LaDy Ds DeMoNa
25th November 2009, 01:44 PM
بهترین رژیم غذایی
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/48843.jpg
این رژیم باعث كم كردن چربی بدن می شود كه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروقی می گردد.
رژیم با گلوكز پائین و پروئین بالا باعث كم كردن چربی بدن می شود كه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروقی می گردد.
به نقل از پایگاه خبری سیدنی دیلی: اخیرا محققان علوم پزشكی و دانشمندان علوم تغذیه در طی تحقیقات تاثیرات نسبی گلوكز پائین در رژیم غذایی و همچنین رژیم غذایی حاوی پروئین بالا را در كاهش وزن و خطر عروق قلبی مقایسه كردند.
بنابراین گزارش و بر اساس مطالعه محققان دانشگاه سیدنی موثرترین رژیم غذایی به منظور كاهش وزن و سلامت عروق قلبی و برنامه غذایی حاوی كربوهیدارت بالا برپایه غذاهایی با درصد پائین قند و چربی است.
همچنین یافته های انجام شده در دانشگاه سیدنی نشان می دهد كه رژیمی با گلوكز پائین و پروئین بالا باعث كم كردن چربی بدن می شود كه در نتیجه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی و عروقی می گردد.
یادآور می شود: تئوری مربوط به گلوكز پائین و كربوهیدارت بالا باعث سرعت در هضم و نوسان قندخون و سطح انسولین شده و در نتیجه موثر بر گرسنگی و مناع ذخیره چربی ها است.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/48843.jpg
این رژیم باعث كم كردن چربی بدن می شود كه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروقی می گردد.
رژیم با گلوكز پائین و پروئین بالا باعث كم كردن چربی بدن می شود كه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروقی می گردد.
به نقل از پایگاه خبری سیدنی دیلی: اخیرا محققان علوم پزشكی و دانشمندان علوم تغذیه در طی تحقیقات تاثیرات نسبی گلوكز پائین در رژیم غذایی و همچنین رژیم غذایی حاوی پروئین بالا را در كاهش وزن و خطر عروق قلبی مقایسه كردند.
بنابراین گزارش و بر اساس مطالعه محققان دانشگاه سیدنی موثرترین رژیم غذایی به منظور كاهش وزن و سلامت عروق قلبی و برنامه غذایی حاوی كربوهیدارت بالا برپایه غذاهایی با درصد پائین قند و چربی است.
همچنین یافته های انجام شده در دانشگاه سیدنی نشان می دهد كه رژیمی با گلوكز پائین و پروئین بالا باعث كم كردن چربی بدن می شود كه در نتیجه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی و عروقی می گردد.
یادآور می شود: تئوری مربوط به گلوكز پائین و كربوهیدارت بالا باعث سرعت در هضم و نوسان قندخون و سطح انسولین شده و در نتیجه موثر بر گرسنگی و مناع ذخیره چربی ها است.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ