PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالیباف: سیاسی بودن از نوع باهنر و لاریجانی را قبول ندارم

Victor007
1st December 2009, 02:16 PM
http://78.38.204.145/iran_media/image/2009/04/458540409_orig.jpg

به گزارش شبکه ایران، رفتارهای "سیاسی" علی لاریجانی و محمد رضا باهنر، صدای شهردار تهران را هم در آورد.
محمد باقر قالیباف که یکشنبه شب در نشست جامعه اسلامی مهندسین شرکت کرده بود در بخشی از سخنانش گفت: "من فردی سیاسی از جنس باهنر و لاریجانی نیستم و اصلا این نوع سیاسی بودن را قبول ندارم."
انتقاد شهردار تهران از رفتار سیاسی باهنر و لاریجانی در حالی مطرح می شود که به عقیده ناظران سیاسی قالیباف و لاریجانی دارای نظرات سیاسی بسیار نزدیکی با یکدیگر هستند.
با این حال به نظر می‌رسد برخی از اتفاقات مجلس شورای اسلامی که توسط باهنر و لاریجانی و برخی دیگر از نمایندگان نزدیک به آنها انجام شده است باعث گلایه اخیر قالیباف شده است.
برخی از این اتفاقات، تلاش باهنر برای رای نیاوردن وزاری پیشنهادی احمدی نژاد برای کابینه دهم، در اختیار قرار دادن بیش از حد تریبون مجلس به مخالفان دولت و اظهارات دو پهلوی لاریجانی پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری و حتی در روزهای اخیر است.
اما قالیباف که در نشست جامعه اسلامی مهندسین سعی کرده بود تا از خود چهره‌ای متعادل تر از لاریجانی ترسیم کند به انتشار مطالب علیه دولت در روزنامه‌های زنجیره‌ای وابسته به شهرداری تهران هم اشاره و انتقاد کرد.
وی گفت: "به یکی از دوستانم اعتراض کردم که چرا انصاف را رعایت نمی‌کنید، هیچ وقت از دولت در روزنامه خود تعریف نکرده‌اید. همیشه روزنامه شما را با دقت خوانده‌ام، آیا این دولت حتی یک کار خوب هم انجام نداده است که بیان کنید؟"
هرچند که روزنامه همشهری در روزهای اخیر در انتشار مطالب علیه دولت رکورد بی سابقه ای از خود ثبت کرده است اما شهردار تهران گفت که نشریه مورد اشاره‌اش، روزنامه همشهری نیست!
قالیباف در بخش دیگری از سخنانش در واکنش به اینکه گفته می‌شود مدیریت شهری در روزهای اخیر همسو با اغتشاشاگران بوده است، هم گفت: "مگر من مرده‌ام؟ کسی در شهرداری در کار مردم و نظام اخلال کند، قلم پاهایش را خرد می‌کنم."
وی در خصوص مترو تهران نیز گفت که محسن هاشمی مدیر شرکت ساخت مترو است اما بهره‌برداری از مترو در اختیار شرکت دیگری است و هاشمی نمی‌توانست در فعالیت‌های مربوط به اداره قطارها و ایستگاه‌های مترو دخالتی کرده باشد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد