PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرفي: با كرانچار مشكلي ندارم و به تراكتورسازي نمي‌روم

Victor007
25th November 2009, 01:36 AM
اشپيتيم آرفي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل افزود:«كرانچار مصاحبه كرده و گفته من ليست سياه ندارم و آرفي را هم مي‌خواهم، من نيز قصد جدايي از پرسپوليس را ندارم و مي‌خواهم در اين تيم بزرگ بمانم و شايستگي‌هايم را ثابت كنم

http://i.media.goal.com/g/56517_news.jpg

سايت گل ـ اشپيتيم آرفي مهاجم كوزوويي تيم پرسپوليس در واكنش به مذاكره باشگاه پرسپوليس با تراكتورسازي تبريز گفت:«من از اين موضوع هيچ اطلاعي ندارم و مي‌خواهم در پرسپوليس بمانم.»
اشپيتيم آرفي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل افزود:«كرانچار مصاحبه كرده و گفته من ليست سياه ندارم و آرفي را هم مي‌خواهم، من نيز قصد جدايي از پرسپوليس را ندارم و مي‌خواهم در اين تيم بزرگ بمانم و شايستگي‌هايم را ثابت كنم.»
آرفي در ادامه افزود:«من با پرسپوليس قرارداد دوساله بستم تا روزهاي درخشاني را در پرسپوليس سپري كنم اما چنين اتفاقاتي باعث شد تا فرصتي براي نشان دادن توانايي‌هايم پيدا نكنم. در حال حاضر نيز از مذاكره باشگاه پرسپوليس با تراكتورسازي اطلاعي ندارم و تا آنجايي كه مي‌دانم هم باشگاه و هم كرانچار خواهان ادامه حضور من در پرسپوليس هستند.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد