PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زن جوان 1361 سكه و گل رز مهريه خود را بخشيد

Victor007
24th November 2009, 11:58 PM
خبرگزاري فارس: زن جوان با حضور در مجتمع قضايي خانواده، با بيان اينكه حاضر به زندگي با همسرش نيست، مدعي شد كه در مقابل صدور حكم طلاق 1361 سكه طلا و 1361 شاخه گل رز مهريه خود را مي‌بخشد.

http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0751/A0751247.jpg

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، زن جواني كه به همراه همسرش به مجتمع قضايي خانواده آمده بود، در مقابل صدور حكم طلاق تمام مهريه خود را بخشيد.
زن جوان درباره آشنايي با همسرش به قاضي عموزادي، رئيس شعبه 268 مجتمع قضايي خانواده گفت: حدود 3 سال قبل براي مسافرت به شمال رفته بودم كه در آنجا با همسرم آشنا شدم.
وي ادامه داد: بعد از مدتي او به همراه خانواده‌اش به خواستگاري من آمد و بعد از اعلام موافقت خانواده من، با 1361 شاخه گل رز و 1361 سكه طلا به عنوان مهريه، به عقد هم درآمديم.
زن جوان افزود: مدتي از عقد ما گذشت و مرور زمان نشان داد كه من و همسرم به هيچ‌وجه تفاهم اخلاقي نداريم و نمي‌توانيم با هم زندگي خوبي داشته باشيم.
وي درباره علت درخواست طلاق گفت: او بسيار بداخلاق و بهانه‌گير است و هميشه از كارها و رفتارهاي من ايراد مي‌گيرد و من نمي‌توانم اين رفتار او را تحمل كنم.
زن جوان درباره علت اينكه مهريه خود را گل رز قرار داده است به قاضي گفت: هميشه به گل رز علاقه خاصي داشتم و به همين دليل بخشي از مهريه خود را گل رز به تعداد سال تولد خود قرار دادم ولي هيچ وقت نمي‌دانستم روزي بيايد كه از گل رز متنفر شوم.
وي با بيان اينكه او و همسرش، 20 روز قبل از مراسم عروسي تصميم به جدايي گرفته‌اند، افزود: زندگي را با عشق و علاقه به همسرم آغاز كردم ولي ديگر نمي‌توانم او را تحمل كنم.
مرد جوان نير كه در دادگاه حضور داشت به قاضي گفت: همسر من بيش از حد حساس است و هميشه در مقابل تذكر من درباره رفتارش موضع‌گيري مي‌كند.
وي افزود: من تلاش كردم كه او را از اين تصميم منصرف كنم ولي وقتي كه او راضي به زندگي با من نيست، من هم نمي‌توانم او را به زندگي با خود مجبور كنم.
زن جوان گفت: فكر مي‌كردم اين تعداد مهريه من را خوشبخت مي‌كند ولي در حال حاضر فهميدم كه جز تفاهم و شناخت دقيق از همسر راهي براي خوشبختي نيست؛ هم 1361 شاخه گل رز و هم 1361 سكه طلا را در مقابل صدور حكم طلاق مي‌بخشم.
قاضي عموزادي نيز بعد از شنيدن اظهارات دو طرف، حكم طلاق اين زوج را صادر كرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد