PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطبي: پارك جي‌ سونگ بهترين بازيكن آسيا است

Victor007
17th November 2009, 09:36 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: به عقيده من برترين بازيكن آسيا پارك جي سونگ از كره‌جنوبي است.

http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0769/A0769815.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در پايان تمرين امروز تيم ملي در مورد شركت در مراسم برترين‌هاي فوتبال آسيا گفت: به من در اين زمينه اطلاعي نداده‌اند و در اين مراسم شركت نخواهم كرد.
وي در مورد اينكه بهترين بازيكن آسيا در سال 2009 چه كسي است گفت: از نظر من پارك جي سونگ از كره جنوبي برترين بازيكن آسيا است.
گفتني است علي كفاشيان؛ رئيس و مهدي تاج؛ نايب رئيس و عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ از ايران قرار است در اين مراسم كه هفته آينده در كوالالامپور مركز AFC برگزار شود شركت خواهند كرد. از ايران فقط هادي عقيلي در جمع نامزدهاي برترين‌ها حضور دارد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد