PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نيكبخت: هواداران پرسپوليس من را ببخشند، مجبور بودم

Victor007
14th November 2009, 11:02 PM
خبرگزاري فارس: بازيكن جديد استيل‌آذين گفت: هواداران پرسپوليس من را ببخشند چون مجبور بودم به استيل‌آذين بپيوندم.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639402.jpg

عليرضا نيكبخت واحدي پس از عقد قرارداد با استيل‌آذين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس تصريح كرد: خوشحال هستم كه به يك تيم قرمز پوش آمده‌ام كه در آن بازيكنان بزرگي مثل علي كريمي كه يكي از بهترين دوستان من است حضور دارد.
وي افزود: بعد از يك نيم فصل دوري بايد زودتر تكليفم را روشن مي‌كردم و با توجه به شرايط پرسپوليس مجبور بودم با استيل آذين قرارداد ببندم. اميدوارم هواداران پرسپوليس من را ببخشند.
نيكبخت ادامه داد: تا چند روز آينده كارت بازي من صادر مي‌شود و در خدمت باشگاه خواهم بود. اميدوار هستم انتظارات را برآورده كنم. تمرينات اختصاصي داشته‌ام و فقط بايد با تلاش بيشتر در تركيب تيم قرار بگيرم.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: اولين هدف من پيوستن به پرسپوليس بود اما بخاطر شرايط اين تيم قسمت نبود اين اتفاق بيفتد. اميدوار هستم در استيل آذين بتوانم جايگاه خودم را در فوتبال ايران پيدا كنم. استيل آذين تاكنون نتايج خوبي گرفته است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد