PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بنگر: آب و هوا خوب بود 5 تا به پرسپولیس می زدی

mahdi9067
29th November 2009, 09:54 PM
محسن بنگر مدافع سپاهان در دیدار با پرسپولیس که یک پنالتی مشکوک را مرتکب شد در رابطه با پیروزی مقابل این تیم گفت: اگر شرایط آب و هوایی مساعد بود و زمین لغزنده نبود 5 گل به پرسپولیس می زدیم.
بنگر در رابطه با دیدار تیمش مقابل پرسپولیس به ایمنا گفت: متاسفانه در دیدار دیروز داوری یک طرفه ای را شاهد بودیم. من در حال دویدن بودم که زارعی خودش را به من زد و داور در میان تعجب پنالتی گرفت. گلی که سپهر حیدری زد صددرصد آفساید بود. میثاق معمارزاده بایستی پس از خطا روی کریمیان کارت زرد می گرفت و اخراج می شد. میثاق یک توپ را نیم متر توی دروازه گرفت و همه دیدند گل شد و داور ندید. داور همچنین یک پنالتی صددرصد روی بهمن طهماسبی نگرفت. مگر می شود داور در یک مسابقه این همه اشتباه تاثیرگذار داشته باشد؟ با این وجود خدا را شاکریم که بازی را با برد پشت سر گذاشتیم.
محسن بنگر در مورد کیفیت بازی هم گفت: در چنین مسابقاتی تیمی که جنگنده تر باشد پیروز است و خوشحالیم که توانستیم پیروز میدان باشید. شک نکنید که اگر شرایط آب و هوا مساعد بود و می شد روی زمین بازی کرد با 5 گل پرسپولیس را شکست می دادیم. id man : mahdi9067

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد