LaDy Ds DeMoNa
14th November 2009, 09:25 AM
خوراکی علیه پوسيدگی دندانها
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/47642.jpg
بسیاری از افراد از اینکه دندان هایشان زود پوسیده می شود نگران هستند ، به شما توصیه می کنیم از این خوراکی میل کنید .
نتایج یك تحقیق در دانشگاه علوم پزشكی یاسوج نشان داد: مصرف خرما به عنوان یك ماده غذایی به دلیل اثرات بازدارنده در رشد باكتری عامل پوسیدگی دندان در پیشگیری از بروز این عارضه موثر است.
این تحقیق با هدف تعیین تأثیر عصاره خرما بر رشد استرپتوكوك میوتانس عامل اصلی پوسیدگی دندان توسط دكتر اشرف سیدی ، متخصص پروتزهای دندانی و استادیار دانشگاه علوم پزشكی یاسوج و جمعی از همكارانش انجام شده است.
پوسیدگی دندان شایعترین عفونت باكتریایی در انسان است كه اصلیترین عامل شروعكننده آن استرپتوكوك میوتانس میباشد.
نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است كه بعضی از مواد غذایی میتوانند با جلوگیری از رشد استرپتوكوك میوتانس مانع از ایجاد پوسیدگی دندان شوند.
در این مطالعه اثر خرما بر رشد استرپتوكوك میوتانس در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت برای انجام این پژوهش پس از كشت استرپتوكوك میوتانس، محیطهای كشت حاوی خرما با استفاده از میوه، شیره و عصاره خرما با غلظتهای مختلف تهیه و میكروارگانیسم استرپتوكوك میوتانس در این محیطها كشت داده شد.
یافتهها حاكی از آن است كه پس از 24 ساعت استرپتوكوك میوتانس در محیطهای با غلظت كم خرما رشد اندكی داشت، ولی با افزایش غلظت خرما میكروارگانیسمها قادر به رشد در محیط كشت نبودند.نتایج نشان میدهد با توجه به نقش باز دارندگی خرما از رشد استرپتوكوك میوتانس میتوان خرما را به عنوان یك ماده غذایی پیشگیری كننده از ایجاد پوسیدگی معرفی كرد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/47642.jpg
بسیاری از افراد از اینکه دندان هایشان زود پوسیده می شود نگران هستند ، به شما توصیه می کنیم از این خوراکی میل کنید .
نتایج یك تحقیق در دانشگاه علوم پزشكی یاسوج نشان داد: مصرف خرما به عنوان یك ماده غذایی به دلیل اثرات بازدارنده در رشد باكتری عامل پوسیدگی دندان در پیشگیری از بروز این عارضه موثر است.
این تحقیق با هدف تعیین تأثیر عصاره خرما بر رشد استرپتوكوك میوتانس عامل اصلی پوسیدگی دندان توسط دكتر اشرف سیدی ، متخصص پروتزهای دندانی و استادیار دانشگاه علوم پزشكی یاسوج و جمعی از همكارانش انجام شده است.
پوسیدگی دندان شایعترین عفونت باكتریایی در انسان است كه اصلیترین عامل شروعكننده آن استرپتوكوك میوتانس میباشد.
نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است كه بعضی از مواد غذایی میتوانند با جلوگیری از رشد استرپتوكوك میوتانس مانع از ایجاد پوسیدگی دندان شوند.
در این مطالعه اثر خرما بر رشد استرپتوكوك میوتانس در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت برای انجام این پژوهش پس از كشت استرپتوكوك میوتانس، محیطهای كشت حاوی خرما با استفاده از میوه، شیره و عصاره خرما با غلظتهای مختلف تهیه و میكروارگانیسم استرپتوكوك میوتانس در این محیطها كشت داده شد.
یافتهها حاكی از آن است كه پس از 24 ساعت استرپتوكوك میوتانس در محیطهای با غلظت كم خرما رشد اندكی داشت، ولی با افزایش غلظت خرما میكروارگانیسمها قادر به رشد در محیط كشت نبودند.نتایج نشان میدهد با توجه به نقش باز دارندگی خرما از رشد استرپتوكوك میوتانس میتوان خرما را به عنوان یك ماده غذایی پیشگیری كننده از ایجاد پوسیدگی معرفی كرد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ