matrix
18th November 2009, 03:24 PM
يک تحقيق جديد در بانک جهاني نشان داده ژاپنيها طولانيترين ميانگين سن و سال را دارند. ميانگين سن مردان ژاپني 78 سال و زنان ژاپني 85 سال است. ژاپنيها چگونه به اين حد از عمر رسيدهاند؟ ...
بايد بدانيد همه چيز برميگردد به غذا؛ رژيم غذايي ژاپنيها برخلاف ديگر نقاط جهان به تجربه آنها از طعمها برنميگردد. در حقيقت بشقاب غذايي آنها مملو است از مواد مفيد براي آدمي که طي سالها تحقيق و پژوهش بومي و علمي به دست آمده است. معيار آنها براي خوب و بد بودن غذا در جواب اين سوال خلاصه ميشود: «چه چيزي براي من مفيد است؟» در حالي که بسياري از ما معيار انتخاب غذاي خوب و بد را جواب اين سوال ميدانيم: «چه غذايي دوست دارم بخورم؟» يا «الان هوس چه غذايي کردهام؟» ژاپنيها اما در ادامه جواب دادن به سوال «چه غذايي براي من خوب است» به اين جوابهاي غذايي رسيدهاند.
1 زياد ماهي ميخورند
در ميان منبعهاي پروتئين ماهي يکي از مهمترينها است. در حالي که گوشت قرمز به مقدار چشمگيري گران است و فايده چنداني براي بدن ندارد ـ به باور ژاپنيها ـ اما ماهي هم ارزانتر است و هم سالمتر. به خاطر داشته باشيد در ژاپن تنها ماهي سرخشده خورده نميشود و ماهي با روشهاي زيادي پخته ميشود مثل ماهي تنوري، کبابي، آب پز و... به غير از همه اينها زنان ژاپني باور دارند پوست ماهي براي زيبايي و شادابي پوست بسيار مفيد است.
2به سويا خوردن عادت دارند
سويا در رژيم غذايي ژاپنيها بسيار پيدا ميشود. مخصوصا از زماني که بررسيها نشان داده چربي گوشت و لبنيات، کلسترول را بالا ميبرد. ژاپنيها تشويق شدهاند به خوردن بيشتر پروتئين گياهي که اثر عکس دارد. سس سويا، توفو و ناتو (دانه سوياي مخلوط شده با تخممرغ خام روي برنج) يکي از حاشيههاي اصلي ميز غذاي ژاپنيها است.
3 آرد گندم و گندمسياه به هاضمهشان کمک ميکند
ميزان مصرف نشاسته و آرد سفيد در ژاپن زياد نيست. رشته ژاپنيها از نشاسته درست نميشود بلکه از آرد گندم درست ميشود؛ البته هم آرد گندم سفيد و هم سياه که هر دوي آنها نسبت به نشاسته، سالمتر هستند.
شايد بگوييد بخش عمدهاي از غذاي ژاپنيها برنج است اما اگر دقت کنيد ميبينيد شايد آنها در وعدههاي غذايي خود هميشه برنج داشته باشند اما ميزان برنجي که ميخورند بسيار کم است.
4 در ظرفهاي کوچک غذا ميخورند
وعده غذايي ژاپنيها تقريبا يکچهارم غذاي اروپاييهاست. هر چند شما ظرفهاي زيادي روي ميزهاي آنها ميبينيد اما غذاي کمي در آنها است و يکي از يکي سالمتر است.
5 اهل چاي سبزند
در آخر هم اينکه ژاپنيها به چاي سبز يا همان الونگ چاي خودشان ارادت خاصي دارند. اين چاي به دو صورت سرد و گرم آماده ميشود و خيلي اثرات مثبت دارد. چاي نصف کافئين قهوه را دارد، چاي سبز کمک ميکند به هضم چربي، مخصوصا زماني که سرخکردني ميل کردهايد.
اين پنج راز به شما ميگويد چرا ژاپنيها خيلي سلامت هستند و طول عمر بالاتري نسبت به ديگران دارند.
بايد بدانيد همه چيز برميگردد به غذا؛ رژيم غذايي ژاپنيها برخلاف ديگر نقاط جهان به تجربه آنها از طعمها برنميگردد. در حقيقت بشقاب غذايي آنها مملو است از مواد مفيد براي آدمي که طي سالها تحقيق و پژوهش بومي و علمي به دست آمده است. معيار آنها براي خوب و بد بودن غذا در جواب اين سوال خلاصه ميشود: «چه چيزي براي من مفيد است؟» در حالي که بسياري از ما معيار انتخاب غذاي خوب و بد را جواب اين سوال ميدانيم: «چه غذايي دوست دارم بخورم؟» يا «الان هوس چه غذايي کردهام؟» ژاپنيها اما در ادامه جواب دادن به سوال «چه غذايي براي من خوب است» به اين جوابهاي غذايي رسيدهاند.
1 زياد ماهي ميخورند
در ميان منبعهاي پروتئين ماهي يکي از مهمترينها است. در حالي که گوشت قرمز به مقدار چشمگيري گران است و فايده چنداني براي بدن ندارد ـ به باور ژاپنيها ـ اما ماهي هم ارزانتر است و هم سالمتر. به خاطر داشته باشيد در ژاپن تنها ماهي سرخشده خورده نميشود و ماهي با روشهاي زيادي پخته ميشود مثل ماهي تنوري، کبابي، آب پز و... به غير از همه اينها زنان ژاپني باور دارند پوست ماهي براي زيبايي و شادابي پوست بسيار مفيد است.
2به سويا خوردن عادت دارند
سويا در رژيم غذايي ژاپنيها بسيار پيدا ميشود. مخصوصا از زماني که بررسيها نشان داده چربي گوشت و لبنيات، کلسترول را بالا ميبرد. ژاپنيها تشويق شدهاند به خوردن بيشتر پروتئين گياهي که اثر عکس دارد. سس سويا، توفو و ناتو (دانه سوياي مخلوط شده با تخممرغ خام روي برنج) يکي از حاشيههاي اصلي ميز غذاي ژاپنيها است.
3 آرد گندم و گندمسياه به هاضمهشان کمک ميکند
ميزان مصرف نشاسته و آرد سفيد در ژاپن زياد نيست. رشته ژاپنيها از نشاسته درست نميشود بلکه از آرد گندم درست ميشود؛ البته هم آرد گندم سفيد و هم سياه که هر دوي آنها نسبت به نشاسته، سالمتر هستند.
شايد بگوييد بخش عمدهاي از غذاي ژاپنيها برنج است اما اگر دقت کنيد ميبينيد شايد آنها در وعدههاي غذايي خود هميشه برنج داشته باشند اما ميزان برنجي که ميخورند بسيار کم است.
4 در ظرفهاي کوچک غذا ميخورند
وعده غذايي ژاپنيها تقريبا يکچهارم غذاي اروپاييهاست. هر چند شما ظرفهاي زيادي روي ميزهاي آنها ميبينيد اما غذاي کمي در آنها است و يکي از يکي سالمتر است.
5 اهل چاي سبزند
در آخر هم اينکه ژاپنيها به چاي سبز يا همان الونگ چاي خودشان ارادت خاصي دارند. اين چاي به دو صورت سرد و گرم آماده ميشود و خيلي اثرات مثبت دارد. چاي نصف کافئين قهوه را دارد، چاي سبز کمک ميکند به هضم چربي، مخصوصا زماني که سرخکردني ميل کردهايد.
اين پنج راز به شما ميگويد چرا ژاپنيها خيلي سلامت هستند و طول عمر بالاتري نسبت به ديگران دارند.