PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تباني با مرد غريبه براي قتل شوهر

Bl@ck*roz
27th November 2009, 04:34 PM
زنی كه با تبانی مردی غریبه، نقشه قتل شوهرش را طراحی و در یكی از محله‌های تهران عملی كرده بود، همراه همدستش دستگیر شد.

محمدحسین شاملو، بازپرس شعبه یكم دادسرای جنایی تهران درخصوص این پرونده گفت: ساعت ۳۰/۶ بامداد ۳۰ آبان ماه، یكی از كارگران شهرداری كه در حال نظافت خیابان هاشمی تهران بود، جسد مردی را مشاهده كرد كه در حاشیه خیابان افتاده است و با مركز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و موضوع را اطلاع داد.

پس از این تماس مردمی، ماموران كلانتری ۱۰۸ نواب تهران به محل حادثه اعزام شدند و با هماهنگی قضایی، جسد را برای بررسی هویت و علت مرگ به پزشكی قانونی انتقال دادند كه پزشكان نظر دادند، مرد جوان بر اثر اصابت جسمی سخت به سرش به قتل رسیده است.

● اظهارات متناقض زن مقتول راز گشود

بازپرس شاملو ادامه داد: با مشخص شدن موضوع، رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد و تحقیقات ویژه برای دستگیری عاملان جنایت آغاز شد.

در حالی كه تحقیقات پلیسی در این باره ادامه داشت، ۲ روز قبل زنی به نام رویا به اداره ۱۰ آگاهی تهران مراجعه و بیان كرد، شوهرم هفته گذشته از منزلمان خارج و ناپدید شده است.

ماموران كه احتمال می‌دادند، جسد متعلق به شوهر وی باشد، از او خواستند به پزشكی قانونی مراجعه كند كه به این ترتیب، هویت مقتول تایید شد. بازپرس شعبه یكم دادسرای جنایی تهران افزود: كارآگاهان اداره ۱۰ آگاهی تهران در بازجویی‌های پلیسی از زن، پی بردند او حقیقتی را پنهان می‌كند.

بنابراین به تحقیق دوباره از او پرداختند تا عاقبت زن جوان - رویا - راز قتل شوهرش را برملا كرد.

این زن در اظهاراتش به پلیس گفت: به اجبار خانواده‌ام با شوهرم ازدواج كردم و از همان روزهای نخست زندگی با هم مشاجره داشتیم. چند مرتبه تصمیم به جدایی گرفتم ولی او مخالف بود. مشاجره ما ادامه داشت تا این كه ۶ ماه قبل، وقتی برای خرید لباس به یك بوتیك در خیابان رودكی تهران رفته بودم، با مرد فروشنده‌ای آشنا شدم و پنهانی با او رابطه برقرار كردم.

وی افزود: چند ماه بعد وقتی متوجه شدم، شوهرم حاضر به جدایی نیست، تصمیم به قتل وی گرفتم. ماجرا را با مرد مورد علاقه‌ام امیر در میان گذاشتم و او هم موافقت كرد.

متهم ادامه داد: بنا بر این روز حادثه وقتی شوهرم خانه را به مقصد محل كارش ترك كرد، تلفنی موضوع را به امیر اطلاع دادم و او به محل تردد شوهرم رفت و طبق یك نقشه از پیش تعیین شده، با میله آهنی به شوهرم حمله كرد و او را به قتل رساند و بعد از حادثه، ماجرا را به من اطلاع داد و ناپدید شد.

قرار شد پس از این كه مراسم ختم شوهرم برگزار شد همراه وی به شهرستان برویم كه ناكام ماندیم.

● اعتراف قاتل

به دنبال اظهارات همسر مقتول، عامل جنایت هم تحت تعقیب قرار گرفت و روز گذشته دستگیر شد. او با انتقال به اداره ۱۰ آگاهی تهران، مورد بازجویی قرار گرفت و به قتل مرد جوان اعتراف كرد.

متهمان با قرار قانونی از سوی بازپرس شاملو رئیس شعبه یكم دادسرای جنایی تهران روانه بازداشتگاه آگاهی تهران شدند و تحقیقات تكمیلی از آنها ادامه دارد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد