PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهدوی کیا:فوتبالم را خارج از ایران تمام می کنم

Victor007
30th November 2009, 09:35 PM
کاپیتان سابق تیم ملی همچنان سیاست مدارانه به سوال ها جواب می دهد

http://i.media.goal.com/g/50961_news.jpg

سایت گل- از همه چیز و همه جا بی خبر. نه بازی ایران و اردن را دیده و نه از شکست پرسپولیس و استقلال در آخرین بازی نیم فصل خبری دارد. شاید هم برای فرار از پاسخگویی درباره سوالات مطرح شده این گونه به سوالات ما پاسخ می دهد.
مهدی مهدوی‎کیا مثل علی دایی روزه سکوت گرفته است. او بعد از اتفاقات بازی ایران – کره جنوبی و حذف تیم ملی از جام جهانی و متعاقب آن خداحافظی تلخ از تیم ملی به جز صدور یک بیانیه معنی دار و یکی دو سه مصاحبه کوتاه تا به امروز اظهارنظر دیگری نداشته است. کاپیتان اسبق تیم ملی که به طور کامل از دسترس خبرنگاران خارج شده و حتی با خبرنگاران آلمانی هم مصاحبه‎ای نمی کند؛ شنبه شب پاسخگوی سوالات خبرنگار سایت گل بود. در روزهای بی خبری از مهدوی‎کیا این گپ و گفت هم می تواند غنیمتی باشد.
- چه خبر؟! این هفته هم در لیست 18 نفره نبودید؟
مهدوی‎کیا: نه. فعلا که اوضاع عوض نشده.
- چند هفته ای در لیست 18 نفره اینتراخت بودی اما دوباره جایی در لیست تیم نداری. جریان از چه قرار است؟
مهدوی‎کیا: معلوم نیست، نمی دانم. یعنی نمی خواهم اظهارنظری داشته باشم. باور کنید خودمان هم نفهمیدیم چی شده و چه خبر است. شما که داستان را می دانید.
-گرانقیمت بودن مهدوی‎کیا، اوضاع مالی بحرانی باشگاه اینتراخت و تلاش برای فراری دادن شما؟!
مهدوی‎کیا: من مصاحبه نمی کنم. به هر حال یک اتفاقاتی افتاده که دودش به چشم من رفته. عیبی ندارد. انشاءا... همه چیز درست می شود.
- اوضاع تیم اینتراخت را چطور می بینی؟
مهدوی‎کیا: خوبه. امشب همه در برلین بازی داشتند و بردند. با این سه امتیاز وضعیت تیم بهتر از قبل شده.
با این وضعیت می خواهی در اینتراخت بمانی؟
مهدوی‎کیا: معلوم نیست. فعلا که خبری نیست.
- یعنی تصمیمی نگرفته ای؟!
مهدوی‎کیا: باید دید چه اتفاقاتی می افتد و چه پیشنهاداتی به دستم می رسد. فعلا هم در این باره صحبتی با باشگاه نکرده‎ام. حالا نیم فصل که برسد، همه چیز معلوم می شود.
- در صورتی که مجبور به ماندن در تیم شوی، باشگاه اینتراخت باید مبلغ قرارداد سالیانه‎ات (یک میلیون و ششصد هزار یورو) را پرداخت کند؟
مهدوی‎کیا: بحث پول نیست. نمی شود سوال های سخت نپرسید؟!
- در حال حاضر از نظر بدنی در چه شرایطی هستی؟
مهدوی‎کیا: به طور مرتب و منظم در تمرینات حضور دارم. البته دو، سه هفته پیش با مصدومیتی مواجه شدم که برطرف شد.
- رسانه های ایرانی می نویسند قصد بازگشت به لیگ ایران را داری و می‎خواهی سال های پایانی دوران بازی کردن را در ایران سپری کنی؟
مهدوی‎کیا: نه. شما که همه چیز را می دانید ولی صلاح نیست آنها را بنویسی. فقط این را بدانید که تصمیم گرفته‎ام فوتبالم را در خارج از کشور تمام کنم.
- به خاطر اینکه به سرنوشت بازیکنانی مثل دایی و به نوعی هم کریمی مواجه نشوی؟
مهدوی‎کیا: نه. این یک تصمیم شخصی است. به هر حال این تصمیم را از سال ها پیش گرفته بودم که فوتبالم را در خارج از کشور تمام کنم.
- در واقع هم نمی خواهی با بازگشت به لیگ ایران وارد حاشیه شده و اعتبار چند ساله‎ات را به حراج بگذاری؟
مهدوی‎کیا: به هر حال در این باره خیلی فکر کرده ام و مشاوره گرفته‎ام. امیدوارم که در این سال های پایانی بتوانم شرایط خوبی داشته باشم.
- یک سوال سخت. تا کی می خواهی در سطح باشگاهی بازی کنی؟
مهدوی‎کیا: (می‎خندد) زود است در این باره اظهارنظر کنم. باید شرایط خودم را ببینم و به موقع‎اش تصمیم بگیرم.
- حتما می دانی که تیم ملی بدجوری به اردن باخته و انتقادات از قطبی و فدراسیون به اوج خود رسیده؟
مهدوی‎کیا: چون بازی را ندیدم، نظری ندارم. فقط امیدوارم اوضاع بهتر شود و تیم ملی به روزهای اوج خود برگردد. همین.
- لیگ ایران را تعقیب می کنی؟
مهدوی‎کیا: چند وقتی است که نه. اگر اشتباه نکنم لیگ تعطیل بوده. الان از شما شنیدم که پرسپولیس و استقلال باخته‎اند. امیدوارم این تیم ها وارد بحران نشوند چون وقتی تیم ملی ببازد و پرسپولیس و استقلال هم مشکل داشته باشند، مردم دیگر حال و حوصله فوتبال را نخواهند داشت و چنین اتفاقی اصلا به نفع فوتبال ما نخواهد بود.
حسین قدوسی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد