PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پله: حرکت آنری یک حادثه بود

Victor007
27th November 2009, 01:48 PM
اسطوره فوتبال برزیل در مورد حرکت آنری قضاوت می کند

http://i.media.goal.com/g/2220_news.jpg

سایت گل- پله با ایرلندی ها به دلیل حذف جنجالی شان از رقابت های مقدماتی جام جهانی هم دردی کرد اما تاکید کرد که اشتباهات بخشی از فوتبال است و هرگز نمی توان آنها را کاملا حذف کرد.
تیری آنری، مهاجم تیم ملی فرانسه، در بازی پلی اف مقدماتی جام جهانی توپ را آشکارا با دست کنترل کرد تا زمینه ساز گل ویلیام گالاس در وقت های اضافه شود اما داور و کمک هایش این صحنه را ندیدند. گل پذیرفته شد و ایرلندی ها از صعود به جام جهانی بازماندند. پس از آن فدراسیون فوتبال ایرلند از فیفا در خواست یک بازی دوستانه کرد اما فیفا نپذیرفت.
پله امروز در یک کنفرانس خبری در دوبلین گفت:" شاید کمک داور می توانست کمک کند، اما حتی کمک داور هم این صحنه را ندید. ما از بازی جوانمردانه صحبت می کنیم اما فکر نمی کنم در اینجا اتفاق ناجوانمردانه ای افتاده باشد زیرا همه چیز در یک ثانیه رخ داد. متاسفانه شما نمی توانید آن را تغییر دهید اما بی تردید نتیجه ناعادلانه بود. اما تنها یک اشتباه اتفاق افتاد و خوب، هر کسی ممکن است اشتباه کند. "
و پله برای اینکه نشان دهد بی عدالتی بخش غیر قابل اجتنابی از ورزش است، از تجربیات خودش صحبت می کند.
" در یک بازی من به عنوان هافبک بازی می کردم. مهاجم نبودم، نقشی مثل کاکا یا زیدان. در یک صحنه شروع به دریبل کردن بازیکنان حریف کردم. اولی، دومی، سومی، چهارمی. تا اینکه آخرین مدافع روی من خطا کرد در حالیکه تنها یک بازیکن و دروازه بان باقی مانده بودند. بعد از آن، آنها همه بازیکنان تیم را در دیوار دفاعی در مقابل من قرار دادند و آنجا بود که من احساس کردم این عدالت نیست."

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد