PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خاموش شدن سيستم

hossien
25th November 2009, 04:32 PM
سلام
من با يك سيستم به مشكل خوردم .سيستم وقتي روشن ميشه براي اولين بار درست كار ميكنه و در ويندوز بعد از 15 يا 20 دقيقه خاموش ميشه حالا كه مي زنم روشن شود سيستم روشن ميشه و فن سي پي يو شروع به كار مي كنه اما مونيتور خاموشه بعد از گذشت زمان باز روشن ميشه و تصوير هم مي ياد اما تا قسمت لود ويندوز ميره وقتي كه ويندوز مي خواد ران بشه سيستم ريست ميشه.
من پاور ، رم را عوض كردم همين طوري بود و يك ويندوز جديدنصب كردم باز درست نشد و همچنين در بايوس تنظيمات دماي سي پي يو را تغيير دادم كه اصلا دما بالا مي ره سيستم خاموش نشود.
يك نكته ديگه اين كه وقتي اين حالت پيش مي ياد دكمه روشن شدن رو مي زنم صداي هيچ بوقي نمي ياد منظورم اينه بياد رم شمارش كنه و صفحه اول هنگام روشن شدن را نشون بده.

مشكل كجاست چگونه بايد درست كنم؟

آبجی
25th November 2009, 05:07 PM
سلام
سی پی یو سیستمت بیش از حد داغ کرده راه حل شم اینه که درهای کیس تو باز کنی تا هوا توش جریان پیدا کنه و یک پنکه هم بزار ببین بازم داغ میکنه یا نه اگه خنک شد که باید فن قوی تری روی سیستمت نصب کنی

hossien
25th November 2009, 05:12 PM
سلام
سی پی یو سیستمت بیش از حد داغ کرده راه حل شم اینه که درهای کیس تو باز کنی تا هوا توش جریان پیدا کنه و یک پنکه هم بزار ببین بازم داغ میکنه یا نه اگه خنک شد که باید فن قوی تری روی سیستمت نصب کنی
در كيس باز هست شايد براي فن باشه اما گفتم من تو setup حداكثر دما رو انتخاب كردم كه خودش اتوماتيك خاموش نشه .
راستي با اين كار اگر براي فن باشه باز خاموش ميشه؟

آبجی
25th November 2009, 05:25 PM
در كيس باز هست شايد براي فن باشه اما گفتم من تو setup حداكثر دما رو انتخاب كردم كه خودش اتوماتيك خاموش نشه .
راستي با اين كار اگر براي فن باشه باز خاموش ميشه؟

نه ، اگه ایراد از داغی سی پی یو باشه دیگه نباید خاموش بشه

شما یه بار اینو تست کن و نتیجه رو اعلام کن

hossien
26th November 2009, 11:39 AM
کار نمی کنه و باز خاموش میشه

Admin
22nd January 2010, 11:54 AM
این سیستم باید ایراد یابی بشه ...

یعنی تمامی قطعاتش توسط متخصص رایانه تست زده بشه

موفق باشید

peyman2010
8th March 2010, 02:15 PM
احتمال داره از مادر بورد باشه و همچنین از کارت گرافیک

No.1
26th April 2010, 02:37 PM
خاموش شدن سيستم فقط مربوط به قسمت تقسیم برق (پاور) و سی پی یو میشه.
ریست شدن هستش که مربوط به رم و کارت گرافیک میشه.

premier
26th April 2010, 05:48 PM
یه ماده سیلیکونی بین بین cpu و فن وجود داره داره که درجه حرارتو از cpu می گیره و به بدنه آومینیومی که روشه می ده. احتمال داره اون ماده از بین رفته باشه. باید این ماده رو بخرید و بین cpu و قطعه آلومینیومی بمالید.

آبجی
26th April 2010, 06:32 PM
یه ماده سیلیکونی بین بین cpu و فن وجود داره داره که درجه حرارتو از cpu می گیره و به بدنه آومینیومی که روشه می ده. احتمال داره اون ماده از بین رفته باشه. باید این ماده رو بخرید و بین cpu و قطعه آلومینیومی بمالید.

منظور شما خمیر سیلیکون هست ;;) .

همینطور که دوستان نیز گفتن این سیستم باید تست سخت افزاری بشه ;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد