PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیصدمین بازی جان تری با بازوبند کاپیتانی چلسی

Victor007
25th November 2009, 10:38 PM
کارلو آنچلوتی به خاطر این دستاورد، به تحسین شاگردش پرداخت

http://i.media.goal.com/g/46672_news.jpg

سایت گل- جان تری، بازیکن 28 ساله چلسی، در بازی امشب تیمش مقابل پورتو در ورزشگاه دراگائو، برای سیصدمین بار، بازوبند کاپیتانی چلسی را به بازو خواهد بست.
کارلو آنچلوتی، سرمربی آبی ها، در این مورد به وب سایت باشگاه گفت:" من بسیار خوشحالم زیرا تری نه تنها به دلیل قابلیت های فنی بلکه به خاطرحرفه ای بودن و شخصیت محکمش، کاپیتان بسیار خوبی است؛ و امیدوارم که او برای مدتها کاپیتان باشگاه باقی بماند."
تری نیز گفت:" 300 بار کاپیتانی برای باشگاه یک دستاورد بزرگ برای من است. من برای سرمربی های زیادی بازی کردم و آنها همگی من را به عنوان کاپیتان حفظ کردند که این مسئله افتخار بزرگی برای من است. من می خواهم آمادگی ام را حفظ کنم و با چلسی به جام های مختلف برسم."
کلودیو رانیری اولین مربی ای بود که جان تری را به عنوان کاپیتان اول تیم انتخاب کرد و پس از او، ژوزه مورینیو، آورام گرانت، لوئیز فیلیپه اسکولاری و گاس هیدینک نیز او را به عنوان رهبر تیم در داخل میدان برگزیدند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد