PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر خداداد عزیزى: دارم سکته مى کنم

diamonds55
3rd October 2008, 03:30 PM
«خداداد عزيزى» سرمربى تيم فوتبال پيام مشهد پس از تساوى تيمش مقابل پيكان تهران گفت: اين بازى بدترين بازى پيام در اين فصل بود. وى همچنين افزود: پيام اصلاً خوب بازى نكرد. بازيكنان ما به اين عادت كردند كه خوب بازى كنند اما امتياز نگيرند .خوب بازى كردن به هيچ درد ما نمى خورد. من از بازيكنانم بابت بازى بدشان دلخورم. سرمربى تيم پيام مشهد با انتقاد از داورى بازى تصريح كرد: راجع به داورى خيلى صحبت شده است. ديگر حال من و همه، حتى داوران هم دارد از اين قضاوت ها به هم مى خورد. وى ادامه داد: در مورد اخراج هاشمى نسب اعتراضى ندارم و شايد حقش بوده است اما زمانى كه يكى از بازيكنان حريف پس از سوت داور به توپ ضربه زد و داور به وى اخطار نداد و تنها به يك تذكر اكتفا كرد، من تنها به داور اعتراض كردم و حرف بدى به او نگفتم اما داور در جواب مى گويد من تصميم مى گيرم و ابراز منيت مى كند. عزيزى افزود: به هم خوردن جو استاديوم تقصير من است. فحش دادن به داور تقصير من است و من باعث تحريك تماشاچيان شدم اما داور بازى از نيمه دوم ۱۸۰ درجه تغيير كرد و دائماً به نفع ما سوت زد. زمانى كه بازيكن ما در محوطه جريمه خود با كلنگ به جان بازيكن مهاجم حريف افتاد و او را زد، داور هيچ چيز نگفت، رويش را به آن طرف كرد و به بازى ادامه داد. من مى گويم داورى نه بايد به ضرر ما باشد و نه به نفع ما. عزيزى تصريح كرد: در نيمه دوم داور به قدرى به نفع ما سوت مى زد كه من به بازيكنانم گفتم ما مجازيم تا ۴ بازيكن حريف را در زمين بكشيم اما داور هيچ چيز به ما نگويد. وى تأكيد كرد: تا زمانى كه داورى ما درست نشود به آن اعتراض مى كنم و شريفى رئيس كميته انضباطى كه دوست من هم هست، هر كارى مى خواهد بكند و حتى اگر ورود من را به تمام ورزشگاه هاى ايران ممنوع كند، باز هم اعتراض خواهم كرد. سرمربى تيم فوتبال پيام افزود: داورى اين طور نمى شود. اين داستان ديگر به فيلم هندى تبديل شده است. من ديگر دارم سكته مى كنم.من چه گناهى كرده ام كه بايد از دست داوران سكته كنم؟ چه كسى جواب من را مى دهد؟ تا كى احترام گذاشتن به نظر داور؟ تا كى سر بريدن تيم ها؟ من اگر سكته كنم داور بازى را نمى بخشم. اشتباه داورى ديگر به چه قيمتى؟ وى با بيان اينكه در هيچ جاى دنيا اين قدر داورى ها پر اشتباه نيست، تصريح كرد: رئيس كميته داوران مى تواند باز هم بگويد براى شكست تيم بهانه گيرى مى كنم اما ديگر اين مشكلات داورى به يك سريال تبديل شده است كه هفته اى ۲ ساعت از تلويزيون پخش مى شود. عزيزى ادامه داد: من امروز از صحبت هاى داور بازى متوجه شدم كه داور اگر دلش بخواهد، به بازيكن كارت مى دهد و اگر دلش نخواهد، اين كار را نمى كند، حتى اگر اين بازيكن نخاع بازيكن ديگرى را وسط زمين قطع كند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد