از تیم لاتزیو هستیم اما آنها مطمئنا پیروز خواهند شد....(خنده)"
داستان دنباله دار گتوزو
آدریانو گالیانی در مورد هافبک ناراضی تیمش گفت:" من با گتوزو صحبت کردم و سعی کردم که او را متقاعد کنم که در میلان بماند. باید ببینیم چه می شود."
Thank you for your comment

!
2009/12/1 18:53:12

http://i.media.goal.com/g/60841_news.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد