PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بكن‌باوئر: غم و اندوه من حد و مرزي ندارد

Victor007
12th November 2009, 11:59 AM
واكنش بزرگان فوتبال جهان به مرگ انكه
بكن‌باوئر: غم و اندوه من حد و مرزي ندارد
خبرگزاري فارس: مرگ بحث‌انگيز دروازه‌بان هانوفر جامعه فوتبال آلمان را غرق حيرت و ماتم كرده است.

http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0768/A0768054.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، ساعاتي پس از مرگ روبرت انكه چهره‌هاي شاخصي همچون فرانتس بكن باوئر، مدير باشگاه بايرن از وقوع اين حادثه ابراز تاسف كردند.
وي وقتي متوجه شد دروازه‌بان سال‌هاي دور بارسلونا اسپانيا، بنفيكا پرتغال و فنرباغچه تركيه سه شنبه شب هنگام عبور از روي خط آهن نزديك مزرعه اش با قطاري مسافربري با سرعت 160 كيلومتر بر ساعت، برخورده كرده و جان سپرده‌، اظهار داشت: غم و اندوه من نسبت به اين واقعه حد و مرزي ندارد.
بكن باوئر افزود: وقتي آدم چنين اخباري را مي شنود، مشكلات ديگر برايش كوچك شمرده مي شوند.
در كنار اين چهره، شخصيت هاي ورزشي از وقوع اين حادثه چنين اظهاراتي بر زبان آوردند:

تئوسوانسيگر(رئيس فدراسيون فوتبال آلمان):
ما مات و متحير از اين واقعه هستيم. به طوري گسترده با همسر و خانواده‌اش ابراز همدردي مي كنيم.

راينهارد رائوبال(رئيس اتحاديه ليگ):
از مرگ تاسف بار روبرت انكه شوكه شديم. او ورزشكاري خارق‌العاده و انساني وي‍‍ژه بود. در اين ايام سخت و دشوار به فكر خانواده‌اش هستيم و آرزوي صبر داريم تا اين غم بزرگ را تحمل كنند.

يورگ نبلونگ(مدير برنامه‌ها):
مي توانم تاييد كنم كه خودكشي كرده است. او ساعت 6 خودكشي كرد. اطلاعات كامل‌تر را در يك كنفرانس خبري به اطلاع عموم خواهيم رساند.

سپ بلاتر(رئيس فيفا):
تمام دغدغه الان ما،‌ حمايت از خانواده اش است. برايشان صبر آرزو مي كنيم تا بتوانند اين غم را تحمل كنند.

ميشائيل بالاك(كاپيتان تيم ملي آلمان):
باور ندارم. زبانم واقعا بند آمده است.

اوليور بيرهوف(مدير تيم ملي آلمان):
همه ما متحير هستيم، آنقدر كه نمي توانيم حرفي بر زبان آوريم.

يورگ اشماتكه(مدير ورزشي هانوفر):
الان آنقدر حالم بد است كه نمي توانم حرفي به زبان آورم. اين واقعه اي بسيار تلخ است.

مارتين كيند(رئيس هانوفر):
اين يك حادثه است. بهتر بگويم يك فاجعه. من كه نمي توانم درك كنم و حرفي بر زبان بياورم.

كوين كوراني(مهاجم شالكه):
اين خبر نمي تواند درست باشد. چطور ممكن است انساني خوب مثل او ‌خود كشي كند؟ الان نمي دانم اين خبر ناگوار را به همسرم كه با همسر روبرت دوست است، اطلاع دهم. ما با هم رفت و آمد خانوادگي داريم.

ديويد ياروليم(هافبك هامبورگ):
از وقتي كه شنيدم، نفسم بند آمده است. يك تراژدي واقعي كه قابل درك و تصور نيست.

زيودان ميسموويچ(هافبك ولفسبورگ):
اين خبر هولناك است. روبرت هر چند از بقيه فاصله مي گرفت، ولي همواره شخصيتي باثبات نشان مي داد. شايد مرگ زودهنگام دخترش او را وادار به اين كار كرده است.

اوالد لي نن(مربي سابق انكه، سرمربي كنوني مونيخ 1860):
غير قابل تصور است. من همين الان با دوستانش يعني استيوون چرندلو، ميشائيل تارنات و هانو باليچ حرف زدم. براي ما اين مسئله قابل درك نيست.

راينر بونهوف(مربي سابق انكه در بروسيا مونشن گلادباخ):
باور كنيد نمي دانم چه بايد بگويم.

پليس در مورد اين حادثه كه احتمال خودكشي در آن وجود دارد، در حال بررسي است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد