PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرد جوان بعد از طلاق نيمي از سرمايه‌اش را به همسرش داد

Victor007
27th November 2009, 08:39 PM
خبرگزاري فارس: مرد جواني با حضور در دادگاه خانواده و طلاق همسرش به قاضي گفت: هر چه سرمايه دارم در زندگي مشترك به دست آوردم به همين دليل نيمي از آن را به همسرم مي‌دهم.

http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0751/A0751247.jpg

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، زوج جواني با حضور در شعبه 268 مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه تفاهم اخلاقي ندارند، درخواست طلاق توافقي دادند.
مرد جوان به قاضي عموزادي رئيس شعبه 268 مجتمع قضايي خانواده گفت: سال 82 در مهماني عروسي يكي از آشنايان به دختري علاقه‌مند شدم و زماني كه خواستيم خانواده‌هايمان را به هم معرفي كنيم، متوجه شديم كه من و آن دختر، دخترخاله و پسرخاله هستيم.
زن جوان در‌اين ‌باره به قاضي گفت: مادرم زمان كودكي من فوت كرد و من از آن به بعد با خانواده پدرم زندگي كردم و ديگر هيچ ارتباطي با خانواده مادرم نداشتم.
وي افزود: هيچ‌گاه اطلاعي از خانواده مادرم نداشتم تا اينكه با شوهرم در يك مهماني آشنا شدم و زماني كه قرار شد خانواده‌هايمان را به هم معرفي كنيم، به اين حقيقت پي برديم.
مرد جوان گفت: بعد از آشنايي من و همسرم، رابطه دو خانواده از سر گرفته شد و من و همسرم بعد از مدتي به عقد هم درآمديم.
وي در ادامه اظهاراتش افزود: حدود يك سال عقد بوديم و اوايل سال 83 بود كه با برگزاري مراسم عروسي زندگي مشترك خود را آغاز كرديم.
زن جوان گفت: در مدت 5 سالي كه با هم زندگي مي‌كنيم متوجه برخي اختلاف سيلقه‌ها و عدم تفاهم بين خودم و همسرم شدم و بعد از مشورت با خود او تصميم گرفتيم كه از هم جدا شويم.
وي ادامه داد: مشكلات من و همسرم در حال حاضر كوچك و جزئي است ولي اگر اين زندگي ادامه پيدا كند قطعا باعث اختلاف شديد بين ما خواهد شد.
مرد جوان همچنين گفت: من تا حدودي عصبي هستم و باعث رنجش خاطر همسرم مي شوم ولي علت اصلي درخواست طلاق، اين است كه من قصد سفر به خارج از كشور را دارم ولي همسرم با اين تصميم من مخالفت مي‌كند.
زن جوان در ادامه اظهارات همسرش گفت: من در ايران كساني را دارم كه حاضر نيستم حتي براي يك روز از آنها دور باشم و به هيچ‌وجه تحمل سفربه خارج و دوري از خانواده‌ام را ندارم.
وي ادامه داد: شايد من و همسرم به تنهايي و يا با فرد ديگري زندگي بهتري داشته باشيم ولي با هم نمي‌توانيم خوشبخت باشيم، در عين‌حال مي‌توانيم براي هم دختر خاله و پسرخاله خوبي باشيم و هستيم.
زن جوان درباره مهريه خود گفت: مهريه من 100 سكه بهار آزادي بود كه همسرم در قبال آن يك قطعه زمين براي من خريداري كرده است.
مرد جوان هم گفت: من در ابتداي زندگي سرمايه چنداني نداشتم و هرچه دارم در زندگي مشترك با همسرم به دست آورده ام و به همين دليل نيمي از تمام دارايي‌ام را به نام همسرم كردم.
او نيز به قاضي گفت: ما از هم جدا مي‌شويم ولي به خاطر رابطه‌ فاميلي، قطعا بعد از اين همديگر را خواهيم ديد و خاطره خوبي از هم در ذهن خواهيم داشت.
زن جوان در پاسخ به سؤال قاضي مبني بر اينكه نظر خانواده‌ها درباره اين طلاق چيست، گفت: ما بدون اطلاع خانواده‌ها تصميم به طلاق گرفتيم و آنها در جريان اين كار نيستند.
قاضي عموزادي نيز بعد از شنيدن اظهارات اين زوج، سعي كرد آنها را از اين تصميم منصرف كند ولي آنها بر تصميم خود پافشاري كرده و در نهايت قاضي حكم طلاق را صادر كرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد