توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال به نظر شما علم بهتر است یا ثروت؟
kab
30th November 2009, 01:36 PM
خدا وکیلی اگه الان ازت بپرسن علم بهتر است یا ثروت چی میگی
البته الان توی مدرسه میگن پول بهتر است یا ثروت؟
kab
30th November 2009, 01:38 PM
خوب راستش علم که خیلی خوبه
به قول یکی از دوستام علم میتونه در آمد زا باشه و ثروت به پیشرفت علم کمک کنه
چقدر قشنگ میشه
ØÑтRдŁ§
30th November 2009, 07:41 PM
خب معلومه دیگه...
تو این دوره زمونه پول از همه چی بهتره..
فقط یه راهه که میتونه علم رو برتر نشون بده اونم چیزی نیست جز پارتی..
اگه درس خوندی و پارتی داشتی یه چیزی وگر نه الکی خودت رو خسته کردی (تو این مملکت)
kab
30th November 2009, 08:03 PM
من الان یقین دارم که علم بهتره
ولی پول یه چیز دیگس نه
matrix
1st December 2009, 12:04 PM
به نظر من :{happy}
اگه بخواهیم از این دو تا یکیش رو انتخاب کنیم من علم رو انتخاب میکنم (البته اگه قرار باشه فقط یکیش رو داشته باشیم).;;)
خوب این هم واضح هست که وقتی پول داری میتونی درس بخونی و دانشمند شی البته اگه بخواهی!{big green}
البته این هم واضح هست که وقتی علم داری میتونی پول بدست بیاری و ثروت مند شی البته اگه منظورت از ثروت پول باشه!:-?
آبجی
11th December 2009, 09:13 PM
یادمه این انشای کلاس چهارمم بود که من خیلی فیلسوفانه جواب دادم که اگه پول نباشه علمی هم در کار نیست یادمه قبلش برای دوستم خونده بودم اونم گفته بود که مطمئنه معلم مون بهم صفر میده چون کل بچه های کلاس یه چیز نوشته بودن اونم علم بود .
یادمه وقتی انشامو خوندم همه ساکت بودند بعدش معلمم از بالای عینکش یه نگاهی بهم کرد و پا شد اومد سمت من ، پیش خودم گفتم ای وای الانه که یه دونه بزنه (شوخی میکنم چون خیلی مهربون بود ) بعد اومد پیشم و ایستاد دفترمو نگاه کرد یه دستی به سرم کشید و گفت خیلی خوشم اومد چون تونستی حرفتو بزنی .
بهم گفت که چون تو حرفت صداقت بوده . نمیدونم ولی اون انشا هر چی بود نظرم بود مثل الان هیچ تغییر هم نکرده الانم میگم :
تا پول نباشه نمیتونی درس بخونی
یا کاری انجام بدی
Amir
11th December 2009, 10:50 PM
اين حرف زهره خانوم رو با چشم بارها ديدم به چشم خودم .. فقر چيزيكه به هر خونه اي و به هر دري وارد شد با خودش خيلي چيزها رو مياره و خيلي چيزها رو ميبره .. و امام علي (ع) فرمودند كه در نهايت ايمان هم از خونه ميره .. پس اين حرف رو تاييد ميكنم اما يه جور ديگه .. پول نباشه درس خوندن سخت ميشه .. هر چي از اونور به صفر نزديك بشيم اينور هم كارمون سخت تر ميشه .. اين يه واقعيته .. اما كسايي هستند و وجود دارند كه از فقر قوي ترند و اونا ثروتي به اسم اراده دارند كه ميتونند وضعيت و موقعيت رو تغيير بدند و اين رو هم ديدم .. تو هر شرايطي به خاطر ايماني كه به كار و هدف داشتند ايستاده اند و تونستند.. اين خيلي سخته كار هر كسي و همه نيست ..صحبت از عوام مثل خودم بكنيم .. راه علم بدون پول يه ادم از جان گذشته ميخاد .. اين شعار نيست اين هم واقعيته ...
اما علم بهتره يا ثروت بستگي داره اينو از كي بپرسي و تو چه شرايطي .. از يه ادم عالم بپرسين .. از يه ادم ثروتنمد( از نظر مالي ) از يه دبستاني با ارزوهاي طول و دراز .. ادمي كه تو موقعيتي نيست فقط ميتونه تصوري رو كه داره بيان كنه اين ديدگاه اون تو اين لحظه است .. اما به نظرم هيچ چيزي مثل اگاهي و علم واقعي انسان رو مشتاق تر و پر انرژي تر نميكنه .. يه جايي ثروت اقناعت ميكنه چون در نهايت ثروت به رفاه ميرسي .. رفاه هم چند روزه ميتونه خوشحالت كنه .. اما انسان ذاتا سيري ناپذيره ...بايد راهي رو بره كه انتها نداشته باشه .. به قولي هر چي بيشتر خواندم دانستم كه چقدر نميدانم .. راه علم كجا راه ثروت كجا
Lovely-Pilot
11th December 2009, 11:01 PM
100% توی این زمونه ثروت بهتره بی چون و چرا
ثروت داشته باشم
درسم رو تکمیل میخونم
با بهترین امکانات
بعد سرمایه گذاری میکنم
خیلی پیشرفت میکنم
وقتی هم میری خواستگاری بگن چی داری بگی همه چی
خونه ماشین و ....
این زمان همه به پول مردم نگاه میکننند
عقل مردم توی چشمشونه
شیک پوش باشم با کلاس باشم
میشم آقا (از نظر مردم).............
kamanabroo
11th December 2009, 11:55 PM
اگه بخواهيم به زندگي فقط نگاه مادي داشته باشيم
خوب مسلما هيچ چيزي بهتر از ثروت نيست چون با ثروت به هر چيز مادي دست پيدا ميكني
اما اگه بخواهيم به حقيقت انسان نگاه كنيم و حرف بزنيم قضيه فرق مي كنه
و چون ما هم حد اعتدال رو در زندگي رعايت مي كنيم به ماديات به اندازه خودش بها ميديم نه بيشتر.
--------------
در مقايسه بين علم و ثروت بگذارين اين سخن يكي از بزرگان رو بگم براتون
كه انصافا بالاتر از اون حرفي نيست و اينكه بعد از فكر كردن به اين حرف ، با تمام وجودم حسش كردم:
ثروت رو بدست مياري، خودت هم بايد از اون محافظت كني و گرنه از دستت ميره
اما اگه دنبال علم باشي نيازي به محافظت از اون نيست بلكه علمت هست كه از تو محافظت مي كنه
البته من دقيق جملات ايشون رو ننوشتم ( چون دقيق يادم نبود)
اما كمي بهشون فكر كنين....
Amir
12th December 2009, 12:10 AM
ثروت داشته باشم
درسم رو تکمیل میخونم
با بهترین امکانات
بعد سرمایه گذاری میکنم
خیلی پیشرفت میکنم
خونه ماشین و ....
عقل مردم توی چشمشونه
خداييش قلبا به چيزي كه گفتي اعتقاد داري ؟ فرض كنيم كه ثروتنمد شدي و تو خونه نشستي .. اقايي كه با تمام وجود داري حملش ميكني شما اقايي چونكه بيشتر پول و ثروت داري .. حالا يكي كه شما بهش اعتماد كردي يه روز بهت خيانت ميكنه و يه ضربه مالي بزرگ بهت ميزنه .. شما اقايي رو تو يه مدت كوتاه از دست ميدي اون كسي كه اين كارو با شما كرده ميشه اقا تر از شما چون پول دار تره !! مطمئني با ثروت درست رو تكميل ميكني ..حالا نميگم بي هيچي ميشه درس خوند ولي خدا رو شكر اين امكانات اوليه رو همه دارند ديگه ..
يه صحبت جالب ديگه هم بود كه مردم به پول نگاه ميكنند ..شيك پوش و با كلاس .. و از نظر مردم .. سوال من اينكه مگه شما براي مردم ميخاي زندگي كني .. پس اهميت فكر خودت چيه .. كساني كه به خاطر پول و شهرت به شما نگا كنند به خاطر همونا هم شما رو ميذارند كنار ..
kab
12th December 2009, 12:14 AM
داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است
ولی
نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است
شکسپیر
moji5
12th December 2009, 02:03 AM
به نظر من هیچ کدوم.
ولی از این دو تا اگه بخوام انتخاب کنم علم خیلی بهتره.
LaDy Ds DeMoNa
12th December 2009, 08:54 AM
خدا وکیلی اگه الان ازت بپرسن علم بهتر است یا ثروت چی میگی
البته الان توی مدرسه میگن پول بهتر است یا ثروت؟
100 درصد ثروت !!!!
البته ثروتي كه 20درصدش صرف علم ، 15درصدش صرف كارهاي خيريه ، 25درصدش صرف تجملات ( خونه ، ويلا ، ماشين و ... ) ، 30درصدش صرف جهانگردي باشه ، 10درصدش هم صرف انجمن نخبگان و دوستان !{tongue}
آبجی
12th December 2009, 11:42 AM
ثروت داشته باشم
درسم رو تکمیل میخونم
با بهترین امکانات
بعد سرمایه گذاری میکنم
خیلی پیشرفت میکنم
خونه ماشین و ....
عقل مردم توی چشمشونه
حرفاتون درست منم قبولش دارم ولي همه چي كه پول نميشه گاهي اوقات فقط يه حق انتخاب داري و چيزهايي هستند كه ارزششون از پول خيلي بيشتره مثل همون علم درسته ارزشش خيلي بالا هست ولي نياز به يه پشتوانه مالي خوب هم هست .
حرف اقا امير هم درسته هستند كسايي كه با همت خودشون بدون هيچ پولي شروع كردند به درس خوندن و به بالاترين سطح علمي هم رسيدند و عكس اين هم بوده . كسايي كه موقعيتشو داشتند ولي تنونستند از امكاناتشون استفاده اي ببرند . ولي هميشه كسايي موفق ترند كه بيشترين تلاش شون رو ميكنند چون براي ريال به ريالي كه در ميارند ارزش قائلند حالا بحث پولي نكنيم . تلاش بهترين راه بهترين هدف هست كه با اون به خيلي چيزا ميرسيم .
matrix
12th December 2009, 11:30 PM
تشکر از کسایی که شرکت میکنن بحث داغی شده:-?
گذشته از شوخی من یادم نمیاد که آرزو کرده باشم کاشکی ثروتمند میبودم هیچوقت، نمیگم هم که از پول بدم میاد ولی زیاد آرزو کردم کاشکی اینجا درس میخوندم کاشکی امکانات میبود اونجا درس میخوندم (جاهایی که بوده ولی من نبونستم برم)
kab
12th December 2009, 11:53 PM
درسته که علم خیلی خوبه و قابل قیاس با ثروت نیست
ولی فقط فکرش رو بکنید ادم عالم باشه و ثروتمند هم باشه چقدر میتونه در راه پیشرفت علم موثر باشه
خدایا اول منو پولدار کن بعد عالمم کن
اینو برا خاطر خودم نگفتم میخوام به پیشرفت علم کمک کنم
ریپورتر
13th December 2009, 11:55 AM
سلام به نظرم ثروتی که در راه علم صرف بشه خوبه
مثلا کسی که پولدار نیست وقتی دکترا میگیره انقدر مصیبت کشیده که زود پیر میشه
ولی ادم پولدار راحت میتونه رو موضوع درس تمرکز کنه و ذهنش به چیز دیگه مشغول نمیشه ودر نتیجه پیرتر به نظر نمیاد{big green}
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.