PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه با هوينس و بكن باوئر : پشیمان شدم رهاگل را اخراج کردم

mahdi9067
29th November 2009, 09:52 PM
به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از روزنامه بیلد آلمان؛روز 27 نوامبر باشگاه بايرن مونيخ بايد با یکی از اسطوره های تاریخ خود فرانتس بکن باوئر وداع میکند،در این زمان رياست قیصر تمام خواهد شد،بر طبق نظر مديران و مسئولين بايرن اولی هوينس جانشين او در باشگاه بايرن مونيخ خواهد شد. در همين راستا روزنامه بيلد مصاحبه اي برقرار کرده است که از اولی هوينس و قيصر دعوت کرده است که درباره اين موضوع صحبت کنند.؛نام اين مصاحبه،ما و باوارياييها است که نظر شما خوانندگان وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران را به قسمت دوم اين مصاحبه از بيلد جلب می کنیم.
قسمت دوم این گفتگو سه جلسه ای پیرامون مسائل کنونی باشگاه بایرن مونیخ است.
بايرن مونيخ در مکان هشتم ليگ قرار دارد،در ليگ قهرمانان متأسفانه وضعيت خوبی ندارد،به نظر شما چه زمانی مشکلات بايرن حل خواهد شد و ميتوانيم اميدوار باشيم که وضعيت بايرن رو به بهبودی برود؟
هوينس:برنامه ريزی دقيق و کارشناسانه ما برای تيم که دو سال پيش آغاز کرديم،يک برنامه ده ساله بوده،شايد بتوانيم زودتر به نتيجه برسيم،اما مطمئن باشيد که در اين هشت سال باقی مانده،ما در اروپا حرف اول را خواهيم زد،فقط بايد صبر کرد.
به نظر شما از چه زمانی نتيجه گيری ها شروع خواهد شد؟
هوينس:تا زمانی که قرض ما بابت وامی که گرفته ايم برای ساخت ورزشگاه آليانز آرنا به طور کامل پرداخت نشود،ما زياد نميتوانيم ريسک کنيم،اگر بتوانيم قرضمان را سريعتر پرداخت کنيم،آنوقت ميتوانيم بهترين بازيکنان را بخريم.
قيصر:346 ميليون يورو مبلغ کمی نيست،ما ساليانه بايد مبلغ 30 ميليون يورو به خاطر وام پرداخت کنيم،خوشبختانه ما امسال خريد بازيکنانمان را از درامد خالص باشگاه خريداری کرديم و پول اضافه هم آورديم،اما در کل نميتوانيم ريسک کنيم.
آقای بکن بائر،آيا به اولی هوينس،اعتماد داريد که رياست را به او بدهيد؟(با خنده)
قيصر:البته،اگر به همديگر اعتماد نداشتيم نميتوانستيم با هم کار کنيم،هوينس،سی سال است که تجربه مديريت دارد،ما با هم دوست هستيم،من خيلی او را دوست دارم و به نظر من يکی از با تجربه ترين و موفق ترين مديران ورزشی در بوندسليگا بوده است.
حقوق ماهانه شما در سال 1979 ،وقتی که شما به خاطر مصدوميت شديد،مجبور به خداحافظی از فوتبال شديد چقدر بود؟
هوينس:من در آنزمان قرارداد بسيار خوبی داشتم،در ماه 10000 مارک دريافت ميکردم،به علاوه 50% سود آگهی ها،من يادم است که حدود 30 سال پيش باشگاه بايرن مونيخ به پول امروز حدود 1 ميليون يورو فقط از آگهی ها درامد داشت و پنجاه درصد به من تعلق گرفت.
آيا هنوز هم به همين صورت در بايرن کار ميکنيد؟
هوينس:نه نه اصلاً،حتی در آن زمان هم،بعد از يک سال به طور کامل قراردادم را عوض کردم و تا مدتی برای بايرن مونيخ به عنوان مدير بخش جذب استعدادهای فوتبال در مدارس فوتبال بودم.
در زمان رياست در بايرن،چه موقعی از تمام وقتها بيشتر پشيمان بوديد؟
بکن بائر:زمانی که اوتو رهاگل در تيم بود و او را ميخواستيم اخراج کنيم...
هوينس:ما در فينال يوفا بوديم،يادم هست که يورگن کلينزمن به من گفت که تيم با رهاگل نميتواند کار کند..
.قيصر:با اينکه دوست نداشتم،رهاگل از تيم برود،اما بعد از ظهر آن روز مجبور شدم بر سر تمرينات تيم بروم و همان جا از رهاگل خواستم که فردا به دفترم بيايد...
هوينس:من دقيقاً يادم مياد که فرانتس روی ميز نشسته بود،من هم دست راست فرانتس روی صندلی،يورگن کلينزمن هم روبروی من ايستاده بود،و اوتو هم روبروی فرانتس روی صندلی نشسته بود و نميدونست که درباره چه موضوعی ميخواهيم با او صحبت کنيم،فرانتس در همان لحظه به او گفت که:ما از اتفاقاتی که در تيم رخ داده،راضی نيستيم و تصميم گرفته ايم که شما را اخراج کنيم...
قيصر:اوتو همينطور که نشسته بود،هيچ حرفی نميزد و ساکت بود...
هوينس:در طی چند دقيقه هيچ اوتو هيچ حرفی نزد و کاملاً ساکت بود،بعد از پنج دقيقه گفت:اين حرف يعنی که من ميتوانم از اينجا بروم؟فرانتس بعد از دو دقيقه گفت:بله،او همانطور بلند شد و از دفتر بيرون رفت،حتی ما خداحافظی هم نکرديم و من از آن به بعد ديگر او را نديدم و کارهای مربوط به قرارداد و ابطال آن را همسر او انجام داد.
آقای بکن بائر،رياست شما تا فردا پايان خواهد يافت،آيا از اين به بعد از بايرن مونيخ انتقاد خواهيد کرد؟
قيصر(در حال خنده):انتقاد؟من هميشه در مواقعی که مشکلاتی داشتيم از باشگاه به خاطر کارهای اشتباه انتقاد ميکردم،اولين جلسه اي که ما با اولی در بايرن مونيخ داشتيم،همه به هم قول داديم که به باشگاه خدمت کنيم و هميشه هم سعی کرديم که باشگاه بايرن مونيخ را در سطح بالاتی نگه داريم.
هوينس:هيچ چيزی و هيچ کسی بيشتر از باشگاه بايرن مونيخ ارزش ندارد،ما هدفمان خدمت به باشگاه است
id man : mahdi9067

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد