PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بيادي :كاشاني اين بار موفق نمي شود

Victor007
21st November 2009, 10:20 PM
کاشاني تيم را نبسته و هيچ نقشي در استخدام کادر فني نداشته است و اين مي تواند بزرگ ترين دليل عدم موفقيت او باشد.

http://i.media.goal.com/g/57596_news.jpg

سايت گل -حسن بيادي ، عضو شوزاي شهر كه در دوره قبلي مديريت كاشاني همراه او بود ،‌ اينبار چندان روي خوشي به كارهاي سرپرست پرسپوليس نشان نمي دهد.
اودر گفت و گو با خبرنگار ورزشي پانا، درباره اسپانسري شهرداري از پرسپوليس گفت: هيچ گاه نگفتم که شهرداري نمي تواند اسپانسر پرسپوليس شود اما معتقديم که نبايد اين کار را انجام دهد. اعضا نوعا مخالفند که شهرداري در ورزش قهرماني سرمايه گذاري کند چرا که اين بخش بايد پول خود را صرف هزينه هاي ورزش همگاني که مربوط به عام مردم شهر است اختصاص دهد. البته موسسه مالي و اعتباري چون کار اقتصادي مي کند مي تواند براي تبليغ خود اسپانسر پرسپوليس شود اما خود شهرداري نبايد در اين امور وارد شود.
بيادي در پاسخ به اين سوال که پس چطور کاشاني از توافق اين باشگاه با شهرداري سخن گفته، گفت: اين که کاشاني اين حرف را زده نه مي توانم تکذيب کنم نه تائيد. من که نبايد جواب کسي را بدهم. هرموقع اين کار انجام شد آن وقت مي شود در مورد آن حرف زد. من که نمي خواهم کسي را تهديد کنم.ما در بحث نظارتي و به عنوان نماينده مردم با اين اسپانسري شهرداري در ورزش قهرماني مخالفيم.
بيادي با بيان اين که از کاشاني استفاده ابزاري مي شود گفت: معتقدم شرايط پرسپوليس بهتر نمي شود. مسئوليت کاشاني مشخص نيست در حالي که از نظر مخاطبان، تمام مسئوليت هاي باشگاه را دارد. توانمندي کاشاني بيش از اينهاست که الان در پرسپوليس مي بينيد. توانمندي او بيش از اين پست هايي است که به او داده اند. کاشاني تيم را نبسته و هيچ نقشي در استخدام کادر فني نداشته است و اين مي تواند بزرگ ترين دليل عدم موفقيت او باشد.
عضو اسبق هيات مديره پرسپوليس در خصوص بازگشت خود به اين باشگاه افزود: به هيچ عنوان به باشگاه برنمي گردم چون شرايط آن مهيا نيست.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد